Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Obyčejná dětská postýlka, stáhnout bočnici a k manželské posteli stáhnout popruhy. Estetika děs, funkčnost stoprocentní
Navíc ušetříš
Tohle mi přijde jako další způsob tahání peněz ![]()
@Taka mě taky právě. A dá se u té postýlky nastavit výška tě matrace? Aby to bylo zároveň s tou posteli, ale asi jo, že ![]()
Hojdavak pro nas byla nejlepsi investice, pres den se miminko naucilo pravidelne spat a mamince to zachranilo nervy ![]()
My máme k naší posteli prisoupnutou dětskou postýlku se staženou bočnici, ale stejně spí pořád s námi. Hojdavak jsme pořídili, až když měla 4 m a nějak moc jí nechytil, uspala jsem ji v tom jen jednou.. teď bude mít 19 m a chce se v něm houpat sama a často.. naštěstí má jen 10 kg, takže nyní ho využíváme hojně jako domácí houpačku
Tak my máme u postele postylku přiraženou, má tři polohy matrace a teď tak bude spát třetí dítě a nemůžu si stěžovat.
Mi v poridnici rikali, ze u techto postylek nefunguje monitor. Ze snima pohyby z postele. Proto jsem ji zavrhla.
@Mytak Většinou dá. A když ne úplně přesně, nesedí to jen o pár cm - což jde vyřešit snadno třeba dekou ![]()
Holky tak super. My ten hojdavak asi ten nejmenší, protože máme sádrokartony a já tomu moc nevěřím. Přítel je sádrokartonar tak říkal do tich 15ti kilo jo, ale já tam budu asi dávat jen maličký, nejk se mi to nechce riskovat ale ono vyroste rychle ze ![]()
@Mytak píše:
Holky tak super. My ten hojdavak asi ten nejmenší, protože máme sádrokartony a já tomu moc nevěřím. Přítel je sádrokartonar tak říkal do tich 15ti kilo jo, ale já tam budu asi dávat jen maličký, nejk se mi to nechce riskovat ale ono vyroste rychle ze
Tak dají se na to pořídit i konstrukce ![]()
@lolink jasně. No ještě mám o čem přemýšlet Teda, ale já ho asi také nebudu kupovat, zatím. Možná ještě změním názor, jsem totiž taková ustrasena a úzkostna, po jednom potratu. Pořád doufám že to přejde a ono nic
![]()
@Mytak ja ho mam. Uklidnuje me to. Sestre prestalo dychat miminko, vydesilo mne to.
@Mytak já měla monitor půjčený z porodnice, půl roku za 900,–- mají na to tam atest, že je to správně seřízené, pak se mohl zas půjčit za dalších 900,–- na dalšího půl roku, ale to už mi přišlo zbytečné, dítě dobře prospívalo, tak už jsem ho pak vrátila