Denisa či Nikol(a)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
24.2.17 09:09

Nikola. Denisa se mi nelíbí a „trpí“ podobně jako Denis, alespoň u nás na malotřídce byly 2 a schytávaly to obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.2.17 09:10

Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.2.17 09:11

Šárka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.2.17 09:15

Liliana Zyka ( Zyková)
Patricie Zyka ( Zyková )

z obyčejných klidne i Marie Zyková, Monika Zyková..

• Citovat
  • Upravit
19299
24.2.17 09:20

@Miminko17 Já mám obě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
24.2.17 09:42

Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.2.17 10:02

@smurfka u nás dává romská populace zase jméno Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.2.17 10:26

Z těchto dvou určitě Nikol(a), ale ani jedno není moje parketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.2.17 10:36
@Litta píše: Šárka :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.2.17 10:39

Jsem Denisa a byla bych radši Nikol/a. Je to hrozně tvrdé jméno… Ale já už si zvykla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
24.2.17 10:42

Taky jsem Denisa, jediné, co mi vadí je, když mi někdo říká Dendo. Já chtěla pro holčičku jméno Nikola, ale doma to neprošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.2.17 10:47
@Deňulec píše:
Jsem Denisa a byla bych radši Nikol/a. Je to hrozně tvrdé jméno… Ale já už si zvykla. :lol:

si dneska nevybereš..já jsem Pavlína..( Pavlína, ne Pavla )..je to na mě taky tvrdé, nesnáším když mi tak někdo říká…naštěstí mi tak nikdo téměř neříká :mrgreen:
Ale Denisa je taky tvrdé, to jsem říkala hned nazačátku..a zrobnělina Denisko je ještě horší.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
959
24.2.17 12:38

Určitě Denisa, proč? Nikol/Nikola Zyka zní jako mužské jméno - koneckonců Nikola je původně mužské jméno a já znám i např. pána jménem Nikola Dula (příjmení obdobné). Navíc NIKA-ZYKA, fakt mi to moc nezní… Krom toho Denisek je mnohem méně! :-) Nevím, jestli je tvrdší Deniso nebo Kláro - ta Denča nemá aspoň K a R… A má i víc tvarů, mě od doby, co už nejsem ta malá holčička, říkají skoro všichni Kláro, protože Klárko je už hodně dětinské a moc jiných variant není… To Denisce se může říkat Deny, Denčo, Dení, Enis,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
24.2.17 13:04

Já bych byla pro Denisku, Nikolek je podle mě teď nějak moc :nevim: :nevim: Romskou populaci v okolí nemáme, takže nevím jestli se tam jména vyskytujou nebo ne :lol: my čekáme holčičku a přítel si vybral jméno Deniska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.17 16:31

**Denisa Zyka**

@Miminko17 píše:
Naše je příjmení Zyka. Jaké jméno je lepší Denisa či Nikol(a)

Denysa Zyka.. je to krásné pohanské jméno znamenající ‚zasvěcená bohovi Dionysovi‘ :palec:

Z mojeho pocitu je Nikola pouze mužské jméno. Bohužel většinová populace dává jako jméno ďoučenské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze