Délka penisu partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30715
30.1.23 12:18
@inzenyrka85 píše:
@pocestny ne to nejsem asi si budu muset změnit nick :D Já nic neměřim..kouknu a vidim jestli to pasuje :P Mně zajímají ale i jiný čísla, taková komplexnější analýza :)

Velikost zadku a počet prirazu za minutu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
30.1.23 12:19
@inzenyrka85 píše:
Ano, potřebovala bych to odborně a důkladně změřit :mrgreen:

Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
30715
30.1.23 12:19
@Kutil Tom píše:
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům :mrgreen: :andel:

Už sem jen čekal který muž se jí na to chytne :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
30.1.23 12:49
@Lorre píše:
Už sem jen čekal který muž se jí na to chytne :pankac: :mrgreen:

Všichni. Jen já trouba napíšu vtípek na sklo, zatímco ostatní posílají soukromé zprávy :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
30715
30.1.23 12:51
@Kutil Tom píše:
Všichni. Jen já trouba napíšu vtípek na sklo, zatímco ostatní posílají soukromé zprávy :mrgreen: :dance:

Musíš psát obojí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.1.23 12:55
@Lorre píše:
Velikost zadku a počet prirazu za minutu? :lol:

pěknej svalnatej zadek určitě neni na škodu :) s tim druhým údajem už jsi to vystih, kolik čísel za dvě hodiny, víc času nemívam, kvalita prováděných technik a tak podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.1.23 12:58
@Kutil Tom píše:
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům :mrgreen: :andel:

to je dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30715
30.1.23 13:26
@inzenyrka85 píše:
pěknej svalnatej zadek určitě neni na škodu :) s tim druhým údajem už jsi to vystih, kolik čísel za dvě hodiny, víc času nemívam, kvalita prováděných technik a tak podobně :)

By sis měla udělat přijímací dotazník, který ti musí každý vyplnit před započetím souloze :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.1.23 13:37

@Lorre jo to určitě, to bych tam měla samý mistry světa :lol: dotazníky mě nezajímají, zato praktická zkouška to je jiná, tam se ukáže pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30715
30.1.23 13:44
@inzenyrka85 píše:
@Lorre jo to určitě, to bych tam měla samý mistry světa :lol: dotazníky mě nezajímají, zato praktická zkouška to je jiná, tam se ukáže pravda :palec:

To je možný :mrgreen:, ale ja si myslím, že dobře mírene otázky by některé mohly taky vyřadit. No a samozřejmě praktická zkouška musí mít provedena mnohokrát k ověření vsech uvedenych faktu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.1.23 17:52
@boricmytu píše:
A ty ze ženské na prsa nepodíváš? I když u těch chlapů je to k ničemu, někomu se zvětší o 50% a jinému o 10%, když nastane erekce, takže v ochablém stavu to nemá cenu soudit.

Kouknu. Ale nezakládám tady diskuzi, že když já mám F, tak všichni chlapi, co tvrdí, že jejich žena má G, jsou lháři.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.1.23 18:05

Na velikosti samozrejme nezáleží - staci kdyz je dlouhej a širokej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106240
30.1.23 18:08
@Josefuna píše:
Já si myslím, že pokud je žena v sexu spokojená, tak je to úplně jedno, ne? Pokud nejde o extrémy oběma směry, tak cm více či méně nehraje roli. Spíše způsob pohybu, rychlost, hloubka apod.

Tak to samozřejmě
U někoho ovšem tu spokojenost ta velikost může značně ovlivnit a není řeč asi o jednom cm, to je fakt jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
30.1.23 18:12
@pil7721 píše:
Všechny ženský v diskuzích o největším penisu, který kdy měly, píšou, že měl alespoň 20 cm.Nebo že jejich současný partner má 20+cm. Jen pro vaší informaci, 20 cm je 99 percentil.Bude to asi tím, že neumíte odhadnout velikost, nebo že prostě lžete.
Většina z vás v životě neměla nad 18 cm, prosimvás.

Nezavid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37015
1.2.23 00:34
@_.Emilyyy píše:
Nezavid :jazyk:

Závidím… Ale je mi to houbelec platný. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit