Rifle - problém s vytažením?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.10 12:28

Rifle - problém?

Potřebuji poradit, koupila jsem si rifle v obchodě a byla jsem v nich 2×. Roztáhly se mi, a nevím co s nima, jsem hodně naštvaná. Jelikož jsem si koupila už před tím rifle a byla jsem v nich taky párkrát a nedali se už nosit, vyhozené peníze. Dá se s tím něco dělat?Kdo poradí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
4.5.10 12:34

Mě většinou stačí rifle vyprat na vyšší teplotu, to pak mám naopak problém, že je na sebe nemůžu skoro narvat, než trochu povolí. To jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.5.10 12:48

Rifle si vždycky kupuju, abych v nich byla malinko napreslá, i prodavačky v obchodech upozorňují, že se rifle vždycky roztáhnou :nevim: Takže bych je zkusila vyprat na vyšší teplotu. A příště do lepšího obchodu se schopnou prodavačkou, která poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.5.10 12:50

Kupovat menší o číslo až dvě, vždycky se vytáhnou a pak padají, nekupovat takové, co už v obchodě jsou akorát, co krásně sednou, ty budou po pár dnech příliš veliké. Pokud je jen špatně zvolná velikost, tak jedině prodat (třeba přes MMB?) a koupit jinou velikost. Já mám taky jedny takové doma, nosím je na doma, s páskem ztrácím pohodlí, takže nosím bez pásku a pořád si je tahám nahoru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
4.5.10 13:29

Vyprat na 60. Oni se srazí, půjdeš v nich tak 2× a zase se natáhnou a tak pořád dokola :-D . Teda pokud nejsou tmavě modré, to je potom po pár vypráních už budeš muset nosit jen na doma 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.10 14:14

Jsou šedé,tak zkusím vyprat na 60°C. Tak snad to bude lepší. A může to záležet i na elastanu?

• Citovat
  • Upravit
5436
4.5.10 16:03

A kde nakupuješ? Pokud jsou to nějaké levné,tak se ti budou vytahovat pokaždé ještě víc, než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.10 17:47

Porďte :-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
4.5.10 22:14
Anonymní píše:
Jsou šedé,tak zkusím vyprat na 60°C. Tak snad to bude lepší. A může to záležet i na elastanu?

Pokud jsou s elastanem, tak bych je na 60°C neprala. Elastan je umělé vlákno (a ta nemaj obecně ráda vyšší teplot) a mohla by sis je nenávratně poškodit.
Pokud jsou 100% bavlna, tak by to neměl být problém. Promlém může nastat akorát s barvou, že více pustí a budou světlejší. Rozhodně bych je při tomhle pokusu prala samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TTevi
28.11.12 10:27

Dobrý den, zajímalo by mě zda máte zkušenost, jestli se roztáhnou mírně strečové rifle. Jsem zvyklá právě kupovat menší, ale ne strečové. Teď jsem si takové koupila a jsem v nich napreslá :-( zajímá mě zda to bude lepší. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
461
28.11.12 10:34

Též by mě zajímalo, jak džíny spíšroztáhnout. Přesně podle rad jsem si koupila džíny, které jsem měla v obchodě na sobě napresované, ale ony ne a ne se vytáhnout. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TTevi
28.11.12 11:19

Mě se vždy roztýhly, ale nybyly strečové :-(

• Citovat
  • Upravit
TTevi
28.11.12 11:22

Teda roztáhly :-D a nebyly :-D no… tak mám nohy jak laň :-D ale je to nepohodlný :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák