Depilace třísel

16557
13.3.11 18:35

depilace třísel

Ahoj holky :mavam:
Jelikož se pomalu ale jistě blíží plavková sezona,takbych se ráda zeptala,jestli si třísla holit,nebo zajít na depilaci? :nevim: Doted jsem si třísla pravidelně a poctivě holila,ale po pár dnech mě pokožka začne svědit(asi jak chloupky dorůstaj)a udělaj se mi dost nepěkný červený fleky,takže se v plavkách stydím a vyřešila jsem to kalhotkama s nohavičkou :think: Letos mě přítel přemlouvá na bikiny,přemlouval mě teda a minulý rok,ale netroufla jsem si.Existuje něco,čím zabránit podráždění pokožky,nebo je lepší dojít si na depilaci? :nevim: Jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
13.3.11 18:46

Já jsem vždycky chodila na depilaci,apak jsem si depilaci dělala sama doma a měla jsem klid.Jo když tam zkoušely rašit pupeny ukradla jsem malý Sudocrem a měla jsem pokoj :lol:sice to je maso,ale dá se to vydžet :wink:

• Citovat
  • Upravit
9454
13.3.11 18:53

taktez pouzivam detsky kremy (nivea SOS, sudokrem apod.) nebo pansky balzamy po holeni pro citlivou plet…od ty doby je po pupenech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.3.11 18:59

já tedy na depilaci nechodím,ale koupila jsem si depilátor Braun silkepil, kterej má i zastřihovač, depilátorem se dají zvládnout chloupky nahoře,ale třísla beru zastřihovačem. Ten zasřihovač je super, neni to nepřijemný jako po holením strojkem, dřív sem používala Venus a te to milionkrát lepší a ani chloupky potom nezarůstají. A zastřihovačem to vydrží stejně jako strojkem na holení. Já sem teda masochysta dost velkej, že si depilátorem dokážu vzít i stehna, ale nechat si depilovat třísla třeba voskem tak to asi ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.3.11 20:09

ja jsem loni v lete depilovala cukrovou pastou a to byly teda nejlepsi vysledky, dlouho to vydrzelo a kuzicka hladka krasna, ale ze zacatku to teda bylo maso 8-o ale pak jsem si zvykla a slo to. Ted pres zikmu jsem na to zase pekla a jenom odrbala ziletkou, na leto cekam mimino, takze stejne moc v plavkach pobihat nebudu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.11 20:20

Možná to vyzní divně, ale jelikož strojkem bych asi nepřežila a po žiletce to taky kousalo a udělaly se mi pupínky, tak to řeším pinzetou. Je to pár chloupků, takže se to dá, zbytek beru holítkem. Strojkem si beru nohy a vydržím jen nad kolena, pak umírám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
13.3.11 20:53

Kde se dá prosím koupit ta cukrová pasta a jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.3.11 08:14
me2dova píše:

Ja koupila tuhle http://www.aida-aisha.cz/
A nejpodobnejsi je to asi depilaci voskem, ale neni to tak drsne, ja jsem s ni nejspokojenejsi ze vsech depilacnich prostredku. Na tech strankach jsou i instrukce a odkazy na ytb, kde je videt, jak se s tim pracuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.3.11 08:43

dík moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.3.11 10:46

Holky,díky :hug: Já byla taky kdysi(už je to nejmín 10 let)na depilaci-myslím že voskem :nevim: Bolelo to teda pekelně,ale pro krásu se musí něco vydržet :-D Je ale fakt,že mi to vydrželo dlouho hladký a pupínek žádnej.A ten sudokrém je na předpis?Viděla jsem v drogerii prodávat nějaký voskový pásky na depilaci a taky ten krém opilca-máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
14.3.11 11:31

No já bych voskový pásky už nechtěla a Opilku nebo podobný věci taky ne je to naprd.Já si pak koupila ten depilátor nebo epilátor to si pletu,prostě ten co chlupy trhá a pohoda :lol: A Sudocrem je pro děti na opruzeniny atak a na pupeny zabírá taky pěkně :lol: …a koupíš normálně bez předpisu v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
16557
14.3.11 11:39

Christy,díky.Sudokrém si koupim a vyzkoušim.Epilátorem mi na škole zkoušela kamarádka holit nohu,hrozná bolest.Nevim jestli bych to sama zvládla.A holky co se holej epilátorem maj můj obdiv.Asi napoprvé zkusim tu kosmetičku.A nevíte zhruba,kolik se za to platí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
14.3.11 12:03
mahdalka píše:
Christy,díky.Sudokrém si koupim a vyzkoušim.Epilátorem mi na škole zkoušela kamarádka holit nohu,hrozná bolest.Nevim jestli bych to sama zvládla.A holky co se holej epilátorem maj můj obdiv.Asi napoprvé zkusim tu kosmetičku.A nevíte zhruba,kolik se za to platí? :nevim:

Kup si ten menší,velkej je zbytečnej.A jako to trhání bolí na tak 2× pak si na to zvykneš,je to trochu maso a dá se to :-)
Jo to tu kosmetičku zkus a uvidíš..,já tenkrát platila asi 500,–kč,ale už je to dýl..
A těma voskovýma páskama to podle mě bolí víc než epilátorem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28
14.3.11 17:46
me2dova píše:

Ja kupovala ji na http://cukrovapasta.com/ Maji tam 3 druhy, zalezi na typu pokozky, a poslou ti i navod. Je to skvele. A je to vyrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.3.11 17:57

No nejsem si jistá, pokud máš reakci na holící strojek, že nebudeš mít reakci po vosku… Chtěla jsem se zeptat, zda desinfikuješ pokožku před holením? I to může být důvod reakce. Naopak po holení můžeš aplikovat např. talk, který pokožku zklidňuje.

Já si nechala voskem jednou - na tříslech se to dá ještě jakž takž vydržet, ale mezi nohama … do toho už bych asi nešla. A to můžu říct, že se bolesti nebojím. Naopak podpaží je vosk výborný, vydrží dlouho, na nohách také. Ono také hodně záleží na šikovnosti kosmetičky, je důležité, aby kůži přidržela, když odtrhává druhou rukou, jinak to bolí jako čert. Vosk nesmí být moc horký, měla by v každém případě používat rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková