Deprese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.12.13 18:24

Je tu někde ta uzavřená skupina?

• Citovat
  • Upravit
63
8.12.13 18:31

Mela jsem podobny stav zhruba 2 roky z toho rok a pul, opravdu kriticky, byla jsem i hospitalizovana v,,blazinci" a mohu ti napsat, ze nejvice mi pomohla opora v polovicce me a knizka,, Moc podvedomi " je v ni popsáno jak pozitivně myslet ;) taky jsem začala chodit na jógu a zmenila zivotni styl! Doufam, ze se ti vse podari zvladnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 07:52

Potřebuji žádanku od obvodní k psychologovi?

• Citovat
  • Upravit
63
9.12.13 09:17

Pokud ji budes mit muzes to mit hrazene pojistovnou. Zalezi, ale i na typu psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.14 16:05

Nemusíš mít doporučení i tak je to hrazené pojišťovnou. většina psychologů to má uvedena i na stránkách. taky chodím a bez doporučení, nic neplatím.

• Citovat
  • Upravit
653
8.1.14 09:04

Tak Pořádná deprese se mi rozjela ted na vánoce. Ale to byla snad mega deprese že sem to hned řešila s obvodákem a nasadil mi AD. Mám malé děti a já ze dne na den odpadla jak hruška :? Už před vánoci sem byla nějaká unavená a otrávená a nic mě nebavilo a do všeho sem se musela nutit.Bylo mi ze všeho na nic.Pak najednou přišel stav že sem nemohla spát a jíst a nakonec sem jen ležela a měla sem zavřené oči a děti mi div neskákaly po hlavě..přítel jezdí kamionem takže mi akorád stihl vynadat po tel. :evil: at stim něco dělám a já nebyla schopna nic dělat. Unavená a vyčerpaná. Je to těžké když je matka sama na dvě děti ale mám tu kolem sebe rodinu.Tak zobu AD a uvažuji o psychologovi ono to neni na škodu :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.4.15 20:19

deprese kamaradky

Kamaradka dostala nejakou depresi po narozeni ditete. Pry z neho vubec nema radost a ma strach az bude nekdy behat, vubec nic ji nebavi. Chodi k psychologovi i ps vhiatrovi a bere AD. Driv byla optimistka, se vsim se poprala. Ted je to skoro jiny clovek. Kdyz za ni prijedu tak je rada ale moc uz nevim o cem se bavit. Resit deti nema moc smysl. Vubec nevim jak s ni jednat. Pokud optymisticky ze bude vse OK a nebo nebyt tak optymisticka a mluvit s ni ve smyslu jaka je realita. Je na tom zle a vzdy se trochu rozbreci misto aby z mi navstevy mela rafost (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.4.15 20:46

Jak dlouho je po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.4.15 08:27

5 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 19:11

Asi to napíšu sem, než to někomu říkat..Mé dcerce byl nedávno rok. No, jak to říct..V pohodě určitě nejsem, bohužel. Mateřskou si opravdu neužívám, opravdu ne. Mám zdravotní problémy..Nikdy mi nebylo snad tak zle, jak za ten poslední rok..Hrůza..Já se v tom ten rok opravdu plácám..Rodičák mám 6.285,– a manžel nedávno, jo to je dobrý máš 1000,– na měsíc 8o (vaření, domácnost, dcerka..). Včera mě fakt nasral. Šla jsem nakoupit a on mi dal peníze..Řekla jsem, že radši nakoupím jogurty a různé tvaroháčky v akci..A on mi řek, ať držím hubu! Tak jsem mu řekla, že vařit nemusím…můžu jen ležet a on mi řekl, že nedělám nic jiného, než že ležím.. Dnes se se mnou nebaví vůbec, nevím proč..Má to chování v rodině, bohužel. Jeho táta je namachrovaný a jeho máma je zase úplně blbá..Já teď sbírám odvahu na to žít..no, bych si radši vzala nějaký prášky..není to poprvé jeho chování..chová se přesně jako jeho táta..bohužel. Chce se mi křičet…A zase tady nějaké rypny můžou říct, že jsem si ho vzala..Vím, ale dřív opravdu nebyl takový blbec..No a než to říkat nějaké kamarádce, to bych se asi opravdu styděla, tak to napíšu tady…

• Citovat
  • Upravit
16
26.3.16 11:17

Dobrý den, mám prosbu beru léky Asentru na deprese, úzkosti už měsíc.
Dnes slavím 18nácté narozeniny, chtěla bych se zeptat kdo tu Asentru taky bral jestli je možnost se na to napít alkoholu jen přípitek..děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 20:52

Antidepresiva

Lidičky topim se v depresích a byla u obvodacky a ta mi napsala antidepresiva zatím jsem si nevzala a pořad přemýšlím zda mám nebo nemám. Jsem už hodně unavena, slabá, těžké na hrudi, bolest krční patere. Jsem už úplně zničena. Prosím o radu.

• Citovat
  • Upravit
1062
18.2.18 21:00

Taky mi je doktorka napsala-mám dlouhodobé zdravotní problémy a tak jsem si říkala, že třeba mi to opravdu pomůže překonat to, že se trápím, ale jen jsem po nich brečela, zvracela a spala, takže jsem je zahodila.

Jiná doktorka mi řekla, že nejsou na zlepšení nálady, ale, aby měl člověk energii, sám se z toho dostat. :mavam: ať je neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
18.2.18 21:02
@Anonymní píše:
Lidičky topim se v depresích a byla u obvodacky a ta mi napsala antidepresiva zatím jsem si nevzala a pořad přemýšlím zda mám nebo nemám. Jsem už hodně unavena, slabá, těžké na hrudi, bolest krční patere. Jsem už úplně zničena. Prosím o radu.

Nedokážu posoudit, jestli si je vzít nebo ne, neznám tvoje problémy. třeba by pomohl opravdu odpočinek, vykašlat se, pokud to jde na všechno a odpočinout si, taky se mi vždycky blokne krční páteř, když jsem vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zim
2
19.2.18 19:12
@sarusa4 píše:
Taky mi je doktorka napsala-mám dlouhodobé zdravotní problémy a tak jsem si říkala, že třeba mi to opravdu pomůže překonat to, že se trápím, ale jen jsem po nich brečela, zvracela a spala, takže jsem je zahodila.Jiná doktorka mi řekla, že nejsou na zlepšení nálady, ale, aby měl člověk energii, sám se z toho dostat. :mavam: ať je neberu.

Ono je těžký poradit. Já taky dostala před 14 dny recept a nevyzvedla jsem si je. Dnes mi je doktorka napsala znova. Z jedné strany je brát nechci, jsem spíš na přírodní věci, ale už je mi tak zle, že asi začnu :-)

Jinak, pokud nemáte odvahu na léky, tak jsem dost četla o kapkách z Třezalky a Kozlíku.
Přeji hodně odvahy a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast