Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Mám z toho všechno.Zítra jdu znovu k doktorce a chci vyšetření štítné žlázy.
tak si dojdi na krev a trvej na tom, že by jsi chtěla projistotu i sono štítné žlázy, držím palce ![]()
klidně napiš sz
@LenďuleB píše:
co se děje?
ex mi poslal polovinu alimentů s tím, že měl naposledy drahý benzín a dalších 500 za jeho čas prý..
to sem to chytla
@MambaJ
pardon
jsem nechtěla plevelit, ale tu nahrávku na smeč nešlo ignorovat ![]()
@kjhui píše:
@MambaJ
on je prostitut?![]()
..že se mu platí za jeho čas
Ne jen spíš on, platí těm prostitutkám a pak nemá na benzín. ![]()
@wladka73 píše:
@MambaJ Promiň ale to je dibil
Taky ho nesnáším
![]()
@ka2ka píše:
tak já měla krevní testy ze štítnice relativně v pořádku u mě se problém ukázal, až na sonua prášky pomůžou to ano, pokud je to jen opravdu snížená funkce a žádné další komplikace
A na sníženou funkci se berou jódový tabletky? Nebo to je na zvýšenou? ![]()
@spiritt píše:
A na sníženou funkci se berou jódový tabletky? Nebo to je na zvýšenou?
radioaktivní jód se bere, tedy alespoň co já vím, až když máš potvrzenou rakovinu tím se právě léčí je to jako ozařování
@ka2ka
…tak to teda nevím, já brala jód v pubertě a teď v těhotenství taky, ale nevím teda vlastně přesně proč… ![]()
Zakladatelka.Jsem si vzpomněla, že všechny ženské z matčiny strany měly něco se štítnou žlázou. Koupila jsem si magnézko. V těhotenství mi dělalo dobře.
@spiritt
on bude rozdíl mezi klasickým jódem a radioaktivním jódem takže ti asi spíš dávali jód normální mohl ti chybět ![]()
@spiritt píše:
@ka2ka…tak to teda nevím, já brala jód v pubertě a teď v těhotenství taky, ale nevím teda vlastně přesně proč…
jod se bere při snizene fci, při zvysene se naopak musí vynechat strava s obsahem jodu…
radiojod je uplne něco jiného, to by se te tykat nemelo
Mám z toho všechno.
Zítra jdu znovu k doktorce a chci vyšetření štítné žlázy.