Dětské kolo 16 či 18

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
3.8.14 19:03

@AstraG ne ne bylo tam 16 :-/ on je fakt velkej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.8.14 19:05

@Ajla paní koukla na tabulku a řekla… to odpovídá přesně řetězcovýmu sportu… tak kup na ten jeden rok bazarovou 16ku, ať se pořádně naučí apak novou 20ku, ta už mnu vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.8.14 19:08

Jsme mu chteli k Vanocum koupit hezky novy kolo :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.8.14 19:10

@Ajla tak kvůli tomu mu koupíte něco, co neušlápně a bude to na něj těžký, paráda… myslím, že seženeš i hezký použitý kolo, můžeš mu ho koupit třeba hned, aby na něm mohl jezdit a ne se na něj koukat do jara doma a k vánocům pořídíte něco jinýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 19:25

@Ajla to nejde jen o tabulky..velikosti by se hlavně neměly přeskakovat, takže když je zvyklý na 12 s kolečkama, teď je ideální 16..a jak píšou ostatní, klině bych ji koupila už teď, ne až k vánocům, a klidně bazarovou. aspoň na rok.
jinak jaké máte odrážedlo z Lidlu, to X bike? náš 4 leťák má 114cm, a když má sedlo v nejvyšší poloze, tak je mu to v pohodě. jinak proč jsem tolik pro 16, my koupili klukovi od nějaký paní starší, za pár stovek, s tím, že je to 16, snažili jsme se ho na tom před měsícem naučit, vůbec mu to nešlo, neušlápl to..v nejnižší poloze tak tak dosáhl na zem, jsem pak koukala na tabulky, a došlo mi, že my 16 fakt nemáme, spíš 18, možná i 20, nedosáhne na zem ani celým chodidlem. a malej je teď totálně zablokovanej, začal se bát, včera jsme u známých zkoušeli 12, a bylo vidět, že má strach, bylo to zbytečný..tak fakt radši menší, ať nedopadnete jako my..my koupíme na příští rok menší, a budu doufat, že se přes zimu „odblokuje“. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.8.14 19:31

Tak nejlepší by bylo ho za každou cenu naučit jezdit bez koleček na tý 12. A počkat do jara o kolik ještě vyroste. 16 s kolečkama je těžko ovladatelná. Já bych přivezla od vašich tu 12 a naučila ho jezdit bez koleček. Na tý 16 semu to bude učit hodně blbě. Každý kilo je strašně znát a pády z většího kola jsou taky horší. Naše Ela začala jezdit začala na 12 bez koleček ve třech letech, teď jsme jí už koupili 16 Specialized a jezdí jak drak. Měří za 104 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.8.14 19:32
@Krrysa píše:
@Ajla paní koukla na tabulku a řekla… to odpovídá přesně řetězcovýmu sportu… tak kup na ten jeden rok bazarovou 16ku, ať se pořádně naučí apak novou 20ku, ta už mnu vydrží…

A klidně koupit použitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.8.14 19:35

@slavuska1 A má to přehazovačku nebo ne. Pokud ne, tak je to 18. Ale 18 jsou prostě těžký tanky. Skoro nikdo to nevyrábí a kdo to vyrábí, tak tomu nerozumí. Ani se mu nedivím, že na tom nechce jezdit. Naše Lucka taky nechtěla, proto dostala Ela tu 16 celkem brzo, aby tak za dva roky v klidu přešla na Lucčinu 20.
Co je to za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 19:40
@MarketaJ píše:
@slavuska1 A má to přehazovačku nebo ne. Pokud ne, tak je to 18. Ale 18 jsou prostě těžký tanky. Skoro nikdo to nevyrábí a kdo to vyrábí, tak tomu nerozumí. Ani se mu nedivím, že na tom nechce jezdit. Naše Lucka taky nechtěla, proto dostala Ela tu 16 celkem brzo, aby tak za dva roky v klidu přešla na Lucčinu 20.
Co je to za značku?

nemá, ale to bude hlavně tím, že je hodně starý..značka, nějaká styria. je hodně těžký, a řekla bych že tak 20 let starý, akorát má úplně nový gumy, tak jsme myslela, že na naučení stačí i takovéhle starší otřískané..to že je na něj moc těžké, to mi nedošlo..hlavně ale kdyby to byla 16no, ale to určitě není, když nedosáhne pořádně na zem, dosáhne tak půlkou chodidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 19:43

@MarketaJ jinak ani ne, že by nechtěl jezdit, on na tom nedokáže jezdit, ani kdyby chtěl. když jsme se učili, tak jednou spadl, ovšem jen ze stoje, to kolo neudržel a svalil se i s kolem, neměl ani škrábnutí, nic, ale už se prostě chudinka zablokoval no. ale fakt, že on je docela poseroutka, to nikdy nebylo takový to dítě hrr, a je 3 metry nad zemí, je na sebe od malička hodně opatrnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.8.14 19:45

Řekla bych, že Yedoo má ty 16 nějak větší než ostatní výrobci. My ho máme a když jsem viděla jiné 16ky v obchodě, vypadaly o dost menší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.8.14 19:47

@Krrysa v obchode ho zkousel tudiz vim ze ho uslapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.8.14 19:49

@slavuska1 se 116cm na 12 jo? No ona mu je ta 12 fakt uz mala tu ma u nasich a vypada na ni dost komicky.
Ma z Lidlu takovy to plastovy zeleny, ma to nejvys a na tohle leto dobry ale na pristi urcite ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.8.14 19:49
@aleesha píše: Řekla bych, že Yedoo má ty 16 nějak větší než ostatní výrobci. My ho máme a když jsem viděla jiné 16ky v obchodě, vypadaly o dost menší :think:

taky máme yedoo 16 a přijde mi větší, než to z fotky v obchodě, synovi bude pět, měří 110 cm a má sedačku úplně dole, aby pěkně dosáhnul na zem, větší kolo dostane až tak za vysvígo v první třídě, tohle mu bude sloužit ještě dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.8.14 19:52

@MarketaJ my to bez kolecek na 12 zkouseli a nejde mu to. Ona je to sice 12, ale koupena od jedny pani za 200 a na vahu mi prisla jak ta 16 dnes v tom obchode… Asi zitra zajedu zas mrknout a zkusit. Muz desne spechal a ta prodavacka vedela prd… Taky bych mu ho koupila nejradsi ted ale takhle to dopada se vsema vanocnima darkama i odrazedlo dostal v lete a to uz ho mel od babicky schovany k vanocum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí