Dětské oční v Plzni na Lochotíně

328
3.1.14 15:53

Dětské oční v Plzni na Lochotíně

Jsme objednany k ocnimu se synkem, je 4 a pul roku stary a dostali jsme domaci ukol, vystrihnout si pismeno E, nevite proc, co a jak budou zkouset? Vlastne jsem se zapomnela zeptat jak ma byt velike a volat se mi tam kvuli tomu nechce, to radeji vystrihnu ve trech velikostech. Ale jen pro info, zda nekdo nevi co nas ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59404
3.1.14 15:58

@surovka jde o klasické vyšetření ;) vystřihni si dvě šablony jednu dej malýmu do ručičky druhou drž ty a jdi na druhý konec pokoje a ukazuj mu ji různým směrem a on aby se naučil otáčet ve stejné směru :palec:, pak u doktorky mu to budou ukazovat na tabuli a on by měl ukazovat kam vedou pacičky ;), na velikosti nezáleží, vystřihni tak aby se mu to dobře drželo, my to měli z tvrdého papíru a ještě polepené izolepou aby alespon chvíli vydrželo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
3.1.14 16:05

Nad tam dali obrazky na papire v ruznych velikostech a mela jsem maleho naucit aby je umel ukazat, nebo rict (strom, auto, dum, kytka, slunce)

umet to umel, ale s doktorama nespolupracuje, takze nic nezjistila, az pri vysetreni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.1.14 16:08

Dekuji za upresneni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie