Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim vas, tady se vi vsechno. Nezna nekdo nejaky odkaz na detskeho online lekare, kde se da zkonzultovat stav ditete a pripadny postup lecby? Nebo nejakou poradnu? Synovi se po druhe vratila spala a s pristupem anglickych GP nejsem spokojena, potrebovala bych poradit, co pro nej mohu ve stavajicich podminkach udelat, ATB a podobne. Diky.
Zkus to tady: http://www.prozeny.cz/…eti-a-rodina#…
Případně, když mne nepráskneš, tak ti dám email na moji dětskou doktorku, která odpovídá na dotazy po mailu. Když bys jí vysvětlila situaci, tak si myslím, že by ti odpověděla.
@jenny.fields diky, to nevim, zda po tobe muzu chtit. To je ale asi sluzba jen pro pacienty? Ja s detmi jezdim k obvodakovi i v CR, ale uz jsem mu takhle pro radu volala a sice me neodmitl, ale je na nem videt, ze strasne pospicha… Tohle nez bych mu cele vysvetlila, tak se vztekne. Ten odkaz prubnu, dik a kdyz nesezenu nic jineho, tak bych ti asi i napsala o tan mail, Diky.
@teredes Pro pacienty jo, ale ona je hodně milá a myslím, že když jí to vysvětlíš(četla jsem o co jde v diskuzi o UK), tak by ti odpověděla, to ji nic neudělá. Tak kdyby bylo potřeba, tak dej vědět.
V té poradně dr. Honzík je známý pediatr a vypadá to, že odpovídá velmi rychle.
Tak jen pokud by to nekoho zajimalo, psala jsem do poradny, na kterou mi dala odkaz @jenny.fields . Odpovedeli dnes, tzn. po 3 dnech, docela rozumne. Cimzto jeste jednou dekuji.
@teredes Tak super, to jsem ráda. A´t už je u vás vše v pořádku ![]()
Dobrý den, prosím chci se zeptat, moje dcera(6let) mělá nebo má potřebu jít na velkou ale nejde jí to pořád, je to už asi 3 den, můžete mi prosím poradit co jí dát nebo máme ještě počkat, nebo jít s tím přímo k doktorovi? děkuji
@Vronika 5 zkuste glycerinové čípky - koupíte v lékárně, nebo Lactulosu sirup. Rozhodně nečekat, mohla by si „přinést“ kýlu…
Dobry den, potreboval bych poradit. Dcerka ráno zvracela a od te doby ma i teplotu kolem 38. Nemohu ji donutit pit. Vodu, čaj ani prikrmovaci mléko, jsou ji zkoro 2 roky a uz jednou jsme takto zkoncili v nemocnici kvuli viroze. Nema nekdo zaručený recept jak ji hydratovat nebo donutit pit dekuji
Holky, já na FB našla stránku s odkazem na poradnu lékařky - je to na webu www.malypacient.cz. Hledala jsem kvůli kamarádce info o šesté nemoci.Je tam toho více tak snad některé z vás k užitku.
Dobrý den, máme 18měsíční holčičku a poslední tři dny máme velký problém. z ničehonic se v noci probudí s obrovským hysterickým pláčem kdy na sebe nenechá ani šáhnout. Šponuje se jako by jí něco hrozně bolelo. Nevíme co dělat!!! Nemáte někdo podobnou zkušenost? Moc děkujeme za pomoc!!!