Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj maminky
, chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s dětskou kosmetikou z DMka - značka babylove a Alverde? Používám jejich vlhčené ubrousky, se kterými jsem spokojená, tak bych chtěla vyzkoušet i jinou kosmetiku, ale nevím, jak jsou natom s kvalitou? ![]()
Ahoj, já používám babylove krém do špatného počasí, krémík na zadek proti opruzeninán(ten teda střídám se sudocreamem), sprcháč a tělové mléko a alverde olej na tělo(ten teda používám já na sebe) a jsem spokojená, malýmu to vyhovuje a to je hlavní. používala jsem i mast na bradavky a v těhotenství krém a olej na bříško a taky maximální spokojenost, takže za mě určitě super (i co se ceny týká) ![]()
@renczane Alverde je podle mě hodně dobrá kosmetika, nabouchaná přírodními výtažky, složení se mi líbí. Babylove je takový průměr-nenadchne, neurazí, levná rozhodně, když si pročtu složení, tak žádný zázrak, ale nic, po čem se mi dělají mžitky před očima, něco vyhovuje (třeba mycí gel) něco vůbec (olejíček na tělo, syn se po něm osypal, máloco mu vadí, ale toto nesedlo). Alverde mám určitě raději, krém na opruzeniny je (spolu s Weledou) jediný „drogeriový“ krém, který je umí i vyléčit (opět-v našem případě). Z těchto dvou určitě Alverde ![]()
Alverde jsem nezkoušela. Ale dm značka babylove, není vůbec špatná. Kupuji hlavně vlhčáky na kuponky, což je super cena pak. A kosmetiku babylove jsme používala u staršího dítka ale vrátím se k ní. Cena příjemná, větší balení. Ale nemusí každému sedět no
Třeba vyzkoušet:-) ![]()
Nám babylove taky sedí. Používala jsem u obou dětí. Kupujeme vlhčené ubrousky, mycí gely a ted jsem koupila i krém se slunečnicovým olejem a je super.
Ubrousky, sprcháč, šampon, pěna, krém proti opruzeninám (střídám se sudocremem), mléko, plenky.. za mě taky
jenom olejíček jsme měli Hipp, krásně voní..
Babylove - zbožňujeme vlhčené ubrousky a plenky, máme rádi krém do větru a zimy, obyč. krém, naopak nám nesedly mycí gely ani šampony.
Chce to zkusit a za tu cenu proč ne. ![]()
Babylove používáme. Pro miminko - emulzi do koupele, sampon na vasy, krém na telo a oblicej, na opruzeniny, krém proti větru a zime, vlhcene ubrousky, pleny.
Pro nás - tekuté mýdlo, sprchace, pěna do koupele, sampon, kondicioner, gel a vlasy, krémy…
Za nás určitě ano
![]()
Z DM používáme zelený krém proti opruzeninám, zelené ubrousky na zadek, samozřejmě Babylove plínky, Babylove pěnu do koupele i dětský šampón, dětské zubní kartáčky a tuhé mýdlo pro citlivou pleť Balea.
Já teda DM výrobky doporučuju všeobecně ![]()
Za nás babylove určitě ano : ) Používáme dětské ubrousky, mýdlo, krém… jsou za super cenu a podle mě kvalitní. Začala jsem dětské přípravky kupovat i pro nás - dospělé. Zaprvé máme vždy zásobu a za druhé - když je to dobré pro dítě, určitě je to dobré i pro rodiče… Nehledě na to, že je to cenově mnohem výhodnější, než třeba „dospělé“ sprcháče… Pokud dítěti něco vyhovuje, není podle mě potřebná změna ![]()