Děti narozené v létě 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
duuupka
24.1.10 22:32

Lindo Samantha je moc krásné jméno ;) jak jste na něj přišli?

• Citovat
  • Upravit
4957
24.1.10 22:35

zuzka84 já malé při každodenním koupání masíruju bříško jako při prdících. Přece jen ty miminka neudělaj tolik pohybů jako my a ty střívka mají ještě šetrný. Ale kolikrát ji musím třeba jen držet nožičky, aby se měla za co zapřít anebo přes teploměr. Já ji měřím skoro denně, protože mívá teplotky kvůli zoubkům, takže z ní občas něco vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.1.10 22:36

Lidko, ona už je vyčůraná a ošidit se nedá, já ji nekdy kapnu Sabsimplex, je to sladké, ona dudlá a pak dudan letí z pusy.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli vám taky mrnata vstanou v noci a jsou třeba hodinu vzhůru??? naše pravidlně mezi 4-6 hodinou ranní, po kojení s sebou začne mlátit ze strany na stranu, pak otevře oči a nechce usnout, tak ji mám na klíně v posteli a čekám hodinu, než začnu uspávat :zed: :zed: :zed: Je to ted každý den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.1.10 22:38

Já dneska dala malému kaši Hami 4+ a byla jsem celá překvapená že tak tekutá a to jsem dala méně vody. My totiž začali (před týdnem) s moji první kaši a ta byla krásně hustá, že jsem to dávala malému lžičkou, tak jsem si to pochvalovala, že to krásně umí z té lžičky jíst. No a dnes jsem si říkla, že to více vybryndám než mu to do te pusy dám, tak jsem to vzápětí přelila do flašky. Nejsou nějaké hustší kaše od Hami?

katy2 já kojím úplně stéjně jak ty, přes den odstřikávám a v noci mu dám prso. On je v noci rozespalý tak si prso vezme a pije, ale přes den by ho možná taky vzal, ale plno věcí ho rozptyluje a potom nepije a když zjistí že mu nic neteče tak potom řve, protože chce, aby se to prso pohybovalo sním jak on chce. Já jsem si na to už krásně zvyklaa aspoň vím kolik toho vypije. Když jsem kojila z prsa tak jsem nevěděla kolik toho vypil a třeba jsem měla v plánu jít ven a jen co jsem vyšla před barák tak řval protože chtěl pít. Tak odsávačku si pochvaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
24.1.10 22:38

duuupka chtěli jsme nějaké které moc nidko nemá, které je neobvyklé a hezké. Tak jsem sedla k netu a našla nějaký seznam registrovaných jmen v ČR a zadala nejméně užívané a neobvyklé a už jsem jich tam měla hodně. Nejvíc se nám zalíbilo tohle jméno a naše Sami je zatím jen 3. v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
24.1.10 22:40

derida jaj tak jsem taky slyšela staré rady do medu, ale z toho prý mohou vzniknout alergie. Mě se občas takhle malá budila, ale teď už je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.1.10 22:42

šmarjá, tak tady se asi taky čapat nebudu, asi byla v létě velká úroda..
Tak alespon k těm příkrmům- ovoce jsme začaly asi až 4 týdny po zelenině ( která jí nedělala vůbec žádné problémy - vařím + asi tak 10% použiji skleničku). na přesnídávky se tvářila hrozně ( citroooon), ale zvykla si asi za 2 týdny. Kupuji malé plast kelímky po 100g - Hami a Sunárek ( ty 4 packy) a taky normoš velké přesnídávky Hami a Sunárek - nebo Rosmann, ostatní levnější jsem vyštudovala jsou doslazované, takže nehrozí.
Nejvíc jí chutí když je v tom hruška - není tak kyselá a jahůdka. Někdy rozdrobím sušenku od Sunárku( přesnídávky nebo kaše) aby proběhl už lepek - jinak v ruce to jen drtí a dělá bordel. Kukuřičné křupky také nepochopila a vyhazuje…
nejdřív jedla zeleninové směsy jen s bramborem, ale vyzkoušené máme již bezvaječné těstoviny a rýži.
Jogurt dám až v 9 měsíci.
Jídlo na den je - ráno jen kojení, po spaní přesnídávka ( do 100g)+ kojení, po spaní oběd ( do 150g) + kojení, odpol. sváča zase přesnídávka ovoce, kojení a k večeru kaše ( 100 - 120ml) a kojení - které ale už nechce neb se do ní asi nevejde. V noci jedno kojení..
Uff.. a díky za pochvalu fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
24.1.10 22:45

ty jo než se člověk vykoupe tak je tu X stránek :lol:

sny taky vám prcci „povídaj“ (je to takové broukání až skoro pobrekávání)ze spaní??? Já vždycky vylítnu, jdu k němu a on zavřený očička a spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.1.10 22:45

teereka taky bych to neřešila,ale pokud bude zvracet dál,bych šupajdila k mudře,Eliška mi taky takhle jednou zvracela,je to fakt nepříjemný,ona sama z toho byla chudinka vykulená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
24.1.10 22:47

kukuřičné křupky tak dneska sme zkusily a měly úspěch, byl po nich jak divý. :lol: Ale já si je koupila pro sebe, ještě mu je dávat nechci.
A i piškoty mu chutily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.1.10 22:50

eldo, no tak to jsem ráda, že nejsme jediný komu se to přihodilo…je fakt, že Viki taky pak jen koukal jak vyoraná myška, ještě ho to k tomu vzbudilo, takže byl tím spíš vykulenej…no snad to nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.1.10 22:53

Jak to tak čtu, jsem zvědavá co udělá mrkev s náma. Plánuju začít s ní tak za 14 dní…no kašičku zvládá lžičkou už bravurně, už se u toho někdy ani nevzteká :dance: že by radši mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.1.10 22:56

A jak to zvládáte s prckama v týhle zimě venku??? My máme štěstí, že máme doma prcka, takže se mi ještě krásně vleze do kočárku i s maxiteplým pytlem, ale kámoška má holčičku a ta je teď v půl roce docela kus, že už museli přejít na sporťák. Už se do korby prostě nevešla… Jinak náš malej taky spí jenom v kočáru. V postýlce jedině v noci. Jak jsem ho tam dala přes den, tak byl do 20 minut vzhůru. Nevim jak ho naučit spinkat i po o doma… Bude to ještě boj! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
24.1.10 23:15

teereka moje Sami teď v zimě moc v kočárku nerada spí a to máme taky super teplý fusak. Jen když už je hodně dlouho vzhůru(3-4hod) a doma zase v klidu na hodinku někdy i na dvě usne. Po obědě mi usne dycky, ale přece jen musí být víc vyřáděná, vyhraná a unavená, aby usnula na 2h. Nejvíc zabírá, když si s ní hraju při „plazení“ to pak spí celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
25.1.10 00:05

sporťák tak my máme kombinaci od Hartanu a tu vložnou tašku jsem vyndala tak před dvěma měsíci. Takže má jen fusák a nánožník. Máme dlouhána. V 6ti měsících měl 71cm.
kaše ty hami jsem chtěla vyzkoušet, ale když říkáte, že jsou řídké, tak zatím zůstaneme u Nestlé. Se lžičky mi papá krásně, tak proč mu cpát flašku.
No a už půjdu pomalu spát. Zítra máme celkem lítací den, tak asi nebudu stíhat číst. Tak snad tu toho nebudou kvanta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex