Dětský koutek v Novodvorské - doporučíte?

2183
13.11.11 22:41

dětský koutek v novodvorské - doporučíte

Ahoj maminky byla jste některá s dítkem v koutku na novodvorské ? ráda bych v tomto počasí někam mezi děti. Synovi je 16m tak aby si tam mohl hrát a já si dala třeba kafe. nebo doporučte i jinde kde jste byly a je to tam pěkné pro tak staré dítko. je jedno z jaké části prahy . děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.11.11 22:47

Na novodvorské myslíš time out? Byla jsem tam se synem jednou, když byl mimino a jen se plazil, není to tam velké. Párkrát jsme byli v Človíčkově na Budějovické, taky se dá. Ale s takto malým dítkem si asi moc neposedíš, málokdy jsou v hernách jen úplně malé děti, tak mu stejně budeš za zadkem, aby ho nějaké starší nepřeválcovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.11.11 22:50

gladys dík no nechci to kvuli tomu kafi ale aby se dostal mezi děti občas jsem u kamarádky s dětma a jemu to dělá moc dobře vždy se něco nového naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.11.11 07:42

Ahoj, my tedkon zacneme chodit do time out na Chodove. Takze jestli to pro vas neni daleko, ozvete se :-) paa

marieondatra píše:
gladys dík no nechci to kvuli tomu kafi ale aby se dostal mezi děti občas jsem u kamarádky s dětma a jemu to dělá moc dobře vždy se něco nového naučí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
14.11.11 08:21

My chodíme v Novodvorské do knihkupectví Bux, je tam taky dětský koutek - maličký, ne jako v Time out, je tak klouzačka, bazének s kuličkama a domeček a Ty si tam sedneš, dáš si kafe a třeba dortík a malej si hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
14.11.11 08:23

A nebo Kroužky na Vltavě, tam chodíme moc rádi a z Novodvorské to není tak daleko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.11 08:33

Na Novodvorské Plaza je koutek??
To je fajn, tchýně bydlí za rohem,tak bych jí mohla doporučit, kam by s klukem mohla jít a já měla chvíli volno :mrgreen:

Kroužky na Vltavě jsou pěkný,uvnitř je to príma pro ty nejmenší a venku pak super pro ty větší, doporučuju!!! :palec:

Chodov se taky chystám objevit, dobrý tip :palec:

Nebo nějaké mateřské centrum, kde mají otevřenou hernu. Já se chystám (už dlouho :roll: ) do Dubče u Prahy, tam jsou, tuším, v pondělí, dětičky i zabaví, tvoří s nima, věnují se a mámy mají chvíli klid, dají kafe, pokrafají :-) …jen se vykopat a jet!!! :mrgreen:

Tak třeba se někde potkáme! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.11.11 08:46

no já jsem ještě nikde nebyla takže vubec nevím jak to chodí a měla jsem zato že v obchodácích koutky jsou ty kam se dá dítě od 3let samo a ne že tam mohou maminy s prckama.

Luckar chodov by mi vyhovoval, už jsi tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.11.11 08:50

Jdu se tam dneska mrknout, videla jsem zatim jen fotky, ale vypada to tam celkem velke a maji tam i zahradu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.11.11 08:55

luckar no tak to pak určitě písni a když se ti tam budče joo líbt tak se tam pojedu taky podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
14.11.11 09:18

Vypadá to opravdu pěkně a dopoledne se tam dá jít společně s dětmi (do 3 let) :palec:

http://www.centrumchodov.cz/…etsky-koutek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.11.11 19:05

luckar ahoj tak jaké to tam bylo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.11.11 20:12

Ahojky, je to tam moc pekny. Hlavne tam maji kulicky. Ty ma Danda hrozne raaad. Jooo a maji tam ps konzole, kdybychom se naaaahodou nudily :-) Holky na recepci celkem mile. Tak dejte vedet az se budete chystat na Chodov - radi se k vam pripojime. :-)

marieondatra píše:
luckar ahoj tak jaké to tam bylo ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luzajic
15.11.11 13:07

Na Novodvorské před Datartem je nový koutek. Byla jsem tam s dcerou a byly tam děti v rozmezí necelý rok - cca 3 roky. Okolo jsou křesílka a stolečky. Dole v tchibu se dá koupit kafe :-) .

• Citovat
  • Upravit
2183
22.11.11 16:50

ahoj luckarr nepujdete zitra na chodov ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí