Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
To je možný, já jsem tam byla nakouknout, ještě jsem tam nebyla. Jen jsem tam zahlídla ty sandály tak jsem dala echo Semiskovi ![]()
Tak a teď jsem zvrtala tu citaci
Moje je jen poslední věta. Holky končím, jdu si dát radši kafe ![]()
Jo a Clementine, s tím měřením. Já už radši vybírám pokud možno boty, kde jde vyndat stélka, dítě na to postavím a je. Protože už jsem si taky jednou nechala vnutit malé boty. Toto je nejlepší způsob.
Ainy píše:
Jo a Clementine, s tím měřením. Já už radši vybírám pokud možno boty, kde jde vyndat stélka, dítě na to postavím a je. Protože už jsem si taky jednou nechala vnutit malé boty. Toto je nejlepší způsob.
já moc nevěřím už ani stélce
Podle ní by měl v zimních ještě 0.5 cm místa, ale podle vnitřního metru v žirafce jen 1 mm… mám takovej dojem, že ta stélka jak sahá naknop ke stěně boty a leckdy je lehce ohnutá nahoru, že je delší než je skutečná bota ![]()
Radsi chodím měřit do té Zirafky, tam mám aspoň jistotu.
No ja zas neverim tem metrum. Ale to je fuk. Starsi ma stejne vlozky na predpis takze v protetice vyberem vlozku mnou popisovanym zpusobem a po te co ji to technik upravi tak kupujem boty do kterych ta vlozka sedi.
na tu botičkárnu jsem koukala a žádné kotníčkové sandálky tam neměli, tak asi prubneme tu žirafku, škoda že taky nemají e-shop, už jen proto abych viděla co tam vlastně mají ![]()
… jinak taky se mi moc nechce dávat 600 za domáci botky, ale přijde mi, že se mu zhoršuje ta chůze tak tady jdou finance stranou, proto taky chci prodejnu, kde fakt vědí co prodávají a dokážou poradit, já se v tom moc nevyznám už se mi 2× stalo, že jsem pak doma zjistila, že jsem koupila blbé botky
No ja mam z ortpedie schvaleny ty Befada. Rikali nam hlavne pevnou patu. Me prijdou sandaly na doma desne nepohodlny. Ty Befada jsou lehoucky a maji krasne mekkou podrazku. Maji je i v te Zirafce.
Ainy píše:
No ja mam z ortpedie schvaleny ty Befada. Rikali nam hlavne pevnou patu. Me prijdou sandaly na doma desne nepohodlny. Ty Befada jsou lehoucky a maji krasne mekkou podrazku. Maji je i v te Zirafce.
aha, no mi nic konkrétního neporadili ![]()
Tak jestli do te detske jdete na ortopedii tak se zeptej a pak bez nakupovat. Ono taky zalezi co mate za problem. Ty befada ma mladsi ale ten uz je ok, a u starsi to mam poresene jinak,kvuli tem vlozkam. Ale kozene kotnikace teda nema. Ale to uz je zas „velka“ holka a ne batole.
jedeme tam na rahabku, já už se ptala a nic mi neřekli
zkusím se zeptat znovu, prostě víc zatlačit ![]()
Hmm, tak to je blby. My teda chodime na tu ort. jinam jak do detske. Ale urcite je lepsi se poradit s lekarem jak s prodavacem. Vis me na tech sandalech vadi hlavne ze doma si deti z velke casti hraji vklece na zemi a zkus si tak sednout v pevnych botach nad kotniky. Ale to je spis na sousedni diskusi
. Pry dela nejake dobre backurky i fare. Na ven teda kotnikove davam cca do tri let taky.
Tak jsem koupila sandálky befado byly to snad jediný který mu byly jak kolem kotníků tak přes prsty jinak byl problém. Byli jsme v té žirafce. No na rehabce mi zase řekli, že pokud víc vtáčí nohy obutej tak ho mám nechat doma bez bot, no tak nevím
, asi to budu střídat chvilku tak a chvilku tak
Semisek píše:
Tak jsem koupila sandálky befado byly to snad jediný který mu byly jak kolem kotníků tak přes prsty jinak byl problém. Byli jsme v té žirafce. No na rehabce mi zase řekli, že pokud víc vtáčí nohy obutej tak ho mám nechat doma bez bot, no tak nevím, asi to budu střídat chvilku tak a chvilku tak
a kolik v Zirafce stály, jestli se muzu zeptat?