Délka penisu partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
29.1.23 16:07
@Venetia píše:
ty si taky myslis, ze 20 a vice neexistuji?

Já si myslím, že pokud je žena v sexu spokojená, tak je to úplně jedno, ne? Pokud nejde o extrémy oběma směry, tak cm více či méně nehraje roli. Spíše způsob pohybu, rychlost, hloubka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
29.1.23 17:44

Já nevím, proč se pořád měří jenom chlapi. Taková blbost. Když má něco pasovat, musí se měřit oboje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.1.23 17:58
@pocestny píše:
Já nevím, proč se pořád měří jenom chlapi. Taková blbost. Když má něco pasovat, musí se měřit oboje. :mrgreen:

My jsme flexibilní…… :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
106491
29.1.23 18:03
@pocestny píše:
Já nevím, proč se pořád měří jenom chlapi. Taková blbost. Když má něco pasovat, musí se měřit oboje. :mrgreen:

My zase musíme cvicit ty cviky, aby si chlapi mohli myslet, ze maji dostatecny nastroj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
29.1.23 18:29
@M_Vladim píše:
Ano, není to kvůli nějaké akci, ale ubezpečení, jak na tom jsou… 8)

Ty to děláš nebo znáš někoho, kdo to dělá? Protože pro mě je to zcela nová informace, dodnes jsem si myslel, že je to jen taková tisíc let stará pověra mezi ženskýma, že si chlapi porovnávají nádobíčka, která se nezakládá na pravdě. Mě teda žádné cizí péro nezajímá :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.1.23 18:34
@Matt 02 píše:
Ty to děláš nebo znáš někoho, kdo to dělá? Protože pro mě je to zcela nová informace, dodnes jsem si myslel, že je to jen taková tisíc let stará pověra mezi ženskýma, že si chlapi porovnávají nádobíčka, která se nezakládá na pravdě. Mě teda žádné cizí péro nezajímá :nevim:.

Ty jsi hetero, ze? Jinak bys vedel, jak porovnavani frci v gay komunite. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
29.1.23 18:43
@Birdonawire píše:
Ty jsi hetero, ze? Jinak bys vedel, jak porovnavani frci v gay komunite. :mrgreen:

No zeptám se gay kámoše :mrgreen:, abych teda věděl, ale nemyslím si, že typci, co sem píšou, že porovnávají a vedou si složitou analýzu ptáků v ČR by byli gayové, spíše to řeší víc než je zdravo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
29.1.23 18:46
@Janli píše:
My jsme flexibilní…… :nevim: ;)

To my také! (někdy). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
29.1.23 18:59
@Birdonawire píše:
Ty jsi hetero, ze? Jinak bys vedel, jak porovnavani frci v gay komunite. :mrgreen:

Já jsem gay a cizí může ve sprchách nesleduji. Stačí mi ke štěstí ten můj a partnerův ;). Jsem toho názoru, že se sebou a po sexuální stránce spokojeného, dospělého muže, cizí penisy nezajímají, ať jde o heterosexuální nebo gay chlapy. Tohle porovnávání patří ideálně do základní školy, kdy puberťáci začínají objevovat své tělo a začínají si všímat rozdílností, tam se to dá pochopit a je to svým způsobem zdravý vývoj, ale u dospělého muže je to při nejmenším zvláštní, ať je na holky či vdolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
29.1.23 19:59
@Ja-rekk píše:
Já jsem gay a cizí může ve sprchách nesleduji. Stačí mi ke štěstí ten můj a partnerův ;). Jsem toho názoru, že se sebou a po sexuální stránce spokojeného, dospělého muže, cizí penisy nezajímají, ať jde o heterosexuální nebo gay chlapy. Tohle porovnávání patří ideálně do základní školy, kdy puberťáci začínají objevovat své tělo a začínají si všímat rozdílností, tam se to dá pochopit a je to svým způsobem zdravý vývoj, ale u dospělého muže je to při nejmenším zvláštní, ať je na holky či vdolky.

Z okruhu mych gay kamaradu mam uplne jinou zkusenost. Ale netrvam na tom, ze jde obecny rys, treba se to jen tak seslo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
29.1.23 20:00

A jak vám jde diskuse o takových ptákovinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.1.23 20:18
@Lexter píše:
A jak vám jde diskuse o takových ptákovinách.

Jaká ptákovina? 8o
Vždyť funkční penis se správnou velikostí je jeden z pilířů spokojených manželství……
Málo co mi v životě přineslo tolik krásných chvil….
Já ti dám ptákovinu… :cert:

• Citovat
  • Upravit
37331
29.1.23 20:32
@Venetia píše:
ty si taky myslis, ze 20 a vice neexistuji?

Nemyslím. Určitě jsou. 8)
Edit:
Já tu jen nápadně - nenápadně lámu veřejné mínění na prodloužení plastockou operací na úroveň, na jaké je to dnes u poprsí žen. 8)

Příspěvek upraven 21.02.23 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37331
29.1.23 20:34
@Josefuna píše:
Však ideál téměř neexistuje, jen někteří se k němu přiblíží :)
:nevim: Já ten graf nesestavoval… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
29.1.23 20:36
@M_Vladim píše:
Nemyslím. Určitě jsou. 8)

rozhodně jsou…i bez plastiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit