Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak oproti zirafce treba nemaji dpk, richter… a ty ceny -neposoudim superfit protoze to nekupuju ale pegresy a sante jsem tam koupila fakt za dobrou cenu, oni tam maji taky vselijaky akce, davali slevy na dalsi nakup a tak. Na jarni botky tam pujdu urcite aspon kouknout. Ale dost, at nedelam reklamu
.
Ainy píše:
Tak oproti zirafce treba nemaji dpk, richter… a ty ceny -neposoudim superfit protoze to nekupuju ale pegresy a sante jsem tam koupila fakt za dobrou cenu, oni tam maji taky vselijaky akce, davali slevy na dalsi nakup a tak. Na jarni botky tam pujdu urcite aspon kouknout. Ale dost, at nedelam reklamu.
A nevíš jestli by tam měli i těď v zimě sandálky? Já je chtěla koupit u bédě, (tam jak jsme kupovali normální boty na podzim a zimu) a oni je tam už v zimě neměli. Já vím, že je to tak trochu normální, ale kupuju je v podnikové prodejně tak jsem si myslela, že by je třeba mohli mít a nic
Je tak to nevim, ja davam na doma ty Befada. Ale pokud jo tak by to asi meli na tech strankach tak zkus mrknout.
Ainy - zitra razíme do Botičkárny
malýmu vyrostla noha ze zimních a na jarní je moc brzy, tak omrkneme u nich Peddy sněhule, mají je ve slevě na netu, tak snad je mají ve slevě i v kamenným, potřebujeme poměřit radši nohu. Bez tebe bych o tom obchodě ani nevěděla. ![]()
Jo a kamarádka si hodně chválí obuv U zajíčka na Táborské. http://www.detskaobuvuzajicka.cz/
Clementine píše:
Ainy - zitra razíme do Botičkárnymalýmu vyrostla noha ze zimních a na jarní je moc brzy, tak omrkneme u nich Peddy sněhule, mají je ve slevě na netu, tak snad je mají ve slevě i v kamenným, potřebujeme poměřit radši nohu. Bez tebe bych o tom obchodě ani nevěděla.
Ja uz mam obe deti v zimnich taky nadoraz. Ale ja uz teda budu kupovat celorocni a dostanou kdyztak teply fusekle
. Jestli to maji na netu tak je mit budou, myslim ze nemaji dalsi sklad.
Jo a mam tam pro ne vyhlidnute Sante po sesti stovkach
. Akorat musime pockat na penizky. U toho zajicka jsem jeste nebyla ale asi tam nekdy kouknu.
Ainy píše:Clementine píše:Ja uz mam obe deti v zimnich taky nadoraz. Ale ja uz teda budu kupovat celorocni a dostanou kdyztak teply fusekle
Ainy - zitra razíme do Botičkárnymalýmu vyrostla noha ze zimních a na jarní je moc brzy, tak omrkneme u nich Peddy sněhule, mají je ve slevě na netu, tak snad je mají ve slevě i v kamenným, potřebujeme poměřit radši nohu. Bez tebe bych o tom obchodě ani nevěděla.
. Jestli to maji na netu tak je mit budou, myslim ze nemaji dalsi sklad.
hm, ja mam strach, ze jeste bude zima a ze celoročky i s teplejma ponožkama budou moc lehke, koncem brezna má prý sněžit
ty naše zimní jsou nadoraz nadoraz, má tam 1 mm nadměrek, už naráží při chůzi prstama.
Uvažovala jsem nad jarníma, ale nakonec jsem se rozhodla ještě pro zimní ![]()
Pegres mel mladsi a mohu jen doporucit. Ale starsi ma strasne hubene nohy (a nejen ty) tak je mit nemuze.
Clementine píše:
Jo a kamarádka si hodně chválí obuv U zajíčka na Táborské. http://www.detskaobuvuzajicka.cz/
Tam je to super, výběr dobrej, ceny taky a chlap/kluk prodavač, byl strašně ochotnej - milej. Boty na synovi ozkoušel sám, páč já stejně nikde nepoznám jestli mu jsou nebo ne ![]()
Ainy píše:
Pegres mel mladsi a mohu jen doporucit. Ale starsi ma strasne hubene nohy (a nejen ty) tak je mit nemuze.
A jaký boty jsou dobrý na hubenou nohu? Vojtovi jsou právě všechny boty strašně široký, taky je děsnej hubeňour.
Semisek píše:Ainy píše:A jaký boty jsou dobrý na hubenou nohu? Vojtovi jsou právě všechny boty strašně široký, taky je děsnej hubeňour.
Tak treba od toho sante jsme par meli. Byvaji uzsi. I fare nejake jsme meli. Rozhodne ne essi a pegres.
Na hubenou nohu určitě Essi nebo Pegres,Fare je nejširší bota na trhu.