Deprese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
19.2.18 19:18
@zim píše:
Ono je těžký poradit. Já taky dostala před 14 dny recept a nevyzvedla jsem si je. Dnes mi je doktorka napsala znova. Z jedné strany je brát nechci, jsem spíš na přírodní věci, ale už je mi tak zle, že asi začnu :-)Jinak, pokud nemáte odvahu na léky, tak jsem dost četla o kapkách z Třezalky a Kozlíku.
Přeji hodně odvahy a pevné nervy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.2.18 19:22

Já už dneska vzala první tabletu neboť jsem se s pomoci lidicek co jsou tady jsem se rozhodla a Dekuju vám. Navíc jsem dostala chřipku ale jsem bez teplot ( masakr) je mi úplně na prd a nemluvím o bolesti hlavy, mám pocit jak by mi měl vystřelit mozek. Vzala jsem si Ibalgin vůbec nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.2.18 19:31
@zim píše:
Ono je těžký poradit. Já taky dostala před 14 dny recept a nevyzvedla jsem si je. Dnes mi je doktorka napsala znova. Z jedné strany je brát nechci, jsem spíš na přírodní věci, ale už je mi tak zle, že asi začnu :-)Jinak, pokud nemáte odvahu na léky, tak jsem dost četla o kapkách z Třezalky a Kozlíku.
Přeji hodně odvahy a pevné nervy.

Taky jsem na přírodní věcí a do nedávna jsem snad nevzala ani paralen. Na všechno jsem používala čaje, bylinky,..ale když je zle, tak člověk zkusí všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zim
2
21.2.18 20:19

@sarusa4 Mám to štěstí, že mám asi vážně osvícenou obvoďačku a po kolapsu v práci mi napsala dlouhou neschopenku, aby si mohla odpočinout a dořešit současné problémy (tu poslední kapku). Sice to bude na štíru s penězma, ale z druhé strany, jak to tu tak čtu, tak mám vážně asi štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.2.18 21:51
@Ašli píše:
Já už dneska vzala první tabletu neboť jsem se s pomoci lidicek co jsou tady jsem se rozhodla a Dekuju vám. Navíc jsem dostala chřipku ale jsem bez teplot ( masakr) je mi úplně na prd a nemluvím o bolesti hlavy, mám pocit jak by mi měl vystřelit mozek. Vzala jsem si Ibalgin vůbec nepomáhá.

To je moc dobře, že jsi začala, uvidíš, že brzy bude líp. Vydrž to a ber pravidelně a za 14 dní napiš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.18 10:12
@Lamátko píše:
To je moc dobře, že jsi začala, uvidíš, že brzy bude líp. Vydrž to a ber pravidelně a za 14 dní napiš :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.18 10:15

Prosím už 4 den beru antidepresiva Escitalpram je možné ze už bych mohla cítit něco po něm? Ráno jak vstanu tak jsem celá rozklepana což dříve to nebylo cítím se divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.2.18 19:05

Určitě se ozvu za 14 dni teď je nejhorší neboť do toho mám viróza ( chřipky ) prosím chci se zeptat nejsem ta která piju alkohol. Když teď jsem začala brát antidepresiva každé ráno a chci se zeptat zda vadí kdybych si dala každý večer malou půlku slivovice prý je to zdravé. Muže to uškodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.5.18 17:24

Ahoj, najdu kamarádku, která se léčí s depresí? Mám více problémů a léčba moc nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí