Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@zim píše:
Ono je těžký poradit. Já taky dostala před 14 dny recept a nevyzvedla jsem si je. Dnes mi je doktorka napsala znova. Z jedné strany je brát nechci, jsem spíš na přírodní věci, ale už je mi tak zle, že asi začnuJinak, pokud nemáte odvahu na léky, tak jsem dost četla o kapkách z Třezalky a Kozlíku.
Přeji hodně odvahy a pevné nervy.
Já už dneska vzala první tabletu neboť jsem se s pomoci lidicek co jsou tady jsem se rozhodla a Dekuju vám. Navíc jsem dostala chřipku ale jsem bez teplot ( masakr) je mi úplně na prd a nemluvím o bolesti hlavy, mám pocit jak by mi měl vystřelit mozek. Vzala jsem si Ibalgin vůbec nepomáhá.
@zim píše:
Ono je těžký poradit. Já taky dostala před 14 dny recept a nevyzvedla jsem si je. Dnes mi je doktorka napsala znova. Z jedné strany je brát nechci, jsem spíš na přírodní věci, ale už je mi tak zle, že asi začnuJinak, pokud nemáte odvahu na léky, tak jsem dost četla o kapkách z Třezalky a Kozlíku.
Přeji hodně odvahy a pevné nervy.
Taky jsem na přírodní věcí a do nedávna jsem snad nevzala ani paralen. Na všechno jsem používala čaje, bylinky,..ale když je zle, tak člověk zkusí všechno
@sarusa4 Mám to štěstí, že mám asi vážně osvícenou obvoďačku a po kolapsu v práci mi napsala dlouhou neschopenku, aby si mohla odpočinout a dořešit současné problémy (tu poslední kapku). Sice to bude na štíru s penězma, ale z druhé strany, jak to tu tak čtu, tak mám vážně asi štěstí
@Ašli píše:
Já už dneska vzala první tabletu neboť jsem se s pomoci lidicek co jsou tady jsem se rozhodla a Dekuju vám. Navíc jsem dostala chřipku ale jsem bez teplot ( masakr) je mi úplně na prd a nemluvím o bolesti hlavy, mám pocit jak by mi měl vystřelit mozek. Vzala jsem si Ibalgin vůbec nepomáhá.
To je moc dobře, že jsi začala, uvidíš, že brzy bude líp. Vydrž to a ber pravidelně a za 14 dní napiš ![]()
@Lamátko píše:
To je moc dobře, že jsi začala, uvidíš, že brzy bude líp. Vydrž to a ber pravidelně a za 14 dní napiš
Prosím už 4 den beru antidepresiva Escitalpram je možné ze už bych mohla cítit něco po něm? Ráno jak vstanu tak jsem celá rozklepana což dříve to nebylo cítím se divné
Určitě se ozvu za 14 dni teď je nejhorší neboť do toho mám viróza ( chřipky ) prosím chci se zeptat nejsem ta která piju alkohol. Když teď jsem začala brát antidepresiva každé ráno a chci se zeptat zda vadí kdybych si dala každý večer malou půlku slivovice prý je to zdravé. Muže to uškodit?
Ahoj, najdu kamarádku, která se léčí s depresí? Mám více problémů a léčba moc nepomáhá.