Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chtěla bych napsat své holčičce deníček jak to šlo po měsících, co už zvládla atd. ale ve stylu jako že to vypráví miminko, takový příběh do 1 roka, potřebuji inspiraci jelikož nejsem moc nadaná na tyto věci. Hledám na netu deníček co už psali jiné maminy a nic nemůžu najít, nevíte kde bych se mohla inspirovat?
@ježourek x.x.x Ahoj já jsem to nikde neviděla, ale asi bych to psala takhle: Dnes jsem se rozhodla vykouknout na svět, dala jsem mamince hodně zabrat, ale jí to nevadilo protože to dělala pro mě… ![]()
@ježourek x.x.x Doporučuju jako inspiraci přečíst tyhle knihy http://www.kosmas.cz/…no-a-rychle/ ![]()
Ahoj mamky. Já nejdřív chtěla miminku koupit nějaký pěkný deníček, at má, až jednou vyroste, památku. Já bych to ted jistě ocenila. Když jsem pak prošla několik knihkupectví a prohlédla všemožné „deníčky“, kromě asi jednoho, mi žádný moc nevyhovoval. Tak jsem se rozhodla, že vytvořím vlastní. Dělám stránky na A4, lepím fotky, píšu poznámky a pak to vkládám v eurosložkách do šanonu.. Zatím mě to baví, tak doufám, že to vydržím
.. Co vy, je tu nějaká mamka, co taky píše vlastní deníček a podělí se o inspiraci, fotky atd.
Ježourek: v dospělosti, kdybych četla deníček psaný maminkou, ocenila bych spíše pohled matky. To mě bude zajímat až budu sama matkou, porovnávat přístup a i vývoj. Jinak k psaní samotnému. Psala jsem tak do roku a ted dělám fotoknihu s poznámkami k situacím.