Deprese? Jsem psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.14 13:22

V tom stavu je problém si i uvařit kafe. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1223
20.5.14 13:23

Jo může to být tou štítnou žlázou, jarní únava, máš malé miminko? První? Jste na to dva? Kolikrát je fajn se přinutit, i když se třeba nechce a vyrazit ven, člověka to nabije.. nebo jestli potřebuješ uklízet a máš toho hodně, takle, říká se, že člověk nic nedělá, buď když nemusí - má hotovo a nebo když toho má strašně moc hodně. Chce to se přinutit a začít! Nenakládat si hodně, říct si tohle dnes udělám a udělat to. Bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
20.5.14 13:24
@Anonymní píše:

jojo já pak už byla ráda že dojdu na záchod a byl to pro mě obrovský výkon normálně jsem pak byla schopná hodinu spát jak jsem byla unavená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
20.5.14 13:24
@Anonymní píše:

Kvůli únavě nebo psychice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
20.5.14 13:25
@LenďuleB píše:
Jo může to být tou štítnou žlázou, jarní únava, máš malé miminko? První? Jste na to dva? Kolikrát je fajn se přinutit, i když se třeba nechce a vyrazit ven, člověka to nabije.. nebo jestli potřebuješ uklízet a máš toho hodně, takle, říká se, že člověk nic nedělá, buď když nemusí - má hotovo a nebo když toho má strašně moc hodně. Chce to se přinutit a začít! Nenakládat si hodně, říct si tohle dnes udělám a udělat to. Bude líp :hug:

jenže pokud je to opravdu štítka tak se prostě nedokáže přinutit a jí na procházku nebo cokoliv jiného to je naprosto šílená únava a vyčerpanost naprosto jiná než když má člověk jarní únavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
20.5.14 13:26

Já mám teď malou depku z toho, že svítí sluníčko… Je to takoví zvláštní. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
20.5.14 13:27
@MambaJ píše:
Já mám teď malou depku z toho, že svítí sluníčko… Je to takoví zvláštní. :?

No.. to já taky, ale protože musím být s malým zavřená doma - má teplotu a venku je tak krásně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
20.5.14 13:29

@ka2ka
A nejsou u té štítné žlázy ještě nějaké specifické projevy? Něco s vodou (zadržování, otoky) nebo atypický nárůst váhy nebo tak něco? Kamarádka to měla a něco takového se mi plete že tam bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.5.14 13:29

Takove příznaky jsem mela při zvysene fci stitne zlazy - nepredstavitelna unava, deprese, brala jsem i AD nez se prislo na to, ze je to stitna zlaza…

proc te doktorce nezavoláš na výsledky krve? ja teda na tom byla strasne zle, ale k doktorum jsem chodila, uz jen proto, aby mi někdo pomohl se z toho dostat

moc nechapu to zakladani diskuzi, když sama ani problém neresis, zvednout telefon bys zvladnout mela i přes unavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 13:30
@LenďuleB píše:
Kvůli únavě nebo psychice?

Vidím ten bordel a všude nedodělaný věci. S toho jsem v háji. Venku je mi špatně jen fyzicky.Jsem s malou na hřišti a skoro spím na lavičce.

• Citovat
  • Upravit
1223
20.5.14 13:30
@ka2ka píše:
jenže pokud je to opravdu štítka tak se prostě nedokáže přinutit a jí na procházku nebo cokoliv jiného to je naprosto šílená únava a vyčerpanost naprosto jiná než když má člověk jarní únavu :nevim:

To je asi pravda, v tom případě stačí zajít k doktorovi nechat si vzít krev, když se ukáže problém se štítnou žlázou, nasadit prášky a bude líp :) Nechci strašit, ale nemohlo by to být třeba i od klíštěte? Já jen že švagr si prošel boreliozou, taky tam byla šílená únava, ale také bolesti hlavy, klouby, horečka.. atd.. tak to snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
20.5.14 13:32
@kjhui píše:
@ka2ka
A nejsou u té štítné žlázy ještě nějaké specifické projevy? Něco s vodou (zadržování, otoky) nebo atypický nárůst váhy nebo tak něco? Kamarádka to měla a něco takového se mi plete že tam bylo..

pokud je to snížená funkce štítnice tak máš pravdu je to zadržování vody a hrozně rychlé přibírání u mě to bylo za 3 měsíce cca 15kg a to jsem nejedla, začali mi padat vlasy a chlupy, psychicky totálně na dně a rozhozená jsem byla tak že šestinedělí bylo proti tomu procházka růžovou zahradou a taky naprostá neschopnost cokoliv udělat, ujít 300m do krámu mi trvalo pomalu půl hodiny, hodně mi lítal tlak a tep, točila se mi hlava a měla jsem závratě jen jsem vstala z postele no je toho dost a dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@surikataXY zítra tam zavolám, potřebuju"dostat po hubě" a to tady holky umí

• Citovat
  • Upravit
1223
@Anonymní píše:
Vidím ten bordel a všude nedodělaný věci. S toho jsem v háji. Venku je mi špatně jen fyzicky.Jsem s malou na hřišti a skoro spím na lavičce.

no to je právě jedno s druhým, co někomu říct aby pomohl, nevím kamarádka, ségra - jestli máš, partner.. Někdy se toho nakupí hodně a je jasný, že člověku, když to vidí je mizerně, ještě když je do toho malý prcek, to je jasný. Tak víš co? Půjdem uklízet spolu jo? :) :hug: Já potřebuji vyžehlit, mám tady toho hromadu! Co uděláš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
20.5.14 13:33
@LenďuleB píše:
To je asi pravda, v tom případě stačí zajít k doktorovi nechat si vzít krev, když se ukáže problém se štítnou žlázou, nasadit prášky a bude líp :) Nechci strašit, ale nemohlo by to být třeba i od klíštěte? Já jen že švagr si prošel boreliozou, taky tam byla šílená únava, ale také bolesti hlavy, klouby, horečka.. atd.. tak to snad ne

tak já měla krevní testy ze štítnice relativně v pořádku u mě se problém ukázal, až na sonu :nevim: a prášky pomůžou to ano, pokud je to jen opravdu snížená funkce a žádné další komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí