Děti po podvázání vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
10.12.17 12:05
@Nino13 píše:
@histep Proto se ptám na odstranění a ne jen podvázání. Myslím to tak, že když se odstraní cesta, tak by se přece vajíčko nemělo nikam dostat. Nebo i tak je šance otěhotnět?

V tom pripade neni treba se ptat, ale pouzit trochu selskeho rozumu.

@zelená7 píše:
@Nino13 Když nemáš vejcovody, nemáš vajíčka. Tak není co oplodnit. Takže oplodnění opravdu možné není.

Tak tohle je taky pekna pitomina… vajicka se tvori ve vajecniku, a to je neco ponekud jineho nez vejcovod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.12.17 12:48

@Nino13 při odstranění je to 100%, už je nemáš, vajíčko nemá jak putovat. Podvázání ti můžou udělat špatně, nebo to tělo rozdýchá a je to včudu. Když už tak odstranit. Mám to taky v plánu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
10.12.17 12:52
@zelená7 píše:
@Nino13 Když nemáš vejcovody, nemáš vajíčka. Tak není co oplodnit. Takže oplodnění opravdu možné není.

Tak takhle to opravdu neni. Vajicka nemas, pokud nemas vajecniky. Pokud nemas vejcovody a vajecniky ano, tak vajicka mas, ale nemaji kudy se dostat do delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.12.17 13:13

Děkuji všem za odpovědi. Jen jsem si to chtěla ověřit. Dřív jsem si myslela, že i podvázání je na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.12.17 14:02
@Lucmína píše:
Ja myslim, ze to vratne je. Jsou to vlastne uzliky (smycky) na vejcovodech a pri vraceni je jen rozvazou, neni to odstraneni vejcovodu.

mysím, že ty vejcovody často reagují srůstem. takže bych s vracením moc nepočítala :think: @zelená7 no, předpokládám to. Proto je podle mého steriizaci potřeba hodně promyslet, i s ohledem na budoucnost a různé změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
10.12.17 15:19

No zalezi na tom opravdu jakou technikou je sterilizace provedena. Pak.muze a nemusi byt vratna. Ale jak psala @Pudloslava je to nejisty podnik. Kdyz uz otehotnet tak pres ivf. Pokud jsou odstraneny vejcovody opet se snizuje pravdepodobnost tehotenstvi. Kazdopadne uplne stoprocentni je jenom nemit sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
10.12.17 17:12

@Lucmína Sorry, popletla jsem to. Zaměnila jsem si vejcovody s vaječníky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí