Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matt 02 píše:
Tak nějaký komplex máš, jinak bys neřešil, jaké klacky mají doma zdejší ženské. A bylo by ti úplně jedno i kdyby psaly, že si jejich chlapi na ně šlapou.
Je to nějaký ubožák. Nechápu, proč tu řeší údy manželů zdejších žen. ![]()
@Lil Kitkatt píše:
A ta pointa je kde? Něco tě žere?
Jeho bývalá. ![]()
Teď má chlapa s větším klackem. ![]()
@pil7721 píše:
17×13.5 a nestidim se za to. 95 percentil.
A můžeme ten kvádřík vidět pane Percentile? Když se teda nestydíš, to i ti asi ulitlo, ta 1 možná taky. Nebo možná ta 3. A nebo 7? ![]()
@Janli píše:
Děkujeme za upřesnění, předpokládám, že od majitele minipindíka, že?
To je ten slavný „obr“ o délce 7 cm, který tady občas lítá?
![]()
Ty mi připomínáš moji kolegyni v práci. Ta si tak zakládala na velikosti svýho poprsí, že jen zmínka o tom, že některá žena má větší ňadra než ona, v ní vyvolávala záchvaty nepříčetnosti. Taky skákala jak čertík z krabičky…… ![]()
Chlapa nemám, takže penis 0. Někdo tu psal 24, uděláme průměr 12 a je ![]()
@jege píše:
To je ten slavný „obr“ o délce 7 cm, který tady občas lítá?![]()
A IQ nemá o moc vyšší…… ![]()
@pil7721 píše: Čerpal jsem z dat pro cělosvětovou populaci, kde je průměr kolem 14.5-14.88 cm, což by sedělo na ČR. Na internetu se dočteš, že průměr v ČR je 16 cm, jenže v této studii ty muži nahlašovali svojí velikost sami. Takže většina pravděpodobně lhala, další možnost je zkreslení dat tím, že se těchto studií většinou účastní muži s delšími penisy. V té studii, ze které jsem čerpal já, jim to měřili profesionálně.
Dej si nějaký pill na hlavu a přečti si Čtyřlístek.
Tak já se musím trochu /chlapce?/ zastat. Chodím často na bazén a chca nechca vidím jak jsou obdařeni jiní muži. A myslím si, že přes 20 cm je to opravdu jen velká výjimka.
Já jsem asi jen průměr, ale když jsem byl někdy v ráži a trochu přitlačil, tak žádná neměla zájem o hlubší styk, takže asi 20 cm je už pro většinu průměrných žen moc.
Ale taky nechápu, proč to chce řešit? Pokud není úplný lůzr, tak o délce to fakt není.
@Janli píše:
A IQ nemá o moc vyšší……
125-130. Dělal jsem několik testů(I profesionálních, první v 6 letech). Za to se taky nestydím. Tak hezky mi to koreluje ta výška IQ a velikost penisu.
Tato diskuze absolutně postrádá smysl. Sorry ale vidím v tom neskutečnou zakomplexovanost. Né každá chce 20 cm klacka, tak v klidu. ![]()
@Romeon píše:
Tak já se musím trochu /chlapce?/ zastat. Chodím často na bazén a chca nechca vidím jak jsou obdařeni jiní muži. A myslím si, že přes 20 cm je to opravdu jen velká výjimka.
Já jsem asi jen průměr, ale když jsem byl někdy v ráži a trochu přitlačil, tak žádná neměla zájem o hlubší styk, takže asi 20 cm je už pro většinu průměrných žen moc.
Ale taky nechápu, proč to chce řešit? Pokud není úplný lůzr, tak o délce to fakt není.
A těm typkům ve sprše stojí? Že víš kolik jim měří v erekci?
@Romeon píše:
Pokud jde o rozmery pri erekci, predpokladam, ze tu tak casto pri sprchovani na bazenu nevidis. ![]()
@pil7721 píše:
17×13.5 a nestidim se za to. 95 percentil.
Stydět by ses měl za svoji češtinu
, předpokládám, ze pinďourem klávesnici neovládáš… ![]()
@Hanka1 píše:
Stydět by ses měl za svoji češtinu, předpokládám, ze pinďourem klávesnici neovládáš…
Už opraveno, omlouvám se. Mám ADHD a občas se mi tohle stává z nepozornosti(hlavně když píšu na PC), i když gramatiku umím obstojně.