Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus zapracovat na sebevedomi a netrucuj nad tím, že pero nemáš až ke hvězdám
. Pak nebudeš mít potřebu vytvářet takhle trapná témata, kterýma se maximálně shodis
@Matt 02 píše:
A těm typkům ve sprše stojí? Že víš kolik jim měří v erekci?
On chodí do jiných podniku než my hetero ![]()
@Matt 02 píše:
Ty to děláš nebo znáš někoho, kdo to dělá? Protože pro mě je to zcela nová informace, dodnes jsem si myslel, že je to jen taková tisíc let stará pověra mezi ženskýma, že si chlapi porovnávají nádobíčka, která se nezakládá na pravdě. Mě teda žádné cizí péro nezajímá.
Pokud si pamatuju, bylo to třeba v Četnických humoreskách. ![]()
Edit: Při hledání nějakého násilníka s velkým penisem vyslýchali i postavu, kterou hrál pan Krytinář s tím, že by měl mít nejlepší „přehled“. ![]()
Příspěvek upraven 29.01.23 v 20:58
@pocestny píše:
Já nevím, proč se pořád měří jenom chlapi. Taková blbost. Když má něco pasovat, musí se měřit oboje.
Kus padne na „most“ a ten zbytek teprve umožňuje, nebo neumožňuje, nějaké akce. ![]()
Příspěvek upraven 29.01.23 v 20:47
@M_Vladim píše:
Pokud si pamatuju, bylo to třeba v Četnických humoreskách.
Aha, no tak to bude určitě pravda
, no raději už nic
.
@Janli píše:
Já si říkala, že to jsi ty…..
Co ti na to říct….. neokouzlíš ani pinďou, ani moudrostí……
A ty ze ženské na prsa nepodíváš? I když u těch chlapů je to k ničemu, někomu se zvětší o 50% a jinému o 10%, když nastane erekce, takže v ochablém stavu to nemá cenu soudit.
Nevím, proč se furt řeší nějaká délka, když na velikosti přeci nezáleží - stačí, když je dostatečná
![]()
@Kutil Tom píše:
Nevím, proč se furt řeší nějaká délka, když na velikosti přeci nezáleží - stačí, když je dostatečná![]()
![]()
Teď si na to kapnul a otočis celosvětove tema. Muzi mají vždycky dostatečně velký penis, to jen zeny ji mají moc rozdílnou
. Odteď se budou psát rozměry žen i dole ![]()
@Janli píše:
Jaká ptákovina?
Vždyť funkční penis se správnou velikostí je jeden z pilířů spokojených manželství……
Málo co mi v životě přineslo tolik krásných chvil….
Já ti dám ptákovinu…
Neříkám, že to správná velikost nepřinese spoustu krásných chvil, ale když se ženské splaší v manželství hormony, určitě to není tím, že by soused měl správnější velikost než manžel.
@Lorre píše:
Teď si na to kapnul a otočis celosvětove tema. Muzi mají vždycky dostatečně velký penis, to jen zeny ji mají moc rozdílnou.Odteď se budou psát rozměry žen i dole
Však by to bylo jen fér. Řada žen by mohla ubytovat rodinu vačic a zbylo by i tak dost místa pro osobní potřeby co se nevejdou do kabelky.
@ludmilaadamkova píše:
Je mi naprosto Šimák kolik má můj muž cm. Naprosto to netuším a nezajímá mě to. A s nikým se o tom nebavím. Troufám si tvrdit že to tak má většina žen. Penisy ponejvíce řeší jejich majitelé někteří jsou jiná naprosto posedlí a dokonce je bez vyzvání posílají do mailu, sz nebo i veřejném fóru nebo alespoň vystavují na amaterech
Muhehe, hádej kdo ty svoje nádhery vystavuje na serverech pro dospělé v drtivé většině případů. ![]()
@Lorre píše:
Teď si na to kapnul a otočis celosvětove tema. Muzi mají vždycky dostatečně velký penis, to jen zeny ji mají moc rozdílnou. Odteď se budou psát rozměry žen i dole
Ano, potřebovala bych to odborně a důkladně změřit ![]()
@inzenyrka85 píše:
Ano, potřebovala bych to odborně a důkladně změřit
Ty asi nebudeš ta inženýrka od Klopotkové, protože ta už to má změřený.
@inzenyrka85 píše:
Ano, potřebovala bych to odborně a důkladně změřit
Aleee
![]()
@pocestny ne to nejsem asi si budu muset změnit nick
Já nic neměřim..kouknu a vidim jestli to pasuje
Mně zajímají ale i jiný čísla, taková komplexnější analýza ![]()