Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, ve Tchibu, zrovna nabízejí deku na piknik, zkus mrknout na jejich stránky. Měla by být ze spodní strany z jiného materiálu, aby odpuzovala vodu a nečistoty. Ale vlastní zkušenosti s ní nemám, jen, že mě zrovna docela zaujala ![]()
Ahoj, omlouvám se, že se vtírám, ale kdybyste někdo chtěl nakupovat v Tchibu, tak mám slevové kartičky na 100 Kč (při nákupu nad 500,– za zboží v Tchibu by vám dali 100,– slevu) tak ty kartičky neupotřebím a přenechala bych vám je třeba za slevové kuponky do DM (na pleny Alana) a nemusí to být jedna k jedný
Kdyžtak mi napište SZ.
ahoj,
připojuji se k diskuzi.Mohu z vlastní zkušenosti doporučit deku na piknik od Aesthetiku.Používáme jí od jara do podzimu a nedám na ní dopustit.Spodní část má odolnou proti vlhku a vrchní část je z fleesová.Mají hodně barevných kombinací a určitě vybereš.Ahoj ![]()
ahoj, koupila jsem deku od Emitexu http://www.elinka.eu/detail.php?… , ale vzhledem k pocasi bohuzel nevyzkousela, tak nemuzu dat reference ![]()
Ahoj, mám deku na ven od Aestheticu, nazývají je PIKNIK deka. Zrovna tuhle jsem koukala na jejich e-shop a mají i nějaké ve SLEVĚ. Jinak barevně si opravdu vybereš.
ahoj, my loni koupili v Tchibu, a je opravdu super, i jsem ji prala, zespodu je nepromokavá, dá se snadno otřít nečistoty. Tentokrát mají dokonce víc dekorů. Můžu jen doporučit! ![]()
Tady to hodím odkaz http://www.tchibo.cz/…I15OXieTjcg=?… Super je ten rozměr 2×2 m, to se vejde v pohodě celá rodinka.
Ještě tam mají jiné dekory a taky menší rozměr.
Prosím kde se dá koupit kempink deka? Do jakého obchodu jít
?
Případně nějaký odkaz na netu. Ale nic drahého tak do 300Kč.
Díky
Já jsem koupila asi před dvěma měsíci v Lidlu, je skvělá, obrovská
Dala jsem za ní teď nevím jestli 299,– nebo 399,–
Ale myslím, že těch 299,–. Zkus si zavolat na infolinku, jestli ještě někde nebudou mít zbytky ![]()
Mám piknik deku z LIDLu, je parádní
stála 300Kč
mívají ji jen v akci. Akce se většinou opakují, stačí jen sledovat dopředu online nabídku
ahoj všem
mám dotaz.O víkendech vyrážíme do přírody a stále řeším jakou deku zvolit, aby byla super do trávy,lesa i k vodě.
Budu ráda za jekékoliv tipy.