Jsme nespokojení se zbožím - vrácení peněz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
321
10.5.10 18:27

vrácení peněz

Prosím o radu! Vybrali jsme si v kamenném obchodě nové matrace na spaní a byly hrozně drahé, ale našetřili jsme a těšili se, že se konečně krásně vyspíme.. Druhý den nám byly dodány, ale zjistili, až se rozbalili, že jsou strašně tvrdé, rozhodně ne tvrdost, kterou jsme si zaplatili. :zed: Zítra se na to má prodejce přijet podívat. Pokud uzná, že to opravdu nejsou námi zaplacené matrace, máme nárok na vrácení peněz nebo nám je musí jen vyměnit? Už je totiž nesnáším! Navíc by jsme zase čekali minimálně 2 dny na dovoz a 24 hodin než se matrace roztáhne jak má. Mám tak bolavá záda a ramena, že skoro celý den nefunguju bolestí. Děkuju moc za rady a rychlé odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
10.5.10 19:18

Myslím že by Vám peníze vrátit měl,ale nebude se mu chtít.Dost záleží na ochotě prodejce.Těžko se bude dokazovat,že jsi si objednala něco jiného něž Ti přivezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.5.10 19:48

Christienko - já mám matrace z jedné strany líná pěna, z druhé nějaká jiná pěna … každopádně když byly nové, byly taky strašně tvrdé (ač měly být jen stedně tvrdé)!!! Až po nějaké době (cca po pár týdnech) „změkly“ a teď už jsou na ležení příjemné … Nemůže to být i váš případ? Že zkrátka ty matrace se musí chvíli „rozležet“ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.5.10 20:36

To nevím.. my ji máme ze studené pěny a z jedné strany by měla mít tvrdost 4 a z druhé tvrdost 2 (stupnice od 1 do 5).. No i to, že je z každé strany jiná tvrdost jsme se dozvěděli až dneska při další návštěvě prodejny..takže prodejce jde spíše po prachách než se zavděčit zákazníkům.. :-( Kdyby byla ale tvrdší trošku, tak bych to pochopila.. ale tak strašně tvrdá, to se nedá.. a obě - moje i manželova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.5.10 21:03

No, my máme tyhle http://www.povleceni-luzkoviny.cz/…clusive-plus a píšou tam, že jsou měkké až středně tvrdé .. což teď opravdu jsou, ale zpočátku to bylo jako prkno, fakt nepříjemný, a to já jsem zvyklá spát na zemi (a mám to i ráda) - ale z těch matrací mě zpočátku hrozně bolely záda:( taky jsem si nadávala, co jsem to koupila …ale jak říkám, chválabohu změkly!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.5.10 21:17

když jsme kupovali matraci my, tak v návodu krom jiného bylo napsáno, že pár dní můžeme trpět bolestmi zad, než si tělo zvykne na nové ležení. Vím, že to neřeší problém reklamace, ale že i s vhodnými matracemi tě může bolení zad potkat.
Pokud uzná, že poslali jiné matrace, tak si myslím, že nejdřív bude chtít vyměnit za správné. Peníze se mu asi nebudou chtít vracet. Ale na druhou stranu máš právo do určité doby zboží vrátit a chtít peníze zpět (aspoň doufám, že to tak skutečně je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.5.10 08:16

baghiro no tak to je jsem fakt zvědavá..dneska ten prodejce dorazí :roll: protože doufat, že za nějaký ten měsíc změknout, to asi nevydržím.. mají být poloměké ortopedické a půlroční snažení fyzioterapeutky s mou páteří je fuč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák