Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano šance je, spíš mala ale je. Nechápu pro jste nepoužili jinou ochranu když jsi o tom věděla.
@JancaS84
No protože to nebylo nic plánované.. Jakože manželský sex po 20ti letech kdy si vše člověk připraví a pak na to hupsne ![]()
Děti jely s babičkou na výlet a muž využil situace..
Kdy můžu pro jistotu udělat test, aby bylo něco vidět?
@Anonymní píše:
@JancaS84
No protože to nebylo nic plánované.. Jakože manželský sex po 20ti letech kdy si vše člověk připraví a pak na to hupsne
Děti jely s babičkou na výlet a muž využil situace..
Kdy můžu pro jistotu udělat test, aby bylo něco vidět?
Tak se evidentně dalšímu dítěti nebráníš, když neřešíš ochranu. A jinak pravděpodobnost je malá, ale jo, může se stát. A ač beru HA taky, tak jinou ochranu mám doma furt, takže kecy, že to bylo neplánované jsou jen kecy, buď se chránit chci a pak pro to něco dělám a nebo nechci a pak se hloupě nevymlouvám.
@j.a.n.i1 ano děkuji za kázání =)))… Roky nám antikoncepce neselhala(6 let bez problému). Spím jen se svým mužem.. Nemám důvod mít balík kondomů.. Prostě se mi stala tahle věc..
Jsem na vážkách a chtěla radu..
Ano beru antikoncepci, protože dítě nechci.. Ale nepřijde mi docela ok takhle útočit.. Je to děsně nepříjemný, protože si nepřijdu jako někdo kdo nezodpovědně rodí děti. A naopak z toho nemám dobrý pocit..
Tak pokud to dobře chápu tak to bylo chvilku po ms takže šance je fakt malá..my máme prerusovany styk několik let a zatím se žádná nehoda nestala…
Jinak většinou 14 dní od styku si dělat tt
@Anonymní píše:
Tak pokud to dobře chápu tak to bylo chvilku po ms takže šance je fakt malá..my máme prerusovany styk několik let a zatím se žádná nehoda nestala…
Jinak většinou 14 dní od styku si dělat tt
My přerušovanou soulož měli před prvním synem.. Víc jak 4 roky =D pak stačilo jednou se nehlídat a byl z toho syn. Proto jsem začala s práškama…
Děkuji koupím test a příští týden začnu pro jistotu testovat..
… Krásný den.. Ženy potřebuju radu..
Beru antikoncepci několik let a funguje jak má..
Ale dobrala jsem plato - v pátek
S tím že další sobotu si tedy načnu další plato. Jenže v lékárně prášky neměli..
Styk přes víkend byl a já si první prášek po pauze vzala místo v sobotu v pondělí.
Asi bych neplašila, ale mám děti a tak nějak se děsím toho, že mě šíleně moc bolí břicho.
Je možné takhle otěhotnět?