Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, založila jsem tuhle diskuzi pro maminy, které si „přinesly“ děti z kliniky Reprofit (Brno i Olomouc), tak pojďte všichni sem, můžem se podělit o zážitky s dítky, o fotky, plány na další sourozence atd. ![]()
Já mám z Reprofitu teď už 4 měsíční holčičku, klaplo to na 1. pokus IVF
(předtím 4 x inseminace bez výsledku
). Na mražáku máme ještě jednoho embrouše, během 3 let bych chtěla zajít naší slečně pro brášku. ![]()
Momentálně má Francinka něco přes 5 kg a už asi 3 dny soplí.
V noci krásně spinká a přes den mi dělá radost! ![]()
Co vy ostatní? Jste rády, že jste do toho v Reprofitu šly? ![]()
Ahoj ja jsem minuly tyden porodila chlapecka Tomaska.Nyni bojujeme se zloutenkou a tim, ze malej nechce pribirat. Jinak jsme stastni rodice a mooc dekujeme za nase miminko. Byli jsme 5× na inseminaci, 1X IVF, 1×KET. Z posledniho KETu mame Tomaska
![]()
Ahojky, já se připojuji. 21.8.2012 se nám narodil Honzík
@IvčaIva díky za založení nové „maminkovské“ diskuze. Jak s tím Tvým dalším mimi? Já to už konzultovala, ale pokud kojím, tak KET nepřipadá v úvahu ![]()
@mapos to se zlomí
, první dny nemusí přibírat, to je normální a žloutenku má taky skoro každé mimčo, já měla prtě, 2 160 g, domů jsme šly, mimo jiné taky kvůli žloutence, za 9 dní, a to ještě trochu žlutí a při váze ještě pod tou porodní a pořádně tloustnout začla malá až někdy kolem 1 měsíce věku ![]()
@Mitzinka já sice nekojím, ale nejsem sebevrah
, tudíž do mražáku sáhnem ke 3. narozeninám naší dcerunky
(
pokud bude hodná a pokus s KETem si zaslouží
)
Čau Kočky,
Ivčoo pěkně jsi to vymyslela!
Mám 9měsíčního Šimonka! Druhý zatím opravdu neplánuju… obdivuju Mitzinku a její plány
… každopádně za dva roky to zkusíme. Třeba nám to vyjde bez pomoci a pokud ne, vyhledáme lékaře!
Holky měli by jsme to tady nějak rozjed
.Malé leze první zub, už je cítit přes ten dolík, ale ne a ne povyskočit. Takže peklo ![]()
Jinak já teda třetí neplánuji. Mě stačí dva ďáblíci. A to starší školou povinné mé dokonale vyšťavuje
![]()
@IvčaIva
Ahoj Ivčo, můžou se přidat i holky - nastávající maminky? Já jsem v 17.tt.
@Andris
jsem koukala na tvůj metřík. Moc pěknej. Jsem ješt takovej neviděla ![]()
Dobré ráno
tak se i já hlásím do skupiny a to velmi hrdě
že sme šli do Reprofitu byl myslím si ten nejlepší nápad který nás vůbec kdy napadl, nelituji a nikdy nebudu ![]()
jé, ahóóój, koukám, že je to tu samá stará známá
to „stará“ neberte doslova ![]()
dneska to u nás vypadá na klidné dopoledne
, po včerejších odpoledních hysterácích je pohled na dítko usínající na hrací dece úplným balzámem na nervy
ona je franka, jak je unavená, hrozně vzteklá
včera chytla záchvat vzteku, usínala, ale jak si prstíkem šáhla do obličeje, tak ji to zas probralo a hrozně rozčílilo, tomu už jsem se jenom hrozně smála, to bylo fakt něco
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.