monitor dechu a matrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
13.5.10 08:57

Jak jsem psala, mám matraci s kokosovým jádrem a problém jsme nikdy neměli!
Dokonce ho mám položený normálně na roštu a funguje perfektně :palec:

• Citovat
  • Upravit
5882
13.5.10 09:00
VERONIKA píše:
jasmina3 píše:
protoze ma 2 desticky, coz Nanny nema, ta ma jen jednu desticku.
I Nanny se dělá se 2 deskama :wink:

jj ted jsem se divala, ze to zacla ta firma delat, ale driv nanny mela jen jednu podlozku, proto jsme to psala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.5.10 09:01

Dělají už dlouho víc verzí - buď s 1 deskou, se 2 deskama nebo se ta deska dá dokoupit i samostatně :palec:

• Citovat
  • Upravit
21573
13.5.10 09:07

já jsem měla půjčenou NAnny a používala jsem ji na rošt a pod matraci Molitan-kokosové jádro. vše úplně v pohodě, jen jsme to zapomínali vypínat při vyndavání z postýlky a byly z toho plané poplachy. tak jsme to nakonec zrušili a vrátili :-) ale to je už zase jiná kapitola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.5.10 09:08

Tak toto se pravidelně stávalo manželovi - vzal Karolínku z postýlky přišel s ní dolů do obyváku a když stál na posledním schodu tak začal monitor pískat :roll:

• Citovat
  • Upravit
6243
13.5.10 09:47

Ahoj, my máme kokosovomolitanovou matraci a Babysense II. Funguje skvěle, ani jednou nebyl planý poplach. Když jsem se rozhodovala pro koupi, tak Nanny byl jen s jednou deskou a Babysense s dvěmi, to rozhodlo. Už dřív se dala druhá deska do Nanny koupit, ale to by vyšlo nakonec dráž. Náš malej v cestýlce dost cestuje, takže já jsem za 2 desky ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.5.10 09:48

Mám angel care (2 desky) položený na roštu a na tom molitanovou matraci 11cm vysokou. Nikdy nebyl žádný problém, funguje skvěle. Po 11ti měsících už mu neřekneme jinak než „bonzák“, protože nás pokaždé napráší, když „ukradneme“ dítě z postýlky :lol: No jo, taky zapomínám vypínat :mrgreen:

Myslím, že matraci silnější než 14cm určitě kupovat nebudeš, já mám těch 11 a fakt je to hodně. Teď je každý cm znát a Lukáš je veliký, rošt má už úplně dole a já si jen říkám, že ta vysoká matrace je naprd, protože dřív přijde doba, kdy bude umět postýlku přelézt. Při hledání se soustřeď na ty 2 desky, je to fakt výhoda a pokud máš pocit, že uplatníš chůvičky, tak to kup vše v jednom, vyjde to levněji. To, že by mimi mělo spát na silnější matraci jsem neslyšela, spíš, že by mělo spát na tvrdé matraci. Co jsem slyšela, tak je jedno, co používáš za matrace (myslím výplně), ale líná pěna špatně přenáší, navíc je pro děti stejně těžce nevhodná, takže není co řešit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.10 10:15

My máme 2 desky, ale u Anežky stačila po celou dobu jedna a ta druhá se moc hodila taky, protože jsme ji měli (a i teď máme) u našich a když tam jedeme, vezeme jen tu „krabičku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
13.5.10 10:25

Mame Nanny uz pro druhy miminko. Pro uplne maly mimco sem davala monitor na matraci a pres nej prehodila deku. A ted sem zjistila, ze funguje i pres vloznou tasku do kocarku, pac kluka dam i s taskou do postylky kdyz pridem z venku. Jinak matrace mame obyc molitanovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
13.5.10 11:27

mam babysense a tedka ho ma pod silene tlusou matraci z IKEy snad 15 cm a v pohode - ale na ni spi teda uz jako vetsi, driv mel slabsi. babyseimalo ovsem snimal i kdyz na nem byla matrace zu cestovni púostylky - tzn. molitan na tvrde preklizce !!!! snimal ikdyz byl rafanek celym telem mimo desku.
nemeli jsme zadny falesny poplach
holky z psychiky mely nektere nanny a vic jich s ni melo serii falesnych poplachu, tak jsem rada,m za babysense. On tim, ze je citlivy, tak zase hrozi, ze treba bude snimat tvoje pohyby prenesene trebas posteli (nam se postele nesmely dotykat) - snimal, ikdyz byla postylka prazdna a ja nad ni mavala rukama (proud vzduchu) - takze jako mene citlivy monitor je asi bezpecnejsi, ale zase ty plane poplachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
13.5.10 12:00

Ja radsi vylitla k planymu poplachu nech abych se bala, co vsechno krom deti monitor bere. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák