Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Máte někdo zkušenosti s kočárkem BABYLUX OPTIMAL? Jaký je? ![]()
Hledala jsem po internetu a nejvíce mě zaujal, tak by mě zajímali i vaše zkušenosti s ním ![]()
Já jsem si pořídila Babylux Lilly, vím že to není Optimal, ale třeba pomůže
musím říct, že mě kočárek nikdy nezklamal. Projel krásně každou nerovnost a krásně pruží, takže to s prckem tak neházelo ☺️️
Máme pěnové kolečka a za mě super. Madlo je nastavitelné, takže všem zatím vyhovoval do ruky ☺️️
Jedině, co bych vytkla, tak vrzání per, i když jsme promazali, stále vrže 🙈 malej už si zvyknul a usíná do rytmu vrzání a jakmile nejedu v rytmu, řev 🤣
Jinak korbička je velká a prostorná, mimčo jsem v ní měla až do 8.měsíce ☺️️
@Jitta Š. Ahoj, taky mě zajímaly recenze na tenhle kočárek, ale nikde jsem nic nenašla. Ani jsem ho neviděla, jenom na internetu. Pak jsem ale jednou potkala maminku (známou, kterou jsem dlouho neviděla) která ho ma a musím říct, že jsem moc ráda, že ho nakonec nemáme (potřebovali jsme druhý kočár), sama na něho hodně nadává, je tvrdý, celkově vypadá jak plastový. Za tu cenu nejde asi nic moc očekávat.
Na značku Babylux je tu zatím recenze na jiný model , ale třeba pomůže
Ahoj včera mi přišel kočár babylux optimal jsem moc spokojená je úžasný akorát jen jeden minus a to bouda u káry ta by mohla být víc vyztužená aby nebyla tak rozplacla jinak za mě moc pěkný kocarek
Dobrý den kočárek bych už nikdy nekoupila
1. Stříška u sportovní verze po 1 mesíci selhala povolila a padala mi samovolně takže nedržela tak jak měla
2. Konstrukce se mi málem celá rossipala po 1 roce a 4 měsících používání takže musím poslat na reklamaci
3. Hluboká korba: nánožník vůbec nezakrije otvor ve stříšce takže na miminko fouka výtr
4. Na stříšce jak u hluboké korby tak u sportovní verze je síťové okénko které jen lehce zakryté takže když bude více foukat tak se to samovolně odkryje a opět fouká na miminko, nejsou tam ani magnetky ani suchý zip
5. Při sportovní verzi nedáte do košíku pod sedačkou rohlíky nebo něco většího jelikož je to nižší než hluboká korba tudíž je tam špatný přístup
6. Na brzdu pozor když se špatně zasekne může se samovolně odseknout a kočárek může ujet stalo se mi to s dcerou ve sportovní verzi byla na najezdu a než jsem se otočila asi metr od kočárku tak už jel z nájezdu po zadu sjel ještě jeden kopeček a převrátil, nic se nestalo naštěstí ale už si dávám pozor
7. Stříška u sportovní verze: přední tyč se odtrhla od látky a teď stříška vypadá hrozně a druhý oblouk je plastová tyčinka tak ta naopak vyjela z jedné strany která se rozpárala
8. Sportovní verze: popruhy jsou připevněné ze zadní strany nedají se uprostřed oddělit takže se tam davá špatně jak fusak tak i podložka
9. Vajíčko moc jednoduché plastové no vozit dítě v něm někdy jsem se i bála kdyby se neco stalo nevěřila bych tomu vajíčku a stříška na vajicku nic moc krátká
To je asi vše na podruhé už budu chytřejší a nejdřív se raději podívám do nějakých obchodů s kočárky a vyzkouším než si jen tak objednám a pak budu skládaná treba za rok
Ještě jsem zapomněla konstrukce těžká a zabere kočárek celé auto a to máme kombi a rodiče turana takže jsem musela pořídit skladnější sporťáček