Dětský obchod v Drážďanech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
17.3.14 08:24

dětský obchod v Drážďanech

Ahoj, můžete mi někdo doporučit dobrý kamenný obchod s dětským zbožím v Drážďanech nebo v okolí?
Děkuji, Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
17.3.14 09:02

Záleží na tom co sháníš. my jezdíme do centra a naprostou většinu věcí nakoupím na Prager strase. Oblečení hlavně v CundA nebo HaM a mívají i akce, ale pokud sháníš něco většího jako postýlku, kočárek a pod. tak jediný, co můžu doporučit je (nevím jméno) když jdeš od Centrum galerie směrem k nádraží, tak na konci takového náměstíčka po pravé straně, jde se do suterénu, ale zvenku ho nelze přehlédnout a mají tam snad úplně všechno, jen oblečení je trochu dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.3.14 09:09

Spis me zajimaji veci krome obleceni - nadobi, fusaky, kocarky, nabytek, apod. Neco jako je v Praze Malvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
17.3.14 09:17

BabyWaltz http://www.baby-walz.de/…19140.0.html

a Toys R us v Elbe parku. Nic lepsiho jsem tam neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
17.3.14 09:20

Renčo, nebudu přesná, nakupovat jsme tam byli naposledy před asi 3 lety, ale kdyby to pomohlo… Také jsem k tomu tehdy našla nějaké diskuse, byli jsme tam ve dvou specializovaných obchodech:

1. ve městě, ale za řekou, nebyly kolem jiné obchody, nebylo to v centru - tento obchod za moc nestál, byl malý a drahý, nic jsme tam ani nekoupili (jméno už nevím).
  1. za městem, jak je Ikea a další obchody, nevím, zda je to tento

http://www.elbepark.info/…derland.html - normálně se pokračovalo po dálnici od hranic, objedou se Drážďany spodem, je to tuším jakoby až v severozápadní části města. U toho byl větší-lepší obchod. Googlovala bych si přímo na googlemaps.com Ikeu, podle toho bych se orientovala.

A příp. bych si googlovala kinder shop dresden nebo tak něco (sama německy moc neumim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
17.3.14 09:56

My jsme vyrazili do Drážďan loni v srpnu. Nejvíc věcí jsme nakoupili v Elbeparku v Toys'r'us. Byla jsem ještě těhotná s prvním dítětem, takže jsem pořádně nevěděla co všechno budu potřebovat, ale myslím, že by se tam dala sehnat za fajn ceny celá výbavička. Pochvaluju si dudlíky Nip, které jsem v ČR nesehnala, škoda. A pokud máte v plánu kupovat něco i v Ikee, zkuste taky tu německou, nám tam vyšla postýlka výhodněji než u nás. Ale koukala jsem, že jiné věci byly v přepočtu naopak dražší, takže to chce srovnávat.
Oblečení jsme pak dokoupili na Prager Strasse, dá se kousek od ní zaparkovat zadarmo u VŠ kolejí ;)
Ten zmiňovaný obchod za řekou je Babywalz, od Prager S. je to docela kus a podle mně se to nevyplatí. My jsme tam tedy nekoupili nic, měli tam samé značkové a dost drahé věci. Leda počkat na slevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.3.14 10:01

Loni na podzim jsem taky pátrala. My jsme jeli do obchodu Newkids, Papstdorfer Straße 1 (ais 10 min. od centra autem). Mají i online-shop. Tam jsem si vybrala postýlku, která byla v akci a jeli jsme si cíleně pro ni. Jinak obchod nic moc, rozhodně se šířka sormimentu v kameném obchodě nedá třeba s Malvikem vůbec srovnat. Obecně moje zjištění bylo, že kromě zboží v akci, ceny nebyly výhodnější než v ČR. Třeba kočárek stál stejně, takže jsem ho kupovala v ČR kvůli záruky atd. Docela mě zklamal i výprodej dětského oblečení, čekala jsem větší výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.3.14 10:30

Ty jo, ja porad zila v presvedceni, ze kdyz jsou v nemecku potraviny pro deti vyrazne levnejsi s vyrazne vetsim vyberem, ze to tak bude i s ostatnim detskym zbozim. A myslela jsem, ze kdyz nic nenachazim na netu, ze jenom spatne hledam, pac neumim moc nemecky. Ale z vasich reakci zo asi zadna slava skutecne nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.3.14 11:10

@Renčíí Mrkni na ty online e-shopy, tam si uděláš o cenách představu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
17.3.14 11:48

Online shopy vycházej cca líp, ale tam fungujou jen poštou, takže potřebuju fakt spíš kamenný obchod, kde se ceny můžou lišit. Ale nejde jen o ceny, taky o výběr. Jenže zatím jsem v Drážďanech a okolí nic moc nenašla, tak se zkoušim ptát tady, jestli někdo nemá nějakej super tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.4.18 05:24

Poradíte dětský obchod v Drážďanech jako je Babiez, Kašpárek, Malvík?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.4.18 05:25

Poradíte dětský obchod v Drážďanech jako je Babiez, Kašpárek, Malvík? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...