Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inzenyrka85 píše:
@pocestny ne to nejsem asi si budu muset změnit nickJá nic neměřim..kouknu a vidim jestli to pasuje
Mně zajímají ale i jiný čísla, taková komplexnější analýza
Velikost zadku a počet prirazu za minutu? ![]()
@inzenyrka85 píše:
Ano, potřebovala bych to odborně a důkladně změřit
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům
![]()
@Kutil Tom píše:
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům![]()
Už sem jen čekal který muž se jí na to chytne
![]()
@Lorre píše:
Už sem jen čekal který muž se jí na to chytne![]()
Všichni. Jen já trouba napíšu vtípek na sklo, zatímco ostatní posílají soukromé zprávy
![]()
@Kutil Tom píše:
Všichni. Jen já trouba napíšu vtípek na sklo, zatímco ostatní posílají soukromé zprávy![]()
Musíš psát obojí ![]()
@Lorre píše:
Velikost zadku a počet prirazu za minutu?
pěknej svalnatej zadek určitě neni na škodu
s tim druhým údajem už jsi to vystih, kolik čísel za dvě hodiny, víc času nemívam, kvalita prováděných technik a tak podobně ![]()
@Kutil Tom píše:
Mám na to certifikované měřidlo přizpůsobené pro evropský trh a spoustu let odborné praxe, ale bohužel mám konkurenční doložkou zakázáno provádět měření externím subjektům![]()
to je dobrý ![]()
@inzenyrka85 píše:
pěknej svalnatej zadek určitě neni na škodus tim druhým údajem už jsi to vystih, kolik čísel za dvě hodiny, víc času nemívam, kvalita prováděných technik a tak podobně
By sis měla udělat přijímací dotazník, který ti musí každý vyplnit před započetím souloze
.
@Lorre jo to určitě, to bych tam měla samý mistry světa
dotazníky mě nezajímají, zato praktická zkouška to je jiná, tam se ukáže pravda ![]()
@inzenyrka85 píše:
@Lorre jo to určitě, to bych tam měla samý mistry světadotazníky mě nezajímají, zato praktická zkouška to je jiná, tam se ukáže pravda
To je možný
, ale ja si myslím, že dobře mírene otázky by některé mohly taky vyřadit. No a samozřejmě praktická zkouška musí mít provedena mnohokrát k ověření vsech uvedenych faktu ![]()
@boricmytu píše:
A ty ze ženské na prsa nepodíváš? I když u těch chlapů je to k ničemu, někomu se zvětší o 50% a jinému o 10%, když nastane erekce, takže v ochablém stavu to nemá cenu soudit.
Kouknu. Ale nezakládám tady diskuzi, že když já mám F, tak všichni chlapi, co tvrdí, že jejich žena má G, jsou lháři.
Na velikosti samozrejme nezáleží - staci kdyz je dlouhej a širokej ![]()
@Josefuna píše:
Já si myslím, že pokud je žena v sexu spokojená, tak je to úplně jedno, ne? Pokud nejde o extrémy oběma směry, tak cm více či méně nehraje roli. Spíše způsob pohybu, rychlost, hloubka apod.
Tak to samozřejmě
U někoho ovšem tu spokojenost ta velikost může značně ovlivnit a není řeč asi o jednom cm, to je fakt jedno
@pil7721 píše:
Všechny ženský v diskuzích o největším penisu, který kdy měly, píšou, že měl alespoň 20 cm.Nebo že jejich současný partner má 20+cm. Jen pro vaší informaci, 20 cm je 99 percentil.Bude to asi tím, že neumíte odhadnout velikost, nebo že prostě lžete.
Většina z vás v životě neměla nad 18 cm, prosimvás.
Nezavid ![]()
@_.Emilyyy píše:
Nezavid
Závidím… Ale je mi to houbelec platný. ![]()