Dětský neurolog Praha

Kla
2535
20.9.12 15:46

Dětský neurolog Praha

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s dětským neurologem v Praze. Nejlépe lokalita Praha 8, 9, 7 a 1. Potřebuji nechat vyšetřit dítě včetně EEG. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
20.9.12 16:07

Ahoj,
chodili jsme k MUDr. Popelkové z Olšanské polikliniky. Z P8 je to taky docela dobře dostupné, z Kobylis tam jsi za cca 20 min. desítkou. Byla jsem spokojená s přístupem, většinou jsme šli i přesně na čas a zbytečně tam nečekali, ale objednací lhůty jsou dost dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
20.9.12 16:46

Princess díky, to asi budou uplně všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.9.12 20:57

Ahoj, my chodíme k Dr. Ouzké na polikliniku Prosek. EEG zatím nebylo třeba, ale jinak jsme spokojený. Paní doktorka je milá, vše vysvětlí, nemůžu si stěžovat. Občas se teda stane, že nestíhá, takže se čeká, ale to se asi stane všude :) Jo a objednací doba teda dlouhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
21.9.12 16:38

Gigs diky, tu mame teda nejblize, akorat jsem si ji proverovala na „znamy lekar“ i kdyz je mi jasny, ze tam obcas pisou lidi asi pod parou :-))), tak jsem tam cetla, ze cekali na vysledek eeg 5 mesicu nez to pani dr. popsala, coz je teda pro me dost sibenicni doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
21.9.12 16:41

5 měsíců na popsání EEG? To snad není možný?
Jinak u tý Popelkový na P3 jsme výsledky EEG měli hned ten den, kdy proběhlo. Po vyšetření jsme čekali cca 30 minut a pak si nás rovnou zavolala na pohovor a dala i písemnou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
21.9.12 17:21

Princess precetla jsem to znovu a 5 tydnu, tece mi z oci ryma tak jsem jak slepa:-))). Sorry za mateni, ale i tak je to hodne… My tam vylozene potrebujeme jenom vysetreni plus to EEG.. coz si teda nedokazu vubec predstavit, jak mi tam vydrzi „hyperaktivni“ dite lezet :-))). Takze fakt potrebujeme nekoho kdo ma trochu pochopeni :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
21.9.12 17:30
@Kla píše:
Princess precetla jsem to znovu a 5 tydnu, tece mi z oci ryma tak jsem jak slepa:-))). Sorry za mateni, ale i tak je to hodne… My tam vylozene potrebujeme jenom vysetreni plus to EEG.. coz si teda nedokazu vubec predstavit, jak mi tam vydrzi „hyperaktivni“ dite lezet :-))). Takze fakt potrebujeme nekoho kdo ma trochu pochopeni :-)).

Jo tak to jo 5 týdnů je hodně, ale to bych ještě tak věřila, že je možný.
No u Dr. Popelkové dělá EEG nějaká laborantka, jméno teď nevím - mají propojené ordinace. Je to taková starší moc milá paní. Zvládly jsme to na jedničku, řekla bych že to s dětma umí, taky jsem se toho bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.9.12 09:14

Ahoj mi jezdíme na neurologii do Krče-Tomayerova nemocnice pavilon U.Jsou tam fakt dobrý odborníci a EEg natočej a výsledek je hned.Mi chodíme k neurolořce Klára Brožová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
11.10.12 14:37

Princess tak jsme objednani k dr. Popelkové, jdeme za měsíc, takže obj. doba krásná, paní doktorka na P9 má čas až v lednu, má veliký rajon pacientů… Tak pak dám vědět, jak jsme byli spokojeni, akorát se modlím, aby dítě neochořelo :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
11.10.12 15:35

@Kla Super. Tak držím palce ať to klapne a jste spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.2.13 20:19
@Kla píše:
Princess tak jsme objednani k dr. Popelkové, jdeme za měsíc, takže obj. doba krásná, paní doktorka na P9 má čas až v lednu, má veliký rajon pacientů… Tak pak dám vědět, jak jsme byli spokojeni, akorát se modlím, aby dítě neochořelo :-))).

Taky potřebujeme dětského neurologa (hlavně EEG), jak jste byli spokojeni? Nám dr. doporučila dr. Serenghyovou, že prý je přísná, ale dobrá, jenže když jsem četla na Známý lékař hodnocení, tak se celkem cukám. Sice mě moje dítko poslední dobou dost štve, ale řvát na něj ani na sebe (nyní 5 měsíc těhot.) nenechám - a nebo nechám a totálně mě to položí, ty hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
27.2.13 21:30

Gabculko no prave na Sereghyovou jsem tsky cetla a na to fakt nemam, protoze nam staci jina velice neprijemna pi doktorka. Dr. Popelkova je starsi,‚kdyz jsme tam byli poprve tak dobre, ale kdyz jsem pak volala o vysledky tak nejak nemela svuj den…
Jinak ja mela‘jeste tip na jednu pani neurolozku na P1 je to kousek od Vodickovy v poliklinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.2.13 09:02
@Kla píše:
Gabculko no prave na Sereghyovou jsem tsky cetla a na to fakt nemam, protoze nam staci jina velice neprijemna pi doktorka. Dr. Popelkova je starsi,‚kdyz jsme tam byli poprve tak dobre, ale kdyz jsem pak volala o vysledky tak nejak nemela svuj den…
Jinak ja mela‘jeste tip na jednu pani neurolozku na P1 je to kousek od Vodickovy v poliklinice

Sem s ní ;) Do Vodičkovy jsem chodila, když jsem ještě bydlela v Praze, takže to tam znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andhra
5.12.13 11:49

Popelkova je strasna, prave hledam jinou. Kterymu diteti neco je, nejen pouze natocit snimek, tak vubec neleci, vubec. Furt tam neni, takze z listopadu mame termin az na unor. Syna uz bez prestani boli tyden!! Hlava. Ale popelkova tam tri tydny neni. Takze doktorka na prd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty