Dětské botičky Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3380
29.2.12 19:08

Tak jestli muzu odpovedet i ja tak 320 kc. Ale my nemame sandalky ale uzavrene,snerovaci, textilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
29.2.12 19:44

myslím, že 480 Kč jsou to podobné těmto ale ty co máme my mají kožený vnitřek, a ještě jedn otvor na boční straně navíc, takže porovnatelné to moc není, on ten materiál udělá na ceně dost :nevim:
Nejdřív jsem byla dost překvapená, když jsem viděla ten cenový rozdíl, ale pak jsem si všimla těch důležitých detailů …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.2.12 19:49
Semisek píše:
myslím, že 480 Kč jsou to podobné těmto ale ty co máme my mají kožený vnitřek, a ještě jedn otvor na boční straně navíc, takže porovnatelné to moc není, on ten materiál udělá na ceně dost :nevim:
Nejdřív jsem byla dost překvapená, když jsem viděla ten cenový rozdíl, ale pak jsem si všimla těch důležitých detailů …

pro nas to i tak jde, ja prave premyslim, jak to delat, protoze my zas mame prvni stupen plochonoží a durazné doporuceni od ortopeda na kvalitni kozene sandaly s tvarovanou stelkou na doma. Zatim jsem kupovala vetsinou Sante nebo Fare skorem k tisicovce, ale leze to do penez. Ty Befado by snad taky z orto hlediska pro nas sly a jsou o polovinu levnejsi, nez co kupuju doted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.2.12 20:06

Ja teda nevim jak je to u tech sandalku ale v tech nasich tvarovana stelka neni. Ale nam ji prave nedoporucovali, ploche nohy nemame.Je to v tech mistech jen mirne prizvednute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.2.12 20:58
Ainy píše:
Ja teda nevim jak je to u tech sandalku ale v tech nasich tvarovana stelka neni. Ale nam ji prave nedoporucovali, ploche nohy nemame.Je to v tech mistech jen mirne prizvednute.

aha. No my potrebujeme stélku s podporou nožní klenby po straně. :think: a nebo možná plochou stélku a orto vložku? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.2.12 21:21

A nemate treba taky narok na vlozky na predpis? Holka ma teda jinou diagnozu ale jednou za pul roku ma vlozky od pojistovny. Pokud ovsem vyroste rychleji tak za tri stovky :-). Ale my teda mame spesl upravene, ne jen tvarovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.2.12 22:00
Ainy píše:
A nemate treba taky narok na vlozky na predpis? Holka ma teda jinou diagnozu ale jednou za pul roku ma vlozky od pojistovny. Pokud ovsem vyroste rychleji tak za tri stovky :-). Ale my teda mame spesl upravene, ne jen tvarovane.

mame a dokonce mam doma uz nejaky ten mesic ten predpis :oops: ale to misto, kam nas poslal, je hodne z ruky a ja na to nejak furt nemyslim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 06:14

Tak pokud predpis jeste plati tak si myslim ze muzes kamkoliv kde to delaji. My chodime na Kamennou a dobry. Od saliny je to kousek. Delali nam tam i vyrovnavaci dlahy (to zas pro mladsiho :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
1.3.12 09:10

clementine - no tak to nevím jestli ty befada budou vhodné na ty ploché nožky, přijde mi, že ta stélka opravdu moc tvarovaná není :think: teď je má malej na noze tak se nemůžu mrknou. On má právě klenbu pěknou, máme spíš problém s vtáčením nožek a občasným chozením po špičkách
tvarovanou stélku mají ty od bédě, ale taky jen mírně, dokonce i v těch papučkách je tam mírné zvýšení, ale asi jen takové, aby to bylo vhodné pro zdravou nožku, pokud už máte problém, tak by to chtělo ty orto vložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 10:20

Ja bych taky asi fakt vyzvedla ty ortop. vlozky ono to vypada trochu jinak jak to co byva v botickach. Zkus mrknout na stranky MS protetiky tam by mohli byt nafocene. Ted jsem na mobilu tak sem neumim dat odkaz. A pak vam budou stacit i nejake obycejnejsi botky kdyz do nich das ty vlozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
1.3.12 10:51

clementine - tak jsem na to koukala, trošku tvarovaná ta stélka je, ale nevím jestli dostatečně pro vás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.3.12 12:46
Ainy píše:
Ja bych taky asi fakt vyzvedla ty ortop. vlozky ono to vypada trochu jinak jak to co byva v botickach. Zkus mrknout na stranky MS protetiky tam by mohli byt nafocene. Ted jsem na mobilu tak sem neumim dat odkaz. A pak vam budou stacit i nejake obycejnejsi botky kdyz do nich das ty vlozky.

koukala jsem na ten predpis a zadne konkretni misto tam neni, to on nas jenom poslal, asi jeho protekce :nevim: takze na to kaslu a zajdu v centru do nejakych zdr. potreb… nebo kde se to kupuje? Jenze ten predpis je ze zacatku listopadu… plati to jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 13:28

Ten recept asi neplati tak si to budes muset zaplatit nebo nechat napsat novy. V centru mozna ta lekarna u jakuba. Jinak proste nejaka ortoprotetika. Ja doporucuju tu MS Protetik na Kamenne. Je to tam pekne,jsou prijemni a na ty vlozky se neobjednava. Nikdy jsme tam ani necekali. Vystoupis u Milosrdnych a pak je to tak 50 m za rohem. Jinde jsme nebyli ale myslim ze je neco i na vaclavske? A ten recept kazdopadne vezmi i neplatny at vedi co chces :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 13:39

Poukaz na orto vložky platí 1měsíc-můžeš zkusit sama přepsat datum-aby to nešlo poznat- nebo zpátky k Dr. a vrátit starý poukaz a on vydá s novým datumem.
Při vydání ortovložek-Někdy dělají přímo obtisk nožky, aby byla přesná-třeba na Gebauerové(kousek od Dětské nemocnice)Nikdy nám jej nedělali až tam, tak chodíme jen k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 13:44

Jee na te Gebauerove jsme byli ale jen jsem nakoukla a utekla :-). Tam bylo plno lidi a vypadalo to tak na hodinu. Ale tak asi to jinak nebude spatny. Ale je to spis u Stare osady jak u DN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková