dětský koberec (město) na metry?

23
28.11.05 17:10

dětský koberec (město) na metry?

Ahoj všichni, poradíte mi, jestli se dá někde koupit dětský koberec (město) na metry? Viděli jsme ho v různých hypermarketech, ale jedině po kusech. Díky moc, Tanja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
28.11.05 17:28

Ahoj,
mám pocit, že jsem ho viděla v Brenu (www.breno.cz) a myslím, že ho měli také v Hornbachu nebo Bauhausu.

Ennie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
28.11.05 18:37

Ja ho videla v Baumaxu. Jen u nej nebyla cena, taky ho mozna casem koupim. :)

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.11.05 19:07

Ahojky, metrážové jsem dětské koberce nikde neviděla (ani v Hornbachu či Baumaxu) , takže si taky nechám ráda poradit, protože potřebujeme do našeho bytečku jiné než ty prodávané míry. Petra

• Citovat
  • Upravit
kdoviktera
28.11.05 19:16

Ahojky,

my ho máme. Nevím odkud ho firma objednávala, ale prý ho dělají jenom ve čtyřmetrové šíři (nám to vyhovovalo) a cenově byl za 340 Kč/1m. V pokojíčku vypadá moc pěkně. Dělají v metráži i jiné vzory (švagrová má zoologickou, ale už staršího data).

Tak přeju dobré pořízení :wink:

Katka

• Citovat
  • Upravit
1468
28.11.05 20:30

Ahoj.

V obchodech jsem narazila jen na kusové. Protože máme v pokojíku světlý koberec - původně ložnice, koupila jsem malé město ( Europa M., mají taky v Hormbacha, ve Scontu … ) s tím, že později přikoupím kusový ostrov a farmu. Ať má více hracích prostředí.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.11.05 21:50

Ahoj,
my jsme taky takový chtěli koupit, ale sama paní prodavačka v obchodě mi radila, ať nekupujem tenhle koberec na celou plochu, ale spíš ty menší kusové, které se mohou měnit. Dítko prý po čase ten „celoplošný“ koberec přestane vnímat, prostě mu zevšední a už mu ani nepřijde, že by si na něm mělo hrát … tak nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.11.05 22:29

Ahoj, také jsme měli ten kusový. Když jsme zařizovali nový pokojík, tak jsme koupili do celého pokoje.Jelikož mám dva kluky(4 a 1r.), tak ho jistě užijí. Kupovali jsme ho v Brenu(tam byl levnější než v Hornbachu) a navíc jsem si na jejich www stránkách vytiskla slevový kupon.Ajka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.11.05 00:17

Minulý týden jsem je viděla ve velké prodejně koberců v Praze u Smíchovského nádraží.Mají tam asi 4 nebo 5 druhů.Město, vesnici, zoologickou a myslím ještě něco. A byla to tří nebo čtyřmetrovka. Cora

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure