Dekorace do dětského pokoje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
9.9.13 14:48

Zkusim obnovit - zarizujem mimcu pokojik a zvazuju, jakou dekoraci na zed… mame hrubsi stuk, takze se troche obavam samolepek, ale i tezko rict, jak by se malovalo podle predlohy, kdy povrch neni vubec hladky… jake mate prosim zkusenosti? ma cenu kupovat samolepky? nebo jak jste to resily?
Soucasne hledam i kapsare za postel i postylku, na fleru maji docela hezke - ale jak se vlastne spi, kdyz se ty kapsy zaplni:}? za nas jeste byly takove ty rohozky, ale to uz nechci. radeji neco barevneho a ucelneho.
Jsem tedy zastance nejakych hezkych obrazku zviratek {aby to bylo pro kluka i holku}, libi se mi hodne barevne a vesele vecicky, ale aby i ladily, prip. z ceskych pohadek - nechci mit na stene medvidka Pu nebo mit cely pokoj jen Krtecka - je sice hezky, ale aby dite znalo i jina zvirata:}}
Predem diky za tipy nebo primo i fota pokojiku, nejsem moc kreativni, potrebuju inspiraci:}}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.13 14:59

Ahoj, já mám pár samolepek na zdi (taky nemáme úplně hladké) a drží, nejlíp se mi osvědčily svítící tvary, které se lepily takovou „žvýkačkou“ to na té hrubší ploše drží skvěle:-)
Jinak jsem nemalovala, to neporadím.
Kapsář jsem si šila, ale je dvoustranný, jedna strana je prošitá vatelínem, aby neměl malej omlácenou hlavu od šprušlí:-) a z venku jsou kapsy, můžu poslat foto, jestli se mi zadaří vyfotit:-) já mám ráda věci na „míru“, na fleru jsou krásný věci, ale nedalo mi to a po koupi šicího stroje nelituju, že si šiju sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 15:02

Ahoj, moje kamarádka si vybavila pokojík z věcí z www.ebay.com, strašně na tom ušetřila a ten pokojík vypadá krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.9.13 15:15

@bikerka urco budu rada za foto. ja sici stroj nemam, i kdyz uz jsem to taky zvazovala, nemyslim, ze mam na to trpelivost a kreativitu:{ me se libi na fleru temer vse, ale je fakt, ze rucni praci se plati… hodne se mi libi plasticke veci, treba kapsar se zviratky, z ruznych material a treba sem tam knoflik nebo zasita prekvapka, okynka… nevim jak bych to popsala
nebo sladene zavesy s polstarem.. moc ted po obchodech nechodim a kdyz uz, je to sama barbina a tak nejak to neni ta moje predstava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.9.13 15:39

@kittysha my měli taky hrubý nástřik a malovala jsem na to - jde to, ale trvá to a musí se pečlivě - udělala jsem si šablonu, obkreslila kontury fixou v barvě a pak vymalovávala štětcem - myslela jsem, že to přes šablonu natupuju, ale na té hrubé omítce ty obrysy byly nepřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.13 16:02

Nic na tom není, na to, že sem něco takovýho šila prvně, řekla bych, že průměrně zručná žena s tím nemá víc jak 2dny oráce (když dítě dovolí:-)
Blbě se mi to fotilo, protože kapsář je zároveň veliká kapsa plná hraček co se mi nechtěly vyndávat.. nejhorší na šití pro mě byl nakonec válcovitej polštář :oops: :nevim: ale snad dobrý,.. za ty prachy :-) cca 450,– za matroš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.9.13 16:04

@kittysha Taky jsem se bála samolepek na hrubou omítku, tak je nemáme. Máme pár obrázků v rámečku, na stěně razítka (jako šlápoty od zvířat, doma vyrobená, koupit lze všechno možné). Na okně máme tohle: http://www.fler.cz/…anda-2712599 a pak pomalovanou židli a nějaké drobnosti. Postupně doplňuji.
U kamarádky jsem viděla obrázky namalové podle šablony z toho pěnového puzzle. Třeba to poslouží jako inspirace :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.9.13 16:13

@analoja zatim nemam zkusenosti, ta fixa musi byt nejaka spesl? po tom vymalovani se udelaji kontury znovu? {pri vzpomince na me omalovanky:}}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.9.13 16:15

@bikerka to je supr, a cele sis to vymyslela sama nebo podle neceho? ja bych treba netusila, kolik ceho kde… ty opicky sis pak vystrihla a znovu nasila? budu se muset nad sebou zamyslet:}}

@Pipi 00 diky za tip se slapotama, to je dobry napad - z ceho jste prosim delali ty razitka? a slo to dobre obtisknout? u te nasi hrube omitky fakt nevim kde zacit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
9.9.13 16:20

@kittysha né, obyčejnou, co byla nejpodobnější barvě - malovala jsem obyčejným primalexem natónovaným tónovačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
9.9.13 16:27
@kittysha píše:@Pipi 00 diky za tip se slapotama, to je dobry napad - z ceho jste prosim delali ty razitka? a slo to dobre obtisknout? u te nasi hrube omitky fakt nevim kde zacit..

Razítka z moosgummi http://www.sevt.cz/…va-41905300/, vystřihneš, nalepíš na dřevo. Najdeš i návody na netu. Barva tato: http://www.sevt.cz/…ny-42513100/. Já měla razítka malá, tak 4×4 cm, to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.13 18:16

@kittysha sama, jak mě napadlo. ty opičky sem vystřihla a obšila na jednotlivé díly kapes před přišitím na podklad. nic na tom není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
9.9.13 18:51

@kittysha, já jsem tedy dávala na zeď samolepky. Ta jedna je taky štukovaná a je pravda, že na ní to drží hůř než na té sádrokartonové, ale vydatně tomu pomáhá i syn, kterého to ze začátku hrozně bavilo strhávat :cert: Takže Ale není to tak hrozné, má to tam rok a chystám se to namazat nějakým lepidlem a ty kraje přilepit znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný