Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Já si myslím, že když to máš v hlavě, tak nepomůže nic.
Mi pomohl až psychlog a následně antidepresiva.
Nejlepší je zajít za dr.stačí tvoje obvoďačka a ta ti může předepsat slabá antidepresia.Taky jsem deprese měla,bohužel v těhu a dost silný že jsem byla léčená na psychiatrii.Takže nic nepodcenit… ![]()
Mimčo zatím nemám, ale fakt mě nic nebaví. AD nechci brát, kvůli tomu, že chceme miminko.
Anonymní píše:
Nejlepší je zajít za dr.stačí tvoje obvoďačka a ta ti může předepsat slabá antidepresia.Taky jsem deprese měla,bohužel v těhu a dost silný že jsem byla léčená na psychiatrii.Takže nic nepodcenit…
ty jsem právě měla už před půl rokem a vysadila jsem je, kvůli tomu, že se snažíme o miminko. Bohužel v CARU mi taky řekli, že je mám vysadit nebo zažádat souhlas, že můžu být těhotná. Vůbec je ani nechci brát, mám pocit že mi nepomohli. Mám pocit že mě nepomohl ani psycholog, ani psychiatr. Někdy je líp, ale udržet pořád dobrou náladu nejde. Hlavně když spadne dolů. Budu ráda hlavně za jakékoliv rady ![]()
Zkus zajít znovu za tím psychiatrem.Existují léky ketré jako snažilka můžeš brát,když já je brala jako těhu.Musíš se dát dohromady než otěhotníš,jinak hormony mohou udělat taky svoje…Pak už můžeš brát jen udržovací léky a budeš v pohodě.
Vím jak se cítíš,já k tomu všemu byla těhu,miminko nechtěla,jen brečela,nejedla,ležela a zvracela ![]()
Anonymní píše:
Mimčo zatím nemám, ale fakt mě nic nebaví. AD nechci brát, kvůli tomu, že chceme miminko.
Musíš se dát dohormady předně ty!!!! Po porodu absolvuješ zástavu laktace-aby se vyloučilo riziko laktační psychozy.S tím musíš být smířená…
Omlouvám se za anonymitu,moc lidí neví že sjem byla na psychiatrii
taky se omlouvám že jsem anonymní, ale nechci aby se to vědělo
já opravdu ty léky nechci. Jdeme ještě na umělé oplodnění za měsíc a já fakt nevím jak z toho ven. Nepomáhají nějaké babské rady? ![]()
je fakt, že jsem ztratila zájem o všechno, a nevím jak ten zájem zase navrátit zpět.nemám koníček, kamarádky mám, ale nechodím za nima…
Opravdu babské rady neznám,možná nějaké bylinky nebo vitamíny,ale zaručený výsledek nevím nevím…když už jsi nějaké léky brala tak máš už určenou diagnozu…
Jen ti říkám svůj názor,já byla před těhu veselá,normální ženská a pak zlom a už to jelo
Z toho důvodu už nechci další dítě…Aby manžel u mě seděl v nemocnici a já ho ani nevnímala vysláblá,apatická.Chudák se mnou zakusil.Několikrát brečel…
Měla by jsi se fakt dát před těhu do kupy.A AD nastoupají cca za 7-10dní tak by jsi měla už někam zajít když máte za měsíc to umělko
škoda, že nemáme tady aspoň jména
nějaké … jsem pořád v napětí, a furt mi to šrotuje v hlavě. A teď jsi v pohodě jak máš miminko? Nebo jak jsi prožívala pak těhotenství? bYLO TE LEPŠÍ? Půjdu do města, a koupím si něco pro radost, musím něčím začít. Možná i knížečku.
Už nemám miminko,ale máme předškoláka
Po porodu se vše upravilo do normálních kolejí.Jen mě vyšetřil psychiatr,zastavili laktaci a bylo vše v pohodě.Celé to trvalo cca 5měsíců.Nejhorší byl asi ten poslední měsíc ,to jsem byla i na psychiatrii hospitalizovaná.To si totiž teprve někdo na gynekologii uvědomil že to není nermální moje stavy…
Udělej si radost,něco si kup.Ale určitě tam zajdi,popovídat si .Vše jim řekni,že čekáte na umělko,musíš to začít řešit co nejdřív…
Anonymní píše:
Už nemám miminko,ale máme předškoláka![]()
Po porodu se vše upravilo do normálních kolejí.Jen mě vyšetřil psychiatr,zastavili laktaci a bylo vše v pohodě.Celé to trvalo cca 5měsíců.Nejhorší byl asi ten poslední měsíc ,to jsem byla i na psychiatrii hospitalizovaná.To si totiž teprve někdo na gynekologii uvědomil že to není nermální moje stavy…
Ráda bych si s tebou povykládala, ale když nemáme jména, tudíž se asi nedostaneme na SZakorát jsem volala manžovi, že začneme hrát tenis
tak snad přijdu na jiné myšlenky. Ono mi tenkrát řekl psychiatr že to na léky není, a to mi teda bylo o moc hůř než je. A před tím jsi měla někdy takové stavy?
A víš co,mě je to jedno,ať si to lidi přečtou,že jsem to já.v práci to ví,doma to ví a cizý lidi jsou mi jedno
Mám to za sebou ![]()
jak zvládat depresi? Sklíčenost, plačitvost, nic mě nebaví, pořád přemýšlím o problémech. Kdo poradí, jsem už zoufalá