Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jj Avent, ale už nevím model. Pouzivala jsem hodně když sme se vrátili z procházky a malá spala na chodbě v kočárku kde není zásuvka.
@lucije28 Ta naše má. Ovšem pozor, baterie se velice rychle vybíjí, takže doporučuji mít fakt velkou zásobu baterek nebo nabíjecí.
Mám Philips Avent a jsem spokojená. Ale jak píše @josslyn.n opravdu to chce velkou zásobu bakterií ![]()
Mame BRAVO, baterie v obou jednotkach. V nouzi jde dobijet i pres powerbanku, coz se hodi.
@lucije28 ano mám chůvičku Avent. Dětská jednotka je na čtyři tužkové baterie kdyby vypadl proud tak to pojede dál ale dá se používat i bez proudu. V rodičovské jednotky jsou nabíjecí baterie které se nabíji ze zásuvky nemusí se vyndavat. Rodičovská jednotka mi vydrží bez nabíjení 24 hodin určitě… Kontroluje to teplotu můžu pouštět ukolébavky regulovat citlivosti hlasitost… Prostě super. Dětskou jednotku nevypínám ze zásuvky pořád jede… Zatím vše ok. Mám jí přes půl roku a ještě jsem baterie nikde neměnila.
Pěkný den, dívám se již po chůvičkách, a chtěla. bych spíše Vaše rady, jaké chůvičky máte doma. ![]()
Rada bych s kamerou a nejlépe i připojení přes WiFi. ![]()
Děkuji za Vaše tipy. ![]()
@Monika1321 píše:
Pěkný den, dívám se již po chůvičkách, a chtěla. bych spíše Vaše rady, jaké chůvičky máte doma.
Rada bych s kamerou a nejlépe i připojení přes WiFi.
Děkuji za Vaše tipy.
Máme Arlo baby. Funguje skvěle s aplikací v mobilu, dá se na ni kdykoliv připojit z mobilu a koukat online. Má noční režim kamery, detekci zvuku a pohybu (když třeba mimino začne řvát, přijde notifikace do mobilu), dá se appka hodit na pozadí a zapnout jen zvuk do repráků u mobilu, takže to šetří data. Umí i monitorovat teplotu, vlhkost vzduchu, dá se přes to mluvit na dítě, pouštět mu ukolébavky, nahrávat… a spoustu dalších věcí. A navíc vypadá cool, máme ve tvaru zeleného králíčka, dělají víc typů. Za mě ideální, a to jsme těch typů prošli mnoho.
@LittleTea Ahoj, nevím jestli tady už nepsal stejnou zprávu, ale pojišťovna 205 proplácí až 500 Kč při koupi monitoru dechu nebo chůvičky.
A za mně teda, máme 2+1 a mám Truelife, cenově v pohodě a vidím co se děje vedle a nemusím hned běžet 🙂
@Zuzana 30 a co kdyz jste nekde na dovolene pripadne ditko usne v kocarku a chci ho nechat na zahradě?
jdou tyto chuvy pouzit i s baterii, obe dve jednotky?
pro me je treba chuvicka, ktera nema obe dve jednotky na baterie k nicemu, muzeme jet na chalupu, penzion, muzu nechat spat dite venku na zahradě a jit domu uklizet atd…
takze u me vitezi jednoznacne prakticnost klasicke chuvicky.
video je zbytecne, navic to svadi casto koukat, co dela, vidim to u segry, ta vecer sedela a misto aby relaxovala, tak sledovala kameru ![]()
@Káťa19 když jsem někde na dovolené, tak aspoň já osobně nenechám spící dítě někdě a jdu pryč. Mám ho na očích i když spí.
Je pravda, že kamera je v zásuvce nonstop, ale jak jsem psala bydlíme v bytě a před barákem bych ho samotného nenechala. Kdybychom měli barák se zahradou, tak bych vybírala chůvičku podle toho.
A když mi malý spadnul, a šel spát tak jsem byla ráda za video, že jsem ho mohla pozorovat aniž bych musela do místnosti k němu.
Ale je to na každém. Každému vyhovuje něco jiného 🙂
@Zuzana 30 aha, takze ty bys raději sedela s ditetem treba od 19,20h na pokoji, protoze ho nenechas samotneho, kdyz budou vsichni ostatni na zahrade treba grilovat
![]()