Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Teda musím říct, že koukám, jak byly děcka „ochotný“ ráno blbnout
já teda za sebe když jsem byla jako dítě, tak jsem měla co dělat, abych ráno z toho stanu vylezla
natož abych vyvíjela rychle nějakou aktivitu.
I když pokud to bylo do celotáborovky, tak bych se tkay hecla
Jak se, prosím, hrají ty VLKODLACI? Případně zvládne mi to hrát, jak 4 tak 16 dítě? Není to nějak náročné třeba, prosím? Jinak za všechny tipy mockrát děkuji, kdyby Tě ještě něco napadlo. Ihned mi dej vědět co a jak. Děkuji Ti mockrát, jsi zlátíčko, kdyby Tě něco napadlo tak mi to prosím, pošli.
i když jezdím několik let jako oddílák, tak se na jednu stranu těším ale na druhou stranu na ty zlomená srdíčka, první lásky mezi dětmi, nebo když se dítě zamiluje do své vedoucí to je pro mě vždycky smutné, protože trvání to nemá a dovolit si to také moc nemůžu ![]()
Kdyby jsi stihla během dne něco sepsat, tak mi to prosím, pošli semka nebo na horka-kamila@seznam.cz Mockrát děkuji, byla bych strašně moc ráda. ![]()
Mohla by jsi mi prosím, poslat nějaký osvědčený recept na přírodní čaj, jak jsi psala, že občas u dětí v oddílové činnosti děláte, jaký je nejoblíbenější, prosím? Případně kdyby Tě něco ještě napadlo, tak mi během dne dej, prosím, vědět co a jak. Díky mockrát ![]()
Ta rozcvička v rybníku, nebyla dětem po ránu třeba chladno nebo zima? Jak jste lovili sledě, prosím? Případně ta hra SUMO asi na hranostaji nenajdu třeba viď? Kdyby Tě cokoliv, během dne napadlo, dej mi, prosím, vědět za každou radu budu strašně ráda, případně jestli nemáš sepsané hry co s dětmi hrajete? Klidně bych hry vyměnila s tebou, jestli je to možné? Děkuji mockrát, jsi zlatíčko.
Jinak vy maminky s dětmi, které jste na tábor jezdili dříve bez dětí a teďka ne, tak Vám díky za rady. Ale na dětské tábory jezdí i maminky s dětmi, jako oddílové vedoucí nebo zdravotnice, normálně takže bych se toho nebála. Prcka vezmete sebou a budete mít ho třeba v oddíle a když je opravdu malý, tak se o něj v době kdy vy nebudete moci, rozhodně ostatní dospěláci postarají a rádi. Můj názor, ale je to Vaše volba, na druhou stranu vím, že ty děti mají pak spoustu zkušenosti a opravdu pobyt v přírodě jim jen a jen prospěje, například čistý vzduch a vše okolo. Případně kdyby cokoliv někoho ještě napadlo pošlete mi to sem, nebo na e-mail: horka-kamila@seznam.cz Mockrát děkuji za odpověďi.
ale všem zatím mockrát díky.
@Kamila17 caj v kotliku nad ohnem a je jedno co tam nahazou, treba listy malinovniku, boruvci, plody co najdou, smrkove vyhonky…muzou se treba rozdelit na pulky a soutezit o chutnejsi. Nebo pect hady, to udelate testo, jen treba mouka a voda, uvali se had, ten se omota kolem klacku a opece nad ohnem. Takhle. venku je to mnamka. Jinak s temi detmi na tabor, souhlasim s tebou. Taky chci s malou jezdit, ale letos jeste ne. Ma 10 mesicu, ma separacni obdobi takze hlidani nemozne a nechodi, jen leze takze proste by to bylo na prd. Ke vsemu jeste nespala jinde nez doma…ale za rok urcite.
Ty vlkodlaky jsem ti dala odkaz na tu hru hned pod mym komentarem
Jinak ta stranka je fakt dobra, je tam spousta her… ![]()
Myslim ze jo, akorat by tam mel byt nekdo kdo detem co nevedi co to znamena mohl rict co tam je nakresleneho(treba vlk) a ze zacatku radit, ale tak je to u kazde nove hry ![]()
Formulář na táborové hlídky, případně pak oddílové činnosti nějaké Vás prosím, nenapadají? Díky mockrát. ![]()
@Myselinka si to tady pročítám a označení kreativní vedoucí se mi zalíbilo. My letos jedeme jako každý rok i s našima dětma. Manžel je HVT, dětí máme pět, 4 roky, 2 roky, dvojčata mají rok a maličká bude mít 7 měsícův v době tábora. Jo a mě manžel označil do našeho táborovýho chatu jako podržtaška.
![]()