Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ainy píše:
Jee na te Gebauerove jsme byli ale jen jsem nakoukla a utekla. Tam bylo plno lidi a vypadalo to tak na hodinu. Ale tak asi to jinak nebude spatny. Ale je to spis u Stare osady jak u DN.
jj jsem v rychlosti psala. Nejdřív jdeme do DN a potom přímo na Gebauerovu. A nastupujeme na Staré osadě- je to blíže. ![]()
Ainy píše:
A tak taky by se to dalo ujit.
Záleží hodně na dítěti. S některým „mým nejmenovaným“ je to horor když nechce být v kočáru a ještě zkoumá nedopalky na zemi. ![]()
Ale stejně ![]()
U nas frci spis psi h… ale nastesti vydrzi pomerne dlouho i v kocare
.
Ainy píše:
U nas frci spis psi h… ale nastesti vydrzi pomerne dlouho i v kocare.
joooo bejvávalo ![]()
Já se taky připojuji, včera jsem kupovala papuče a prodavačky neprofesionální, špatně mě dali velikost papučky se vyzouvali a baba mě ještě řekne, že to tak má být!!! Boty jsme vrátily a velice byla neochotná. Špatně nám změřily nožičku to vše jsem zjistila až v naší oblíbené žirafce v Brně. Prodejnu na štefánikově nedoporučuji!!!!! Neumí tam změřit ani nožičku!!!!
@Clementine píše:
tam jsem zkoušela poměřit nohu minulej tejden a paní mi přišla značne neprofi teda… sice mu změřila nohu na šlapce, ale pak mu zkoušela botu pohmatem přes botu na paleca tvrdila, že tam má místo… pak druhej den v Žirafce to kvalitne přeměřili přes vnitřní metr a měl tam 1 mm nadměrek, čili skoro nic. A mimochodem, oni prckovi naměřili na délce nohy o půl cm víc než paní v Béďovi, protože v Žirafce si slečna všimla, že krčí při měření na té šlapce prstíky, oni to tam hodně kontrolují. Takže jsem na Béďu po první návštěve zanevřela
Tak leda tam jít pro sandály, kde sama vidím, kolik tam má místa, ale pro zavřené boty ne.
Tak jsem tuto prodejnu bohužel taky vyzkoušela. Kupovala jsem tam jarní botky a paní se mě snažila přesvědčit na menší velikost - taky pomačkáním boty v místě palce. Já jsem se naštěstí nedala přesvědčit a trvala na svém, že chci zkusit ještě větší, že se mi to nezdá. Pak jsem ty větší koupila. No nakonec je syn stejně nosil jen měsíc, protože i tyto mu byly hned malé (v sandálcích na doma jsem ale extrémní nárust nožky nezaznamenala
) Takže i ty pro paní velké boty už asi nebyly kupované s nadměrkem, ale naakorát. No nepřesvědčilo mně to tam, už tam nepůjdu.
Tak se dívám, že jsem nebyla sama. Tak doufám, že co nevidět z krachují. Akorát klamou zákazníka. Nám vydrželi botky za 950 kč což je dost peněz jen měsíc a půl. A první botky půl roku, tak to už je sakra rozdíl. Je to tam neprofesionální už tam nepůjdu a vy co jste tam nabyli, tak tam nechoďte nebudete spokojeni.
Snad nevadí, když napíšu svůj názor. Kupovali jsem botky v Žirafce a ne všechny prodavačky tam jsou profi. Vnutila nám boty, co malému byly hned malé a hlavně úzké. Mě se to nezdálo už v tom obchodě, ale ona tvrdila, že mu sedí. Příště se už napálit nenechám.