Den otevřených dveří v ČT Brno

16.4.15 12:50

den otevřených dveří v ČT Brno

Ahoj, byla jste někdy některá maminka s dětmi na dnu otevřených dveří v České televizi v Brně. Náš pětiletý při každé televizní pozvánce na tuhle akci žadoní, že by tam chtěl jít. Já mám ale obavu z velkých front a ani nevím, zda je to tam zajímavé pro pětileté dítě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.4.15 12:56

Mám úplně stejný problém u nasí 2,5 leté dcery že tam chce jít. A ted ještě začala běžet aupotávka na večerníčky v kině. Ale menžel říká že na den otevřených dveří ČT má cenu jet do Prahy že v Brně nic nebude. A já mám obavu že pro tu naši 2,5 letou berušku už tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.15 13:02

Já nevím, podle mě to v Brně taky nemá moc význam. Program je následující:

Den otevřených dveří v Brně • Televizní studio Brno – Typos, Jezuitská ulice • vstup 9:00 do 16:00 hodin
Prohlídka kostymérny | maskérny | vysílacího studia | obrazové a zvukové režie |
technických pracovišť | zvukovýroby | odbavovací zařízení… Čekají na vás moderátoři a redaktoři Událostí v regionech – Zuzana Neuvirtová a Ivana Šmelová | pořadů Sama doma – Tereza Stýblová a Soňa Šuláková | Dobré ráno – Soňa
Baranová a Ondra Blaho | AZ-kvíz – Aleš Zbořil | AZ kvíz junior – Honza Adámek, který spolu
s Magdou Tkačíkovou bude zastupovat i Záhady Toma Wizarda.
Před studiem si můžete prohlédnout přenosové vozy, děti čeká setkání s moderátory pořadu
Hýbánky – Kristýnou Štarhovou a Zdeňkem Králem a s postavičkami z Večerníčků. Známé
tváře se objeví i mezi průvodci, například Petra Eliášová z Dobrého rána nebo redaktoři
zpravodajství Dušan Vrbecký a Veronika Kynčlová. Také můžete porovnat historickou se
současnou televizní technikou, prohlédnout si kostýmy, zejména z pohádek a dalších pořadů
natáčených v brněnském televizním studiu.
A v neposlední řadě vás seznámíme s projektem právě budovaného nového televizního
studia v Brně-Líšni.

Chystám se s dětmi až na ten Večerníček na cestách, který bude ve Scale v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.15 13:04

Mno tak snad jedině ty hýbánky. to malá vždy cvičí s nimi. Ale je pravda že je to o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.4.15 13:48

@Fima Můzu poprosit o nějaký odkaz na Večerníček na cestách ve Scale? Nic jsem nenašla…Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.15 13:59

Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
16.4.15 14:17

Uz jsem našla :-)http://decko.ceskatelevize.cz/vecernicek#na-cestach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.4.15 13:02
@Zuzz píše:
Uz jsem našla :-)http://decko.ceskatelevize.cz/vecernicek#na-cestach

Jo, přesně to jsem myslela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.