Děti narozené mimo manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
15.3.16 15:28

@Rozárka78 Já to teda resila před půl rokem, tak si to docela ještě pamatuji a když mi po tel. diktovala co potřebuji přinést tak tu průkazku urcite neříkala, protoze jak vidíš, to bych si teda sakra pamatovala :cert: A dokonce nebyl problém abychom přišli az po porodu vse vyridit, na což jsem se též ptala, protoze se mi prostě nikam nechtělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.3.16 18:16

MOC DĚKUJI VŠEM ZA REAKCE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.3.16 20:36
@En.Joy píše:
@Rozárka78 Já to teda resila před půl rokem, tak si to docela ještě pamatuji a když mi po tel. diktovala co potřebuji přinést tak tu průkazku urcite neříkala, protoze jak vidíš, to bych si teda sakra pamatovala :cert: A dokonce nebyl problém abychom přišli az po porodu vse vyridit, na což jsem se též ptala, protoze se mi prostě nikam nechtělo ;)

A proč mi hned hrozíš vidlema? :mrgreen: Kliiid, praskne ti cévka a budeš tahat nohu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.3.16 20:44

Ty jo průkazku možná taky chtěli :think: :think: teď si nejsem jist, nosim jí všude, takže si to nevybavuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.3.16 20:47

Ano, chtěli i průkazku - - manželé: oddací list a občanské průkazy,

• svobodné: rodný list a občanský průkaz,
  • cizinky: potvrzení o stavu, pas
  • rozvedené: rodný list, občanský průkaz a rozvodovou listinu s vyznačením data právní moci,
  • ovdovělé: rodný list, občanský průkaz a úmrtní list manžela,
  • určení otcovství: s matkou se dostaví otec dítěte s rodným listem a občanským průkazem, u nenarozeného dítěte předloží žena

těhotenskou průkazku. Pokud již mají rodiče společné dítě, předloží i rodný list tohoto dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.3.16 15:29

@Rozárka78 Tak to jsi me spatne pochopila, tobě vidlema nehrozim, to bych hrozila, kdyby matrikarka zminila tu prukajdu. Jsem holt na tyhle věci ‚trochu pintlich‘ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.3.16 15:31

@Rozárka78 jo a jinak ja už jsem tak nějak smirena že tu nohu budu jednou tahat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
16.3.16 20:58
@En.Joy píše:
@Rozárka78 jo a jinak ja už jsem tak nějak smirena že tu nohu budu jednou tahat :mrgreen: :mrgreen:

To já budu taky… :jazyk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.5.16 15:56

Holky, jsem s manželem stále v rozvodovém řízení! Těhotná jsem s již s novým přítelem? Nevíte jak to bude? Dítě se musí jmenovat po manželovi? :pocitac: nebo jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.5.16 16:12

@Salmieli0911 po manželovi. Po porodu se bude muset bio otec přihlásit o otcovství… No musí se to pak přes soud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.5.16 16:33

@Netopirek už jsem si to zjistila, to je děs :pocitac: jedině se prý vzít, jenže jestli nás do té doby rozvedou! Můžu si aspoň jako vdaná změnit své příjmení na to za svobodna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.5.16 16:46

@Salmieli0911 všechno až po rozvodu, jestli se nepletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.5.16 16:49

@Netopirek děkuji :* no nazdar :zed: