Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem…samozřejmě už přemýšlím co koupit synovi 19měs k vánocům. jelikož má tet nové dětské nádobíčko a hrozně rád vaří přemýšlím nad dětskou kuchynkou. ocenila bych vaše zkušenosti jestli se vašim dětem kuchynka libila a hrali si s ni nebo to byla jen zabava na prvnich par dni a pak už ji nechteli? jestli se vam nejaka osvedcila muzete mi poslad odkaz? mam uz nejakou v oku ale stále nevím. a v uvodu o te hracce pisou ze je to pro male kuchařky. není teda hloupé to kupovat klukovi?
děkuji za reakce
Woody Trendy. Nádherná dřevěná za 1900kč. Ale znám jí jenom v růžové.. A pak klasika. Ikea za 2500kč.
A vůbec není blbé, že kluk bude vařit.
Říká se, že vaří líp.
Holky si taky hrajou s autama.
Koukám, že je asi jen v růžové. Tak ta asi ne.. ![]()
Ale ta Ikeácká je taky skvělá a kvalitní. Jen je dražší.
Náš malý vaření doslova žere. Vaří každý den ve své pidikuchyňce a i mně bere malé hrnce z kuchyně
. A pak dofrčí maminko maminko… už je uvařené/upečené a spapaj to! ![]()
Myslim, ze kuchynku muzes urcite koupit i pro kluka. Ten nas ji dostal k Vanocum, kdyz mu byl rok a pul. Uz to budou 2 roky a hraje si s ni porad. Nekdy ma obdobi, ze vari casto, jindy si ji moc nevsima, ale myslim, ze to byl dobry darek. Koupili jsme tu drevenou v Ikee (jmenuje se to Duktig), je opravdu odolna, mlati s dvirky, splha po ni, odendava ten drez a tou dirou se napasuje dovnitr a kuchynka porad drzi jako nova
Opravdu je hodne stabilni. Nas syn je drak, takze si vubec neumim predstavit, co by se stalo s nejakou plastovou. Ta by asi u nas dlouho nevydrzela
Jinak v Ikee maji k tomu plno doplnku (nadobi a podobne) a s tim mam taky dobrou zkusenost.
Jindra taky rád vaří. Kuchyňku mají děcka Ikea, je super. Celkem nezničitelná ![]()
Nepřijde mi hloupé koupit jí pro kluka, zvlášť jestli Ti rád pomáhá. Náš malý jí dostal k druhým narozeninám
a používá jí jak kdy. Někdy je u ní schopný stát půl dne, jindy si jí ani nevšimne. Nejradši vaří s mým nádobím, vystříhanými potravinami z letáků, fazolemi, kaštany… (plastové, dřevěné ani háčkováné potraviny ho moc neberou)
Máme dřevěnou od truhláře, co navrhl muž. Jemu se zdála kuchyňka z Ikea, kterou jsem chtěla koupit, drahá (ale radši mi neřekl, kolik stála tahle
). Sestřenice měla plastovou, ale moc dlouho nepřežila.
Mame uz rok plastovou Ecoifer, hraje si s ni hodne a neni nijak ponicena
Všem moc děkuji za reakce
kouknu nu tu Ikeáckou ale rovnou říkám že 2000 za ní bohužel nebudu moct obětovat:( jedině že bych se ještě složila třeba s mamkou nebo tak…ráda bych kuchynku co se bude pohybovat do 1000 a k tomu mozná jeste nejakej menší dárek
samozřejmě kdyby stála 1300 a byla opravdu kráásná tak bych to koupila
holky mě malej taky bere nádobí z mé kuchyne porád dela ze neco míchá apod..
takze kdyz nebude ruzova taky v tom nevidim problem ze by kluk vařil ![]()
Holky co říkáte na tyhle? která by se vám líbila? http://detske-kuchynky.heureka.cz/…slusenstvim/
http://detske-kuchynky.heureka.cz/…it-oranzova/
No u nás to došlo tak daleko, že si přikmasí k varné desce židličku z ikey a vyleze a musí míchat, nebo aspoň sypat mouku do mísy, když peču apod.
- jinak je řev. Ale je to prča.
@fibingerka juu to je hezký
u nás to končí tak že všechny spodní skřínky v kuchyni ksou vytahane nemam kam slapnout ale nas peta ma rozpracovano ![]()