Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Na trislech jsem byla v salonu www.stella-maris.cz. Mohu jen doporucit. Cukrovku znam z vychodu, ale byla jsem prekvapena, ze maji ridsi konzistenci nez co znam a navic uplne pruhlednou hmotu. Takze mne udelala rychleji a mam pocit, ze to bolelo o poznani min nez me delali pred tim.
Alca
Holky dík
Mahoro,myslím depilaci třísel,ne mezi nohama
Před holením ani po holením žiletkou si třísla nedesinfikuju
Jen si je po holení namažu tělovým mlékem,kterým si pak natírám i celý tělo.Já se tou žiletkou holím i proti směru růstu,jde mi to líp oholit,tak jestli ty chloupky pak nezarůstaj
Každopádně mě to tak druhý den začne dost svědit,když mi to kdysi dělali tím voskem,tak mě nic nesvědilo,ani když chloupky dorůstali
Přes zimu mi to teda nevadí,to se nikde nikomu neukazuju,ale v létě do plavek bych chtěla mít třísla hladký,bez chloupků a bez červených pupínků ![]()
Tak ja uz s pupinky starost nemam. Kdyz jsem byla na trislech, dostala jsem i uvodni skoleni, o tom jak zarustaji chloupky a nestacila jsem se divit, kolik novych informaci jsem dostala). U holeni vzdycky budou chloupky svedet a zarustat, jak mi rikala kosmeticka. A ted se jeji slova potvrdila. Nic me nesvedi a nezarusta. Navic zacaly po 10 letech narustat takove ty jemne chloupecky). Tak jsem rada, ze to tak dopadlo)
Alca
provádím depilace cukrovou pastou v Hradci Králové - http://www.zm.websnadno.cz/…ANDHYS-.html
touto metdou lze depilovat i intimní partie a podpaží
zdemoc@seznam.cz
Cukrová pasta je nejlepší, pokud jsi citlivější a právě se Ti dělají pupínky. Když už máš problémy po žiletce, tak 100% ne depilátor. U depilatoru by byly nasledky ještě horší. Cukrová pasta má oproti vosku několik výhody
1. Vosk strhává poslední vrstvu kůře, cukrová pasta ne.
2. Trhá se po směru růstu chlupů, ne proti směru jako u vosku. Takže dochází k menšímu podráždění.
3. Cukrová pasta je 100% přírodní produkt (voda, cukr, citron), vosky vždy musí být trochu chemické jinak by nedepilovali
Třísla si zvládne cukrovou pastou hravě odepilovat každá, používají se na ně proužky. Větší partie jako nohy apod, už je problém. Článek jak na to najdeš zde: http://www.depilujeme.cz/o-depilaci/
Ahoj, nevíte o nějakém depilačním studiu blízko centra Prahy?