Děti z Reprofitu sem!

1166
7.2.13 14:06

Děti z Reprofitu sem!

Ahoj, založila jsem tuhle diskuzi pro maminy, které si „přinesly“ děti z kliniky Reprofit (Brno i Olomouc), tak pojďte všichni sem, můžem se podělit o zážitky s dítky, o fotky, plány na další sourozence atd. :mavam:

Já mám z Reprofitu teď už 4 měsíční holčičku, klaplo to na 1. pokus IVF :dance: (předtím 4 x inseminace bez výsledku :? ). Na mražáku máme ještě jednoho embrouše, během 3 let bych chtěla zajít naší slečně pro brášku. :oops:
Momentálně má Francinka něco přes 5 kg a už asi 3 dny soplí. :roll: V noci krásně spinká a přes den mi dělá radost! :D

Co vy ostatní? Jste rády, že jste do toho v Reprofitu šly? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
7.2.13 14:17

…ještě aktuální stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.2.13 14:43

Ahoj ja jsem minuly tyden porodila chlapecka Tomaska.Nyni bojujeme se zloutenkou a tim, ze malej nechce pribirat. Jinak jsme stastni rodice a mooc dekujeme za nase miminko. Byli jsme 5× na inseminaci, 1X IVF, 1×KET. Z posledniho KETu mame Tomaska :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.2.13 15:04

Ahojky, já se připojuji. 21.8.2012 se nám narodil Honzík

@IvčaIva díky za založení nové „maminkovské“ diskuze. Jak s tím Tvým dalším mimi? Já to už konzultovala, ale pokud kojím, tak KET nepřipadá v úvahu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
7.2.13 15:33

Ahoj maminky, taky se připojuji, mám z Reprofitu 2 holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.2.13 16:11

@mapos to se zlomí :hug:, první dny nemusí přibírat, to je normální a žloutenku má taky skoro každé mimčo, já měla prtě, 2 160 g, domů jsme šly, mimo jiné taky kvůli žloutence, za 9 dní, a to ještě trochu žlutí a při váze ještě pod tou porodní a pořádně tloustnout začla malá až někdy kolem 1 měsíce věku :roll:

@Mitzinka já sice nekojím, ale nejsem sebevrah :lol:, tudíž do mražáku sáhnem ke 3. narozeninám naší dcerunky :think: ( :cert: pokud bude hodná a pokus s KETem si zaslouží 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
7.2.13 19:17

@IvčaIva malá je kouzelná :pankac: :pankac: A jaký dělá letadlo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
7.2.13 19:56

Čau Kočky,

Ivčoo pěkně jsi to vymyslela!

Mám 9měsíčního Šimonka! Druhý zatím opravdu neplánuju… obdivuju Mitzinku a její plány :-D… každopádně za dva roky to zkusíme. Třeba nám to vyjde bez pomoci a pokud ne, vyhledáme lékaře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
8.2.13 07:20

Holky měli by jsme to tady nějak rozjed :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:.Malé leze první zub, už je cítit přes ten dolík, ale ne a ne povyskočit. Takže peklo :zed:
Jinak já teda třetí neplánuji. Mě stačí dva ďáblíci. A to starší školou povinné mé dokonale vyšťavuje :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 08:26

Krásné ráno maminky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
8.2.13 08:34

@IvčaIva
Ahoj Ivčo, můžou se přidat i holky - nastávající maminky? Já jsem v 17.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
8.2.13 09:02

@Andris :mavam: :mavam: jsem koukala na tvůj metřík. Moc pěknej. Jsem ješt takovej neviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.2.13 09:21

Dobré ráno :mavam: tak se i já hlásím do skupiny a to velmi hrdě :mrgreen: že sme šli do Reprofitu byl myslím si ten nejlepší nápad který nás vůbec kdy napadl, nelituji a nikdy nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
8.2.13 09:27

Mateska 31 děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
8.2.13 10:46

8o jé, ahóóój, koukám, že je to tu samá stará známá :lol: to „stará“ neberte doslova :lol:

dneska to u nás vypadá na klidné dopoledne :dance:, po včerejších odpoledních hysterácích je pohled na dítko usínající na hrací dece úplným balzámem na nervy :andel: ona je franka, jak je unavená, hrozně vzteklá :roll: včera chytla záchvat vzteku, usínala, ale jak si prstíkem šáhla do obličeje, tak ji to zas probralo a hrozně rozčílilo, tomu už jsem se jenom hrozně smála, to bylo fakt něco :lol: :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.