Děložní čípek vs. endometrióza

Anonymní
21.3.23 15:52

Děložní čípek vs. endometrióza

Dobrý den, ženy.
Našla jsem si vedle čípku v říjnu tvrdší bouličku - později mi lékař řekl, že se jedná zřejmě o endometriózu a že to budeme pozorovat. Ovšem tato řekněme endometrióza způsobuje naprosto neskutečné zduření děložního čípku… Pokud zavedu prst do pochvy, zasahuje čípek ve stoje (počítáme-li tedy ještě gravitaci) tak do poloviny prostředníčku… dál to nejde, ale byste jej zatačili/odtlačili. Nemá někdo nějakou zkušenost s tímto?

Už jsem se objednala k jinému gynekologovi na konzulatci. Můj gynekolog ještě udělal v prosinci stěry s výsledkem nezhoubné.

Potíž roste a samozřejmě mi způsobuje nepříjemnosti - nebolí sice, při styku prý muži nepřekáží, ale hlavně tu hraje roli psychika a penetrace prsty…a jiné libůstky mi znemožňuje.

Budu ráda za jakoukoliv radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
21.3.23 17:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, ženy.
Našla jsem si vedle čípku v říjnu tvrdší bouličku - později mi lékař řekl, že se jedná zřejmě o endometriózu a že to budeme pozorovat. Ovšem tato řekněme endometrióza způsobuje naprosto neskutečné zduření děložního čípku… Pokud zavedu prst do pochvy, zasahuje čípek ve stoje (počítáme-li tedy ještě gravitaci) tak do poloviny prostředníčku… dál to nejde, ale byste jej zatačili/odtlačili. Nemá někdo nějakou zkušenost s tímto?

Už jsem se objednala k jinému gynekologovi na konzulatci. Můj gynekolog ještě udělal v prosinci stěry s výsledkem nezhoubné.

Potíž roste a samozřejmě mi způsobuje nepříjemnosti - nebolí sice, při styku prý muži nepřekáží, ale hlavně tu hraje roli psychika a penetrace prsty…a jiné libůstky mi znemožňuje.

Budu ráda za jakoukoliv radu.

Endometrioza na cipku rostouci do pochvy? Zvlastni. Nehmatas spise cipek poklesle delohy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 20:04

Nene, to ona není na čípku, je jakoby „z druhé strany vedle“ a to asi způsobuje to zduření… nevím, gynekolog byl takový rozpačitý…a samozřejmě to může vše způsobovat nejen zvětšení, ale tím i pokles.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex