Detox Elekova

13.4.16 16:11

Detox Elekova

Rodiče, zajímal by mě váš názor. Můj syn trpí opakovaně na febrilní křeče. Má je při každé teplotě, která přijde. Vždy bezvědomí, křeče… teď je měl počtvrté během půl roku. Lékaři nám řekli, že se s tím. máme naučit žít. Což pro mě jako pro mámu je nepřijatelné. Co když jednou u toho záchvatu nebudu? Třeba v noci? Nakontaktovala jsem Mudr. Elekovou, bohužel první synuv záchvat přišel z teploty pár dní po očkování. Od té chvíle nám každý lékař i neurolog zakázal syna očkovat, tudíž nějakou souvislost to tomu dává. Od Mudr. Elekove jsme dostali detox organismu. Na 4 týdny, ibden takové kuličky. Máte s tím někdo zkušenost? Říkám si, aspoň nezůstanou sedet nečinně a zkusit se má všechno. Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
13.4.16 16:17

@gravityoflove
po febrilkach je VZDY zakaz ockovani na pul roku, pak dle stavu. EEG jste predpokladam meli…? Z febrilek decka vyrostou.
„Takove kulicky“ od elekove jsou pro tvou psychickou pohodu. Osobne bych ale od elekove nepozila ani pramenitou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.16 16:24

@BellinkaX a ty máš s ní nějakou zkušenost? Já vím, že vyrostou, ale jemu nejsou ani 2 a měl to 4× každou teplotu kterou prodělá… Nějak na to nemám nervy nic nezkusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
13.4.16 16:32

@gravityoflove
osobni zkusenost nastesti nemam. Jsem lekarka a k nazoru mi staci vystupovani teto „kolegyne“, jeji profesni neznalosti ktere nevaha verejne prezentovat atd.
Vsak rikam, je to medikace pro tve nervy. Nicmene preju, at je mlademu panovi lip… a idealne bez recidivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
13.4.16 17:18

S Elekovou taky nesouhlasím. Homeopatii ale nic nezkazís, a já ji docela i věřím, když je predepsana spravne (což nevím, jestli elekova umí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.4.16 17:32

Nam detox od Elekove moc pomohl, vsichni lekari se divili a divi, jak se maly zlepsil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.16 17:42

@kachix A s čím vám konkrétně pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.4.16 09:37

Maly ve 2,5 letech nemluvil vubec nic, neukazoval, nechapal mluvene slovo, porad se rozciloval, pediatr nam doporucil Aplu, ze ma podezreni na autismus. Behem detoxu se velmi zklidnil, zacal ukazovat, napodobovat, sam se odplenkoval a zacal funkcne mluvit par slov. Nakonec byla diagnostikovana pouze vyvojova dysfazie expresivniho typu, ale videla jsem tu zmenu behem par tydnu a dokonce partner, ktery byk k pani Elekove dost skepticky, uznal ze detox mu velmi pomohl. A lekari koukali, jaky udelal skok, takze za me urcite pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.16 11:15

@kachix děkuji za příspěvek… A jaky detox jste měli? Kuličky na 4 týdny, davane obden? Jak ten detox snášel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.4.16 12:15

My meli kapky, kazde rano. Ze zacatku se osypal a hodne cural a pak uz v pohode. At Vam detox taky pomuze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek