Kdy dětem začít dávat kravské mléko, kakao?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jinak kravské mléko jsem dávala těm starším dětem až po prvním roce. Kakao a čokoládu vůbec až tak ke druhému roku. Myslím že o nic nepřišly.
U téhle nejmenší to plánuju taky tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:
@Krkael jsi psala, že máš odsávačku ne? Tak bych odsála a uvařilaJinak malej měl UM 2 a půl roku, pak jsem zjistila, že jsme v okolí poslední, tak přešel na kravský a ani si toho nevšimnul
Tvl neblbni
odsavacku mam ale uz nemam dvousetmililitrovy prebytky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata @Krkael neodsávej, se budeš zbytečně stimulovat
Už je velká, je jedno jaká značka.. Postup ti napsala, já teda pak u těch nemléčných udělala nejdřív UM s vodou a normálně do toho tu kaši nasypala. Ale tak to se nemusí zahřívat aby to zhoustlo, ono tím velký zahříváním se v tom asi vše správné zničí, proto se to dělá s vodou a prášek se přidá až pak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@tamata @Krkael neodsávej, se budeš zbytečně stimulovatUž je velká, je jedno jaká značka.. Postup ti napsala, já teda pak u těch nemléčných udělala nejdřív UM s vodou a normálně do toho tu kaši nasypala. Ale tak to se nemusí zahřívat aby to zhoustlo, ono tím velký zahříváním se v tom asi vše správné zničí, proto se to dělá s vodou a prášek se přidá až pak.
Ty jo… no to jsem zvedava jak to zvladnu.. hlavne koupit to mliko bude mazec… to je podle veku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael Malá měla nutrilon ale přešli jsme na sunar. Protože je levnější.
K obědu dělám bramborovou, nebo rýžovou a přidáním zeleniny, dneska třeba měla br. se špenátem. Večer rýžovou, vločkovou nebo jáhlovou s přidáním ovoce nebo přesnídávky. Přidávám tam ten sunar vždy protože malá to pak dlabe ochotněji.
Ted co je větší přidám do té obědové i kuř. maso.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael no nejednodušší je koupit mléčné kaše a dělat je do vody
Ale je fakt, že musíš pečlivě vybírat, protože většina jich je hodně slazená a pak nechtěj jiný. A to UM tě nemusí tak trápit, na to vaření je to asi skoro jedno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit