Dětské botičky Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
27.2.12 19:44
Henina píše:
Na hubenou nohu určitě Essi nebo Pegres,Fare je nejširší bota na trhu.

Fare jsme meli ty trekove snerovaci a byly ok. Pegresy i Essi ji doslova litaly kolem kotniku. Ona nema zas tak uzke chodidlo ale hlavne hubenou nohu. Sante ji vetsinou sedi jak ulite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
27.2.12 19:47
Ainy píše:
Henina píše:
Na hubenou nohu určitě Essi nebo Pegres,Fare je nejširší bota na trhu.
Fare jsme meli ty trekove snerovaci a byly ok. Pegresy i Essi ji doslova litaly kolem kotniku. Ona nema zas tak uzke chodidlo ale hlavne hubenou nohu. Sante ji vetsinou sedi jak ulite.

no já mu potřebuju právě zpevnit kotník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
27.2.12 19:48

Ve středu sjedem do té botičkárny, tam se asi parkovat nedá, co? Jen v nějaké boční ulici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.2.12 19:52

Semisek - tak můj syn naopak má nohu širokou jak něco a vejde se pohodlně do Pegres, Santé a sem tam Fare. Takže tyhle na úzkou nožku ne, max. nějaké Farečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.2.12 19:53
Semisek píše:
Ve středu sjedem do té botičkárny, tam se asi parkovat nedá, co? Jen v nějaké boční ulici :think:

my tam byli dneska, jako přímo tam težko, i když na své stránce píšou, že naproti jsou garáže a krátkodobě se zapnutými blinkry tam můžeš stát. My teda šli pěšo, takže nemůžu radit. Okolo parku na Obilňáku při troše štěstí třeba něco bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.2.12 20:02

No oni ty sante delaji asi ruzne siroke, ale prave se u nich daji vybrat i ty uzke. Pegres na svych strankach uvadi u nekterych modelu take i pro uzkou nohu ale asi jsme na ne nikde nenarazili. Nebo pro nas nejsou dost uzke :-). Holka meri 111 cm a ma 16 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
27.2.12 20:03

no tak to nebudu riskovat, zaparkuju někde kde se dá a dojdem pěšo nebo dojedeme šalinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
28.2.12 11:25

Semisku, dnes jsem byla v prodejně Béďa tady v Brně na Štefánikově a měli tam i sandálky. Převážně Protetiky ale i jiné. Ale na jakou nohu jsou dobré to nevím, ty jsme nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
28.2.12 12:02

No já zkusím zítra tu žirafku na 28.října, protože jedeme do dětské a to je nejblíž a kdyby tam bylo moc lidí nebo jsem si nevybrala tak zkusím ještě tu botičkárnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
28.2.12 12:12

Jojo já jsem si jen vzpomněla že ses ptala na ty sandálky. V té žirafě určitě vyberete, akorát ty ceny mě přijdou vyšší :think: Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
28.2.12 12:13
Ainy píše:
Jojo já jsem si jen vzpomněla že ses ptala na ty sandálky. V té žirafě určitě vyberete, akorát ty ceny mě přijdou vyšší :think: Tak zatím :mavam:

jj díky moc :kytka: , tak mám jet raději hned do té botičkárny :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
28.2.12 12:28

Já ti nevím, v té Žirafce jsou tak nějak všechny značky při jednom. Ale já se musím ohlížet na finance a zatím mám čas, tak si to radši oběhám :nevim: Ale jestli nejste z Brna.. Zas je dobrý, že se můžeš podívat na netu co v té Botičkárně zrovna mají a pak jen vyzkoušet. Ale pokud bys u dětské sedla na šalinu tak botičkárna je jen o tři zastávky dál než žirafka (a kousek pěšky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
28.2.12 12:32

Teda tři zastávky je to od té dětské, od žirafy dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.2.12 12:34

Semisku - no v Botičkárně momentálně moc sandálů mít nebudou (já tam žádný neviděla vystavený), přijde mi, že jsou sezonní prodejna, takže tedka hlavně jarní věci, ale to je jen můj dojem, třeba se mýlím :-). A v Žirafě jsem byla minulej tejden pro sandálky na doma a měly pro nás na výběr v naší velikosti troje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.2.12 12:37
Ainy píše:
Semisku, dnes jsem byla v prodejně Béďa tady v Brně na Štefánikově a měli tam i sandálky. Převážně Protetiky ale i jiné. Ale na jakou nohu jsou dobré to nevím, ty jsme nikdy neměli.

tam jsem zkoušela poměřit nohu minulej tejden a paní mi přišla značne neprofi teda… sice mu změřila nohu na šlapce, ale pak mu zkoušela botu pohmatem přes botu na palec 8o a tvrdila, že tam má místo… pak druhej den v Žirafce to kvalitne přeměřili přes vnitřní metr a měl tam 1 mm nadměrek, čili skoro nic. A mimochodem, oni prckovi naměřili na délce nohy o půl cm víc než paní v Béďovi, protože v Žirafce si slečna všimla, že krčí při měření na té šlapce prstíky, oni to tam hodně kontrolují. Takže jsem na Béďu po první návštěve zanevřela :nevim: Tak leda tam jít pro sandály, kde sama vidím, kolik tam má místa, ale pro zavřené boty ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková