Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rozárka78 Já to teda resila před půl rokem, tak si to docela ještě pamatuji a když mi po tel. diktovala co potřebuji přinést tak tu průkazku urcite neříkala, protoze jak vidíš, to bych si teda sakra pamatovala
A dokonce nebyl problém abychom přišli az po porodu vse vyridit, na což jsem se též ptala, protoze se mi prostě nikam nechtělo ![]()
@En.Joy píše:
@Rozárka78 Já to teda resila před půl rokem, tak si to docela ještě pamatuji a když mi po tel. diktovala co potřebuji přinést tak tu průkazku urcite neříkala, protoze jak vidíš, to bych si teda sakra pamatovalaA dokonce nebyl problém abychom přišli az po porodu vse vyridit, na což jsem se též ptala, protoze se mi prostě nikam nechtělo
A proč mi hned hrozíš vidlema?
Kliiid, praskne ti cévka a budeš tahat nohu… ![]()
Ty jo průkazku možná taky chtěli
teď si nejsem jist, nosim jí všude, takže si to nevybavuju
Ano, chtěli i průkazku - - manželé: oddací list a občanské průkazy,
těhotenskou průkazku. Pokud již mají rodiče společné dítě, předloží i rodný list tohoto dítěte.
@Rozárka78 Tak to jsi me spatne pochopila, tobě vidlema nehrozim, to bych hrozila, kdyby matrikarka zminila tu prukajdu. Jsem holt na tyhle věci ‚trochu pintlich‘ ![]()
@Rozárka78 jo a jinak ja už jsem tak nějak smirena že tu nohu budu jednou tahat
![]()
@En.Joy píše:
@Rozárka78 jo a jinak ja už jsem tak nějak smirena že tu nohu budu jednou tahat![]()
To já budu taky…
![]()
Holky, jsem s manželem stále v rozvodovém řízení! Těhotná jsem s již s novým přítelem? Nevíte jak to bude? Dítě se musí jmenovat po manželovi?
nebo jak to je?
@Salmieli0911 po manželovi. Po porodu se bude muset bio otec přihlásit o otcovství… No musí se to pak přes soud
@Netopirek už jsem si to zjistila, to je děs
jedině se prý vzít, jenže jestli nás do té doby rozvedou! Můžu si aspoň jako vdaná změnit své příjmení na to za svobodna?