Dětské botičky Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
1.3.12 13:47
Ainy píše:
Jee na te Gebauerove jsme byli ale jen jsem nakoukla a utekla :-). Tam bylo plno lidi a vypadalo to tak na hodinu. Ale tak asi to jinak nebude spatny. Ale je to spis u Stare osady jak u DN.

jj jsem v rychlosti psala. Nejdřív jdeme do DN a potom přímo na Gebauerovu. A nastupujeme na Staré osadě- je to blíže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 14:04

A tak taky by se to dalo ujit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 14:38
Ainy píše:
A tak taky by se to dalo ujit :-).

Záleží hodně na dítěti. S některým „mým nejmenovaným“ je to horor když nechce být v kočáru a ještě zkoumá nedopalky na zemi. :cert:
Ale stejně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 16:26

U nas frci spis psi h… ale nastesti vydrzi pomerne dlouho i v kocare :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.3.12 19:00
Ainy píše:
U nas frci spis psi h… ale nastesti vydrzi pomerne dlouho i v kocare :-).

joooo bejvávalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 13:40

Já se taky připojuji, včera jsem kupovala papuče a prodavačky neprofesionální, špatně mě dali velikost papučky se vyzouvali a baba mě ještě řekne, že to tak má být!!! Boty jsme vrátily a velice byla neochotná. Špatně nám změřily nožičku to vše jsem zjistila až v naší oblíbené žirafce v Brně. Prodejnu na štefánikově nedoporučuji!!!!! Neumí tam změřit ani nožičku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
20.5.12 19:12
@Clementine píše:
tam jsem zkoušela poměřit nohu minulej tejden a paní mi přišla značne neprofi teda… sice mu změřila nohu na šlapce, ale pak mu zkoušela botu pohmatem přes botu na palec 8o a tvrdila, že tam má místo… pak druhej den v Žirafce to kvalitne přeměřili přes vnitřní metr a měl tam 1 mm nadměrek, čili skoro nic. A mimochodem, oni prckovi naměřili na délce nohy o půl cm víc než paní v Béďovi, protože v Žirafce si slečna všimla, že krčí při měření na té šlapce prstíky, oni to tam hodně kontrolují. Takže jsem na Béďu po první návštěve zanevřela :nevim: Tak leda tam jít pro sandály, kde sama vidím, kolik tam má místa, ale pro zavřené boty ne.

Tak jsem tuto prodejnu bohužel taky vyzkoušela. Kupovala jsem tam jarní botky a paní se mě snažila přesvědčit na menší velikost - taky pomačkáním boty v místě palce. Já jsem se naštěstí nedala přesvědčit a trvala na svém, že chci zkusit ještě větší, že se mi to nezdá. Pak jsem ty větší koupila. No nakonec je syn stejně nosil jen měsíc, protože i tyto mu byly hned malé (v sandálcích na doma jsem ale extrémní nárust nožky nezaznamenala :think: ) Takže i ty pro paní velké boty už asi nebyly kupované s nadměrkem, ale naakorát. No nepřesvědčilo mně to tam, už tam nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 16:24

Tak se dívám, že jsem nebyla sama. Tak doufám, že co nevidět z krachují. Akorát klamou zákazníka. Nám vydrželi botky za 950 kč což je dost peněz jen měsíc a půl. A první botky půl roku, tak to už je sakra rozdíl. Je to tam neprofesionální už tam nepůjdu a vy co jste tam nabyli, tak tam nechoďte nebudete spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.5.12 22:36

Snad nevadí, když napíšu svůj názor. Kupovali jsem botky v Žirafce a ne všechny prodavačky tam jsou profi. Vnutila nám boty, co malému byly hned malé a hlavně úzké. Mě se to nezdálo už v tom obchodě, ale ona tvrdila, že mu sedí. Příště se už napálit nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková