Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky byla jste některá s dítkem v koutku na novodvorské ? ráda bych v tomto počasí někam mezi děti. Synovi je 16m tak aby si tam mohl hrát a já si dala třeba kafe. nebo doporučte i jinde kde jste byly a je to tam pěkné pro tak staré dítko. je jedno z jaké části prahy . děkuji. ![]()
Na novodvorské myslíš time out? Byla jsem tam se synem jednou, když byl mimino a jen se plazil, není to tam velké. Párkrát jsme byli v Človíčkově na Budějovické, taky se dá. Ale s takto malým dítkem si asi moc neposedíš, málokdy jsou v hernách jen úplně malé děti, tak mu stejně budeš za zadkem, aby ho nějaké starší nepřeválcovalo ![]()
gladys dík no nechci to kvuli tomu kafi ale aby se dostal mezi děti občas jsem u kamarádky s dětma a jemu to dělá moc dobře vždy se něco nového naučí.
Ahoj, my tedkon zacneme chodit do time out na Chodove. Takze jestli to pro vas neni daleko, ozvete se
paa
marieondatra píše:
gladys dík no nechci to kvuli tomu kafi ale aby se dostal mezi děti občas jsem u kamarádky s dětma a jemu to dělá moc dobře vždy se něco nového naučí.
My chodíme v Novodvorské do knihkupectví Bux, je tam taky dětský koutek - maličký, ne jako v Time out, je tak klouzačka, bazének s kuličkama a domeček a Ty si tam sedneš, dáš si kafe a třeba dortík a malej si hraje
A nebo Kroužky na Vltavě, tam chodíme moc rádi a z Novodvorské to není tak daleko ![]()
Na Novodvorské Plaza je koutek??
To je fajn, tchýně bydlí za rohem,tak bych jí mohla doporučit, kam by s klukem mohla jít a já měla chvíli volno ![]()
Kroužky na Vltavě jsou pěkný,uvnitř je to príma pro ty nejmenší a venku pak super pro ty větší, doporučuju!!! ![]()
Chodov se taky chystám objevit, dobrý tip ![]()
Nebo nějaké mateřské centrum, kde mají otevřenou hernu. Já se chystám (už dlouho
) do Dubče u Prahy, tam jsou, tuším, v pondělí, dětičky i zabaví, tvoří s nima, věnují se a mámy mají chvíli klid, dají kafe, pokrafají
…jen se vykopat a jet!!! ![]()
Tak třeba se někde potkáme! ![]()
no já jsem ještě nikde nebyla takže vubec nevím jak to chodí a měla jsem zato že v obchodácích koutky jsou ty kam se dá dítě od 3let samo a ne že tam mohou maminy s prckama.
Luckar chodov by mi vyhovoval, už jsi tam byla?
Jdu se tam dneska mrknout, videla jsem zatim jen fotky, ale vypada to tam celkem velke a maji tam i zahradu. ![]()
luckar no tak to pak určitě písni a když se ti tam budče joo líbt tak se tam pojedu taky podívat ![]()
Vypadá to opravdu pěkně a dopoledne se tam dá jít společně s dětmi (do 3 let) ![]()
Ahojky, je to tam moc pekny. Hlavne tam maji kulicky. Ty ma Danda hrozne raaad. Jooo a maji tam ps konzole, kdybychom se naaaahodou nudily
Holky na recepci celkem mile. Tak dejte vedet az se budete chystat na Chodov - radi se k vam pripojime. ![]()
marieondatra píše:
luckar ahoj tak jaké to tam bylo ?
Na Novodvorské před Datartem je nový koutek. Byla jsem tam s dcerou a byly tam děti v rozmezí necelý rok - cca 3 roky. Okolo jsou křesílka a stolečky. Dole v tchibu se dá koupit kafe
.