Dětská postýlka u postele a hojdavak - poraďte

1222
14.4.19 17:23

Obyčejná dětská postýlka, stáhnout bočnici a k manželské posteli stáhnout popruhy. Estetika děs, funkčnost stoprocentní :mrgreen: Navíc ušetříš :D Tohle mi přijde jako další způsob tahání peněz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1347
14.4.19 17:28

@Taka mě taky právě. A dá se u té postýlky nastavit výška tě matrace? Aby to bylo zároveň s tou posteli, ale asi jo, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.19 17:37

Hojdavak pro nas byla nejlepsi investice, pres den se miminko naucilo pravidelne spat a mamince to zachranilo nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
14.4.19 17:39

My máme k naší posteli prisoupnutou dětskou postýlku se staženou bočnici, ale stejně spí pořád s námi. Hojdavak jsme pořídili, až když měla 4 m a nějak moc jí nechytil, uspala jsem ji v tom jen jednou.. teď bude mít 19 m a chce se v něm houpat sama a často.. naštěstí má jen 10 kg, takže nyní ho využíváme hojně jako domácí houpačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
14.4.19 17:39

Tak my máme u postele postylku přiraženou, má tři polohy matrace a teď tak bude spát třetí dítě a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
14.4.19 17:46

Mi v poridnici rikali, ze u techto postylek nefunguje monitor. Ze snima pohyby z postele. Proto jsem ji zavrhla.

• Citovat
  • Upravit
1222
14.4.19 17:48

@Mytak Většinou dá. A když ne úplně přesně, nesedí to jen o pár cm - což jde vyřešit snadno třeba dekou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.4.19 17:52

Holky tak super. My ten hojdavak asi ten nejmenší, protože máme sádrokartony a já tomu moc nevěřím. Přítel je sádrokartonar tak říkal do tich 15ti kilo jo, ale já tam budu asi dávat jen maličký, nejk se mi to nechce riskovat ale ono vyroste rychle ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.4.19 17:53

@lolink myslíte vyloženě monitor dechu? Ahaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
14.4.19 17:54

@Mytak jo. Ale nekdo ho nepouziva. Ja jo.

• Citovat
  • Upravit
1347

Máte všechny monitor dechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
@Mytak píše:
Holky tak super. My ten hojdavak asi ten nejmenší, protože máme sádrokartony a já tomu moc nevěřím. Přítel je sádrokartonar tak říkal do tich 15ti kilo jo, ale já tam budu asi dávat jen maličký, nejk se mi to nechce riskovat ale ono vyroste rychle ze :lol:

Tak dají se na to pořídit i konstrukce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
14.4.19 17:55

@lolink jasně. No ještě mám o čem přemýšlet Teda, ale já ho asi také nebudu kupovat, zatím. Možná ještě změním názor, jsem totiž taková ustrasena a úzkostna, po jednom potratu. Pořád doufám že to přejde a ono nic :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
14.4.19 17:58

@Mytak ja ho mam. Uklidnuje me to. Sestre prestalo dychat miminko, vydesilo mne to.

• Citovat
  • Upravit
76661
14.4.19 18:02

@Mytak já měla monitor půjčený z porodnice, půl roku za 900,–- mají na to tam atest, že je to správně seřízené, pak se mohl zas půjčit za dalších 900,–- na dalšího půl roku, ale to už mi přišlo zbytečné, dítě dobře prospívalo, tak už jsem ho pak vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí