Dětské chytré hodinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11176
7.10.20 11:13
@Lama Lama píše:
NO, tak zas ty další možnosti jsem zas tak neuvítala, protože samo to dítě s tím pak furt prudí, že chce hrát. :roll: Ale hodila jsem na to Family link a pozamykám, omezím…

Jasan, no já to zase moc neomezuju, samozřejmě všeho s mírou, ale nějaké hraní a tak mi moc nevadí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
7.10.20 12:13
@vedma007 píše:
@Kassy super, tak když si vzpomeneš, napiš prosím pak recenzi. Přesně z toho důvodu mi hodinky přijdou lepší než mobil. Děti všude netahají batohy. A když by ho táhli na hřiště na 99% ho tam zapomenou :roll: :mrgreen:
Ty jo koukám, že v tom jsou i dost cenové rozdíly - Wolnex za 800,– a Lamax 2.400,– 8o

Dcera s nimi dneska poprvé odešla do školy, má tam po dobu vyučování nastavený školní mód, kdy ji to nepustí k ničemu jimému než hodinovému ciferníku, vyzvánění je vypnuté, prostě to z pohledy zvnějšku jsou jen hodinky. Odblokujou se jí až po skončení vyučování. Včera večerba dneska ráno zkoušela volat babičkám, slyšet je to pěkně, mikrofon má rozumný dosah. Seděla jsem asi metr od dcery a už mě nebral, i když jsem mluvila dost hlasitě, ale zas dcera měla ruku v klíně, když mluvila, nedržela ji u pusy, a babička slyšela dobře.
My jsme je koupili hlavně proto, že potřebujeme, aby dcera sama jezdila MHD ze školy na některé kroužky a chceme mít možnost se s ní spojit, kdyby něco - výpadek v dopravě, třeba. No a pak když chodí po škole na hřiště, ke kamarádkám a tak.
Mobil jsme nechtěli i proto, že nám fakt stačí telefonování, hodiny, budík a sem tam poloha (dohodli jsme se, že to sledování budeme používat jen s dcery souhlasem), nechceme hry, youtube, messengery a tunu dalších zbytečných aplikací. Na to má času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
1.11.20 17:43
@Mončičáki píše:
Syn prvnak a ma Lamax Watch, za me super, maji slot na SIM kartu, ukazuji cas, da se z nich volat pouze na ulozena cisla a na hodinky se dovolaji jenom ulozena cisla, vse ovkadam z aplikace stazene na mem telefonu. Maji rezim sjola nerusit, GPS, lokator, budik, krokomer, baterie vydrzi pomerne dlouho.Pokud se diteti nemuzete dovolat, vyslete ze sveho telefonu signal a automaticky se hodinky spoji a mluvite na ditetem.

A můžu se zeptat, který tip přesně máte? Když hodím hodinky Lamax Watch třeba na Alze do recenzí, tak nejčastěji tam právě píší, že to nejde vůbec ztišit -) buď to hlasitě zvoní, nebo je to vyplé. Ten režim škola funguje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí