Dětské tábory - oddílová vedoucí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
26.6.14 07:58

@Kamila17 tak to udělej jenom pro svůj oddíl. Rozmísti kartičky a na každou zespoda nakresli nějakou značku pro kontrétní dítě. Někdo bude mít kytičku, hvězdičku atd…plus písmenko. Každé dítě může mít třeba slovo o určitém počtu písmenek a musí běžet, otočit kartičku a zapamatovat písmeno, pokud na kartičce nebude jeho značka, otočit zpět a hledat další s jeho značkou. Kdo první složí celé své slovo vyhraje/body, záleží na Tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.6.14 08:00

Pro: Berousik

Super, děkuju moc, zlatíčko. Kdyby Tě ještě něco napadlo, budu jen a jen ráda. Náhodou táborové hry ty menší, které jste s dětmi hrali myslím, něco ve smyslu městečko Palermo a další sepsané, prosím, nemáš? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.14 08:02

No tak 4 lety nevim, my tam mame 6 a vys :think: Ale malinci by mohli mit prekazkovou drahu… Treba slalom mezi stomy ;) Jeste me napadla schovka, nebo a ted nevim jak se tomu nazyva, proste ze ma jeden babu a chyta deti :D Jo a jeste jsme hrali ovecky :palec: Nebo jeste buldoky-to je skoro stejny jako ovecky akorat vlk musi toho koho hytnul musi toho chyceneho zvednout a drzet aspon 3-5 vterin ve vzduchu, ale zase ty maly, ale my to teda i s malyma hrali a ti mrnousove se chytali spolecne, tak vetsinou pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.14 08:03

Jo a my misto mestecka Palerma hrajeme Vlkodlaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.6.14 08:04

@Kamila17 nene my tohle neděláme, máme fakt všechny hry celotáborové. Po oddílech tak max. stavění domečků z klacků, šišek atd. u stromů nebo vaření čaje z přírodních zdrojů, ale na to většinou ani nedojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.6.14 08:05

@Kamila17 zkus tady, jsou tu hry oddílovky
 http://www.zoubek.cz/…ry/inet.html#hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.14 08:06

http://www.hranostaj.cz/hra1259. -Vlkodlaci
Tyhle stranky jsou vazne super a maji tam spoustu skautskych her ;)
Jo a ktem hram, my hrali odpoledne prehazku, baseball a kompot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.6.14 08:07

@Kamila17 přeju, ať se tábor vydaří :palec: tyjo úplně Ti závidím, taky bych jela… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
26.6.14 08:17

Holky a vy jezdíte i př zaměstnání jak oddílové vedoucí? já bych strašně ráda jezdila, ale prostě ta dovolená potom chybí a kor, co mám dítě, tak počítám každý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.6.14 08:19

@acimedaca Ja jeste nepracuji, ale tak ber dite s sebou ne? ;). Treba jen na par dni ta jed, dite bude mit krasny vzpominky a muze zacit chodit do oddilu az bude moct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.6.14 08:20

@acimedaca já jsem jezdila ještě jako bezdětná a tu dovolenou jsem si brala…stálo mi to za to :lol:. Ale loni jsem byla už dost těhotná a letos mám prcka, takže jen na návštěvu, ale příští rok frčíme zas už s dcerou, to jí budou skoro 2 roky, to už bude pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
26.6.14 08:28

Jako je fakt, že sipamatuju, že za mého mládí jezdily vedoucí i s malýma dětma, ale já si to neumím představit dělat oddíláka a tahat sebou vlastního prcka 8o a zase jet tam jen na týden, to je mi líto, já se ráda účastním.
Já jsem nejezdila na skautský tábor, jen na podnikový, takže tam se přes rok nic nedělalo - ale děti jezdily každý rok stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.6.14 08:31

Ja si beru vzdy dovcu, pritel tam taky jezdi, takze je to nase spolecna dovca (na jinou stejne nejsou penize, tkaze nam to nevadi)..loni jsem tam byla jen do poctu s rocnim dablem, ktereho jsem musela porad hlidat jsem nic moc nezvladala, jen jsem psala bodovani, diplomy, pripravila sem tam neco na hry a to bylo vse, letos bude s nama dvoulety par dni a zbytek bude s babickama na chate, tak budu mit vic casu pro tabor, ale k oddilu stejne nejedu, nezvladala bych se s malym starat jeste o oddil, ikdyz jsme u oddilu vzdy dva. Takze jedu zas jen jako „kreativni“ vedouci :)
My hrajeme spoustu her jako oddilovek (boduje se v ramci oddilu, napr. 15 deti v oddile, prvni ma 15 bodu a posledni 1 bod - pocita se take do celotaboroveho bodovani), ale nevim, jeslti je najdu nekde sepsane na pc :) kdyz si na neco vzpomenu a stihnu behem dne sepsat, tak poslu :) ale deti mame teda od 7-17let, vzdy bereme az po prvni tride, aby umeli cist a psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
26.6.14 08:53

My jsme mívali nejčastěji rozcvičky klasické.. :roll: :mrgreen: Ale pro fajnšmekry, kteří se na večerním nástupu dobrovolně zapsali, čekala po rozcvičce ještě zkouška „vodník“. Přišlo se k malé přehradě na potoce a malý hrdina vlezl až po krk do té studené vody.. :pankac: :mrgreen: Tohle měly naše děti nejraději… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
26.6.14 09:08

Tak rozcvička je v plavkách a koupeme se všichni (krom těch, co mají své dny)pokud máte možnost lodí, tak my lovili sledě (jako hru) - kroužky mirelonu jsou sledi a posádky loví, taky souboje, že na přídi stojí „bijec“ s tyčí a snaží se shodit jiného bijce. další bylo SUMO - nrmálně kruh z provazu a děcka se vytlačují kdo šlápne mimo kruh, prohrává. a docela měla úspěch „všichni proti všem“, ale zapojeni byli i vedoucí. my teda dycky měli celotáborovku, ale improvizace je na místě skoro vždy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí