Deníček miminka

5.8.13 09:40

Deníček miminka

Ahoj holky, chtěla bych napsat své holčičce deníček jak to šlo po měsících, co už zvládla atd. ale ve stylu jako že to vypráví miminko, takový příběh do 1 roka, potřebuji inspiraci jelikož nejsem moc nadaná na tyto věci. Hledám na netu deníček co už psali jiné maminy a nic nemůžu najít, nevíte kde bych se mohla inspirovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1584
5.8.13 10:08

@ježourek x.x.x Ahoj já jsem to nikde neviděla, ale asi bych to psala takhle: Dnes jsem se rozhodla vykouknout na svět, dala jsem mamince hodně zabrat, ale jí to nevadilo protože to dělala pro mě… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
5.8.13 10:10

@ježourek x.x.x Doporučuju jako inspiraci přečíst tyhle knihy http://www.kosmas.cz/…no-a-rychle/ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
840
9.9.13 11:08

Ahoj mamky. Já nejdřív chtěla miminku koupit nějaký pěkný deníček, at má, až jednou vyroste, památku. Já bych to ted jistě ocenila. Když jsem pak prošla několik knihkupectví a prohlédla všemožné „deníčky“, kromě asi jednoho, mi žádný moc nevyhovoval. Tak jsem se rozhodla, že vytvořím vlastní. Dělám stránky na A4, lepím fotky, píšu poznámky a pak to vkládám v eurosložkách do šanonu.. Zatím mě to baví, tak doufám, že to vydržím :).. Co vy, je tu nějaká mamka, co taky píše vlastní deníček a podělí se o inspiraci, fotky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
9.9.13 12:18

Ježourek: v dospělosti, kdybych četla deníček psaný maminkou, ocenila bych spíše pohled matky. To mě bude zajímat až budu sama matkou, porovnávat přístup a i vývoj. Jinak k psaní samotnému. Psala jsem tak do roku a ted dělám fotoknihu s poznámkami k situacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí