Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zeoli píše: Více
Bohužel dneska je student kde kdo. A ještě ani nejsou schopni připustit, že kritika je oprávněná, hned se to uráží.
Hlavně nenápadně. A ještě je na mě drzá v sz.
https://www.emimino.cz/…enim-546404/
@Tarjei píše: Více
Na mě drzá nebyla, ale prý co má dělat, když bydlí na vesnici. ![]()
@lucad77
Kdybych byla líná, tak proč bych ztrácela čas se na to zeptat? Pán asi o tom tématu sám nic neví, a proto píše takové věci. nemá na to jak odpovědět.
@vavrinova25 píše: Více
prosím tě knihy se nevyrábí knihy se TISKNOU to ví i moje sedmileté nestandartní dítě
a vyřid to i tvojí druhé rozdvojené osobnosti
Protože při dotazech, zda se dá autismus léčit, nebo jak „zmírnit průběh této nemoci“ vidím rudě. Jsi si jistá, že vlastně nechceš psát o chřipce?
@ka2ka
Zdravím, nehrajte si se slovíčky. Tohle dělají lidé na základních školách a ne na mateřské. Asi se hodně nudíte. Běžte pracovat.
to není hraní se slovíčky, to je fakt, evidentně ti chybí základní znalosti a pojmy a je to otřesný
zatím samý nelichotivý
hele koukej googlit a hledat všude je toho dost a dost tohle je dneska normální téma takže by jsi to měla zvládnout
Má projevy PAS a chřipku zrovna taky. Ale teď si nejsem jistá, na co z toho má zabrat Paralen ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kavenka
TAK PROTO JSEM ASI PSALA SEM NE..KDYŽ O TOM NIC NEVÍM. TAK MI NĚCO ŘEKNĚTE KDYŽ VÍTE LÍP