Děti s autismem

vavrinova25
3.2.25 17:14

Děti s autismem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár informací ohledně Autismu. Píšu do školy seminární práci na toto téma a úplně nevím co o tom napsat. Zajímaly by mě nějaké příčiny a projevy tohoto postižení, jak se tohle postižení dá léčit nebo aspoň zmírnit průběh této nemoci. Jak se děti s autismem integrují do společnosti a jak s touto poruchou fungují mezi rodinou a mezi ostatními lidmi apod. Dále jaké terapie popř. nějaké léčebné metody pro toto postižení. Dále jestli existují nějaké dané způsoby, jak k tomuto dítěti s autismem přistupovat. Budu moc ráda, za každou odpověď, velice mě tohle téma zajímá, Děkuji za každou odpověď. Přeji hezký den :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
8302
3.2.25 17:16

Nastuduj si to. Od toho slouží vědecké knihovny.

• načítám...
3038
3.2.25 17:20

Proč píšeš seminárku o něčem, o čem nemáš ani nejmenší ponětí? A ještě čekáš, že to tady někdo vypracuje za tebe?
Promiň, já už jsem dnes asi podruhé protivná na studenta/studentku, ale máš tam minimálně 2 otázky, které ukazují, že o tom nemáš ani páru a rodičům děti s autismem můžou pěkně zvednout tlak :cert: Můj syn ani nemá plnou diagnozu, jen projevy, a už jsem stejně rozcilena :cert:
Když tě to tak hrozné zajímá, tak si najdi aspoň základní fakta, internet zjevně máš a číst umíš taky. Zdrojů je k tomu milion :nevim:

• načítám...
27662
3.2.25 17:28

To jí za tebe máme děla? Patříš do generace která visí neustále na telefonu, tak hledej googli :nevim:

• načítám...
3038
3.2.25 17:33
@ka2ka píše: Více

No hned za tím je další diskuse…fakt to vypadá, že dnes má volno nejenom Google a ChatGPT, ale dokonce i staromodní knihovny…zánik civilizace je zjevně blízko…

• načítám...
27662
3.2.25 17:35
@Beruska999999 píše: Více

jojo to máš pravdu prý v knihovně neporadili :zed: jo tak určitě :cert: hele nechápu pořád jsou na tel a najít si základní info neumí

• načítám...
9148
3.2.25 17:35

Ne, fakt to za tebe tady nikdo dělat nebude.

• načítám...
vavrinova25
3.2.25 17:36

@Beruska999999 Zdravím, zřejmě máte dost špatnou náladu, ale myslím si, že jsem se slušně zeptala, nikdo neřekl, ať to za mě někdo vypracuje, pouze sháním informace o tématu, o kterém asi zřejmě nevyrábí dost knih. Nechápu proč jste tak nepříjemná, nikdo vám nic neudělal, a jestli se vám tato otázka nelíbí, tak na ní neodpovídejte, nikdo se o váš názor neprosil. Čekala bych aspoň slušné chování vůči studentům, zřejmě už máte po škole, to neznamená, že děláme něco špatného, právě naopak studuji informace, což není nic špatného. Zřejmě ani dospělí lidé, nemají žádnou úctu, kam ta doba spěje. :mrgreen:

• Upravit
vavrinova25
3.2.25 17:37

@Tarjei to nikdo nemá dělat za mě, přečti si to pořádně.

• Upravit
vavrinova25
3.2.25 17:40

@Zeoli zdravím, myslíte si, že bych sem psala o info, kdybych neprošla knihovnu, zřejmě na tohle téma moc knih nevyrábí. To je dost smutné.

• Upravit
24658
3.2.25 17:41
@vavrinova25 píše: Více

Tohle všechno najdeš na internetu. Tituly knih, ze kterých může čerpat. Nebuď líná.

• načítám...
8302
3.2.25 17:41
:lol: úctu ke studentce, která čeká, že ji tady vypracujou ostatní práci, tak to jsi fakt hvězda :lol: :lol: beru to jako trolleni, pobavilas. Máš plusový bod.
  • načítám...
24658
3.2.25 17:42

Prosím tě, knih o autismu jsou dnes mraky. Akorát musíš do vědecké knihovny, v běžné toho moc mít nebudou.

• načítám...
9291
3.2.25 17:43

Proč chceš psát o něčem o čem nic nevíš?

• načítám...
8302
3.2.25 17:43

Co to je za slovní obrat? Knihy se vyrábí na téma?
Studentka, tak určitě. A pokud jo, tak úroveň školství jaksi upadá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová