Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Už sem jen čekal který muž se jí na to chytne![]()
Všichni. Jen já trouba napíšu vtípek na sklo, zatímco ostatní posílají soukromé zprávy
![]()
@Lorre píše:
Velikost zadku a počet prirazu za minutu?
pěknej svalnatej zadek určitě neni na škodu
s tim druhým údajem už jsi to vystih, kolik čísel za dvě hodiny, víc času nemívam, kvalita prováděných technik a tak podobně ![]()
@Kutil Tom píše:
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům![]()
to je dobrý ![]()
@Lorre jo to určitě, to bych tam měla samý mistry světa
dotazníky mě nezajímají, zato praktická zkouška to je jiná, tam se ukáže pravda ![]()
@boricmytu píše:
A ty ze ženské na prsa nepodíváš? I když u těch chlapů je to k ničemu, někomu se zvětší o 50% a jinému o 10%, když nastane erekce, takže v ochablém stavu to nemá cenu soudit.
Kouknu. Ale nezakládám tady diskuzi, že když já mám F, tak všichni chlapi, co tvrdí, že jejich žena má G, jsou lháři.
Na velikosti samozrejme nezáleží - staci kdyz je dlouhej a širokej ![]()
@Josefuna píše:
Já si myslím, že pokud je žena v sexu spokojená, tak je to úplně jedno, ne? Pokud nejde o extrémy oběma směry, tak cm více či méně nehraje roli. Spíše způsob pohybu, rychlost, hloubka apod.
Tak to samozřejmě
U někoho ovšem tu spokojenost ta velikost může značně ovlivnit a není řeč asi o jednom cm, to je fakt jedno
@pil7721 píše:
Všechny ženský v diskuzích o největším penisu, který kdy měly, píšou, že měl alespoň 20 cm.Nebo že jejich současný partner má 20+cm. Jen pro vaší informaci, 20 cm je 99 percentil.Bude to asi tím, že neumíte odhadnout velikost, nebo že prostě lžete.
Většina z vás v životě neměla nad 18 cm, prosimvás.
Nezavid ![]()
@_.Emilyyy píše:
Nezavid
Závidím… Ale je mi to houbelec platný. ![]()
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům